Συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Όμως το γεγονός ότι υπάρχουν ενισχυτές που με τα Χ λεφτά παίζουν καλύτερα από άλλους πολλαπλάσιας αξίας δεν οφείλεται στην ανωτερότητα του 1ων αλλά στην κατωτερότητα του 2ων...Επισης εχω να πω οτι αν δεν υπηρχαν ενισχυτες που παιζουν καλυτερα απο αλλους διπλασιας τιμης,η ζωη μας θα ηταν πολυ μονοτονη και προβλεψιμη.Για σκεφτειτε το λιγο.
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Όμως το γεγονός ότι υπάρχουν ενισχυτές που με τα Χ λεφτά παίζουν καλύτερα από άλλους πολλαπλάσιας αξίας δεν οφείλεται στην ανωτερότητα του 1ων αλλά στην κατωτερότητα του 2ων.
Σαφώς υπάρχουν εταιρίες που σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όμως υπάρχουν και σοβαρές εταιρίες και αν συγκρίνεις τους ενισχυτές αυτών των εταιριών με τα υπόλοιπα giant killers καταλαβαίνεις ότι υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ τους. Τώρα αν αυτή η διαφορά αξίζει τα extra χρήματα είναι καθαρά προσωπικό θέμα.
Μην ξεχνάμε την αρχή του 80-20. Για να έχεις το 80% του αποτελέσματος χρειάζεται να καταβάλεις το 20% της προσπάθειας. Μετά αρχίζουν τα ζόρια.
Οι ιδιοκατασκευες ειναι ειδικη κατηγορια φιλε. Δεν γενικευω τιποτα αλλα μιας που το ανεφερες εχω δει κατι ιδιοκατασκευες φολες οσο δεν περιγραφεται...ειδικα στα ηχεια αστα βραστα ακομη χειροτερα.
Στον Ορφέα έκανες την ακρόαση των Unison Research? Μήπως έτυχε να ακούσεις k τον mystery two της ίδιας εταιρίας? Μια φορά τον είχα ακούσει απο σποντα και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το 3d stage που εβγαzε. Συμβαίνει το ίδιο και με τον s6?
Ο mystery ειναι προενισχυτης ρε παιδια οποτε με αντιστοιχο τελικο η διαφορα τιμης ειναι τεραστια.Εσύ θα μας απαντήσεις τώρα που έχεις ακούσει και τους δύο...
Άντε περιμένουμε.
Ο mystery ειναι προενισχυτης ρε παιδια οποτε με αντιστοιχο τελικο η διαφορα τιμης ειναι τεραστια.
Θα σου πω μεχρι τωρα πιο ειναι το συμπερασμα μου. Δεν εχω βρεθει εως τωρα απεναντι σε giant killer. Τι εννοω! Δεν εχω ακουσει συσκευη (ηχειο πηγη ενισχυτη) που να παιζει καλυτερα ή τουλαχιστον το ιδιο με αλλα μεγαλυτερης κατηγοριας τιμης. Δηλαδη ενα των 3χιλιαδων να τα βαζει με ενα διπλασια αξιας. Ποτε μεχρι τωρα. Επισης οσο για τους πελατες μου ενα 80% καταληγει τελικα να προσπαθει να αγορασει τον giant και να αφησει εξω τον killer. Οσοι με ξερουν απο κοντα γνωριζουν οτι δεν προωθω ουτε προσπαθω να παιρνω τα λεφτα του κοσμακη τσαμπα και βερεσε. Στις ακροασεις αφηνω τον καθενα μονο του. Ουτε καν στον ιδιο χωρο δεν καθομαι. Ε μεχρι τωρα δεν μου εχει τυχει καποιος να επιλεξει κατι που απο πριν εγω δεν ηξερα οτι θα κανει, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οπου το ματι επαιξε μεγαλυτερο ρολο απο το αυτι.
Καποτε ειχαμε τα blue sky για killers μετα τους μπερηδες (μιλαμε για αστεια πραγματα), μετα .....ασε μην αρχισω να τα λεω γιατι θα με στραβοκοιταζουν οι αλλοι επαγγελματιες του χωρου και δεν με συμφερει. Εγω γιατι ακομη δεν εχω ακουσει t.a.c - dared - prima luna....να παιζει σαν audio note - cary - klimo - unison... δεν εχω καταλαβει.
