Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Που σημαίνει ότι πάλι στο ψάξιμο και έξοδα. Και από μουσική μηδέν...... που είναι και το ζητούμενο βεβαίως βεβαίως.....

:frown:

Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Γείτονα δεν τον έχω ακούσει. Λες να αξίζει? Είναι class D.

μονο και μονο το γογονος οτι ειναι esoteric, ειναι διπλα σου, και ειναι και σε τιμη που αξιζει, εγω θα τον ακουγα. Το Class D δεν ειναι κατ'αναγκη αρνητικο οσον αφορα το ηχοχρωμα, ειναι θεμα συνολικα της υλοποιησης.
Τα 8200 τα αγορασε φιλος και ειναι ενθουσιασμενος

μιας και εισαι διπλα, δεν πας να παρεις για δοκιμη ενα ζευγαρι Audiolab 8200 mb 2χ250 που ειναι και σε τιμη χωμα? Ετσι να δεις ρε αδερφε πως παιζουν τα ηχεια με σοβαρη ισχυ
H ποιο προσγειωμενη προταση,μιας και εισαι διπλα.

Γείτονα δεν τον έχω ακούσει. Λες να αξίζει? Είναι class D.

πήγαινε στον αντιπρόσωπο και εφόσον διαθέτεις cash πές του να τα πάρεις σπίτι για ακρόαση. Και τον esoteric και τα audiolab. Και μετά πές μας τί ηχεία άκουσες....

D class δεν θα το λεγα ειναι λιγο σκληρος και χειρουργειο ο συγκεκριμενος, καλυτερα κατι σε plinius ο αντιπροσωπος αυτος δινει κανα demo που και που

Τον έχεις ακούσει κατ'ιδίαν?

Ευχαριστώ

πήγαινε στον αντιπρόσωπο και εφόσον διαθέτεις cash πές του να τα πάρεις σπίτι για ακρόαση. Και τον esoteric και τα audiolab. Και μετά πές μας τί ηχεία άκουσες....

Θα σας πω.... Thanks

Eπισης αν θες μπες στο avmentor,εχει ενα πολυ ενδιαφερον συγκριτικο τεστ προ-τελικων μεχρι τα 4000.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/66614-esoteric-AI-10
επισης οταν λεω χειρουργειο εξαρταται απο το τι μουσικες ακους, για τις παραγωγες που ακουω εγω ενας τετοιος ενισχυτης ειναι απαγορευτικος ,τωρα εσυ αν ακους τζαζακια, τριο και τετοια μπορει και να σου κανει, αλλα επειδη ο αντιπροσωπος αυτος δεν δινει μηχανηματα και εσυ μαλλον δεν μπορεις να κουβαλησεις τα γαιδουρια αυτα, τοτε......

Eπισης αν θες μπες στο avmentor,εχει ενα πολυ ενδιαφερον συγκριτικο τεστ προ-τελικων μεχρι τα 4000.

Χα χα χα.

O συνδυασμός NAD C165BEE & C275BEE, είναι το απόλυτο value for money, όπως και φυσικά είχα πει αρκετές φορές όταν τον πουλούσα. (1100 ), μισή τιμή...

Anyway.

Κορυφαία απόδοση στο συγκριτικό έχει ο συνδυασμός της Parasound Halo P7/Halo A21. Ο οποίος όμως ανεβαίνει πάνω απο 4000.
Έκπληξη στο review ήταν ο συνδυασμός της Quad.

Μιας και βλεπω να κυκλοφορουν 4τραχιλιαρα, δεν κανεις εναν κοπο να ακουσεις αυτον εδω, ο οποιος δεν ξερω πως θα τα πηγαινει με τα ηχεια σου, το σιγουρο ειναι οτι και μονο να τον βλεπεις θα "ακουγεται" υπεροχα