Επισης ποτε δεν καταλαβα πως μια budget συσκευη με βαθμολογια 9,56 παιζει τοσο μα τοσο χειροτερα απο μια με 9,6 που εχει την διπλασια αξια....Μαλλον δουλευομαστε μεταξυ μας τελικα.
Παντως το ηχειο στον τιτλο του νηματος μαλλον για giant killer θα το ελεγες...
Φιλε Στεργιο επειδη τους εχω δοκιμασει τους μπερηδες επετρεψε μου να μην συμφωνω. Δυστυχως δεν μπορεσα να τους κρατησω καθως στα για τα δικα μου δεδομενα ηταν πολυ λιγοι. Το ιδιο και το ενεργο κρος της εταιριας. Πιστεψε με ουτε τα χρηματα μου περρισευουν ουτε μαζοχας ειμαι να τα χαλαω ασκοπα ουτε της "βιτρινας". Τελικα ομως και σε κρος και σε τελικους κατεληξα σε αλλες λυσεις. Απο τις απειρες αγγελιες που ειδα αργοτερα με τους μπερηδες συμπερανα οτι και αλλοι πολλοι την ιδια αποψη με εμενα ειχαν. Γενικα καθε φορα που γενιεται ενα giant killer μετα απο καμποσο καιρο γεμιζουν οι αγγελιες με το ιδιο μηχανημα και μαλιστα οσο οσο. Τυχαιο?
Καλα βαλτο διπλα σε ενα watt/puppy ή σε ενα von schweikert (που στην ουσια εχει αντιγραψει) και τα ξαναλεμε. Πολυ καλο ειναι αλλα για τα χρηματα του και την κατηγορια του, χωρις φυσικα να το μειωνω ετσι?
κρατα και μια πισινη ....
εγω φυσικα δε το εχω κανει αλλα και στο Audiogon και στο review του μικρου του αδερφου στο HifiNews υπηρχαν ανθρωποι που το εβαλαν διπλα σε Watt/Puppy και ειπαν αλλα....
Φιλε Στεργιο επειδη τους εχω δοκιμασει τους μπερηδες επετρεψε μου να μην συμφωνω. Δυστυχως δεν μπορεσα να τους κρατησω καθως για τα δικα μου δεδομενα ηταν πολυ λιγοι. Το ιδιο και το ενεργο κρος της εταιριας. Πιστεψε με ουτε τα χρηματα μου περρισευουν ουτε μαζοχας ειμαι να τα χαλαω ασκοπα ουτε της "βιτρινας". Τελικα ομως και σε κρος και σε τελικους κατεληξα σε αλλες λυσεις. Απο τις απειρες αγγελιες που ειδα αργοτερα με τους μπερηδες συμπερανα οτι και αλλοι πολλοι την ιδια αποψη με εμενα ειχαν. Γενικα καθε φορα που γενιεται ενα giant killer μετα απο καμποσο καιρο γεμιζουν οι αγγελιες με το ιδιο μηχανημα και μαλιστα οσο οσο. Τυχαιο?
Τελος παντων καθε αποψη φυσικα δεκτη ειναι, εμενα παντως αυτη ειναι η δικη μου και μιλαω παντα απο την εμπειρια μου λογω και του επαγγελματος οπου εχουν περασει ενα σωρο μηχανηματα απο τα χερια μου.
Χωρίς ταμπέλες giant killers κ.ο.κ. … μια χαρά είναι οι μτχ τιμές των μπέρυ και έχουν κάνει πολλούς κατόχους τους πρώτο ή Χ χέρι ευτυχισμένους.
Ενώ τελικά δεν είναι μόνο τα μπέρυ που καταλήγουν στις αγγελίες.
Εγώ βλέπω και πανάκριβα μηχανάκια … κοψοχρονιά.
Το πείραμα με το μπέρυ δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα σε σχέση με άλλα πειράματα.
Το ότι είναι πολλά στις αγγελίες δείχνει απλά επιτυχία στην αγορά, και σε καμία περίπτωση αποτυχία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.