ώ ρε φίλε farflung τι μου θύμησες

φίλε Λουδοβίκε, για να μην διαβάζεις όλο το νήμα που είναι 38 σελίδες (αν και είναι ωραίο νήμα και έχει και αγωνία....) σου λέω το ζουμί μιας και ήταν "δικό" μου το νήμα:
έχω τα ATC τα 40άρια και έψαχνα ενισχυτή. Είχε πέσει το μάτι μου στον esoteric ΑΙ-10 και ο οποίος ταίριαζε και με το cd player που έχω (esoteric SΑ-10) αλλά δεν υπήρχε πουθενά για δοκική.
Βρέθηκε ενας χριστινός από θεσσαλονίκη ο οποίος μου τον έστειλε για να τον ακούσω με μόνη προυπόθεση να πάρω τον ενισχυτή του παραμάσχαλα και να πάω να τον ακούσω με άλλα ηχεία (ακόμα δεν το πιστεύω ότι έγινε αυτό).
Οταν παρέλαβα τον ενισχυτή και τον έβαλα να παίξει με τα ATC ήταν μακράν ο χειρότερος ενισχυτής σε αυτή την κατηγορία χρημάτων που είχα ακούσει με τα ηχεία μου. Οταν όμως τον άκουσα με τα Tannoy glenair 10, ήταν ο καλύτερος ήχος που έχω ακούσει στην ζωή μου από οποιδήποτε σύστημα οποιασδήποτε κατηγορίας. Αν έβγαιναν τα ηχεία αυτά σε μαύρο θα είχα βγάλει τα ATC για πουλημα το ίδιο βράδυ (τα οποία είχα κανένα μηνα στην κατοχή μου).

Ο ενισχυτής αυτός είναι ταχύτατος και αναλυτικότατος σε απίστευτο βαθμό, αρκετά δυνατός αλλά εξωφρενικά κλινικός. Για τα γούστα μου πιστεύω ότι θέλει ηχείο πλούσιο σε αρμονικές ώστε να μετριάσει την κλινικότητα του ενισχυτή. Ετσι θα πάρει το ηχείο όλα τα υπόλοιπα καλά που έχει (ανάλυση και ΤΑΧΥΤΗΤΑ!!!). Οτι ακριβώς ήρθε και έκανε με τα Τannoy.

Μόνο με ακρόαση ο συγκεκριμένος ενισχυτής ο οποίος είναι ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.

στο link που εβαλε ο Tyler είναι μεταχειρισμένος. Δεν βρίσκω για ποιον λόγω να μην είναι διαθέσιμος για ακρόαση. Εκτός και αν νομίζει οτι τέτοιες εποχές θα βρεθεί κόσμος που αγοράζει γουρούνι στο σακί. Αν βρει μαγκια του, αλλά δεν το νομίζω.

Α ρε φιλε, λουδοβίκε. Δεν πουλά κανενας και τον ASR του (γιατί άραγε?) μιας και έχει όλα αυτά τα οποία ζητάς. Τες πα κάτι θα βρεθεί.

Εγώ θα ρίξω άλλη μία πρόταση φίλε έτσι για να σε μπλέξω παραπάνω: NAIM SUPERNAIT στα 3χιλιάρικα και κάποια στιγμή παίρνεις και το εξωτερικό τροφοδοτικό. Τον έχω ακούσει με τα ATC σπιτι μου και με ξάφνιασε ευχάριστα. Και αν πας από Orpheus μεριά δες και κανα densen (δεν τον έχω ακούσει αλλά μου κάνει κλικ)

Χα χα χα.

O συνδυασμός NAD C165BEE & C275BEE, είναι το απόλυτο value for money, όπως και φυσικά είχα πει αρκετές φορές όταν τον πουλούσα. (1100 ), μισή τιμή...

Anyway.

Κορυφαία απόδοση στο συγκριτικό έχει ο συνδυασμός της Parasound Halo P7/Halo A21. Ο οποίος όμως ανεβαίνει πάνω απο 4000.
Έκπληξη στο review ήταν ο συνδυασμός της Quad.

για κοιτα εδω το review του ΗΧΟΥ που εγινε σε αντιπαραβολη με το συνδυασμο Parasound και διαβασε τα συγκριτικα σχολια... http://www.audioevolution.gr/upload\AUDIOLAB-8200Q-MB-PDF.pdf

για κοιτα εδω το review του ΗΧΟΥ που εγινε σε αντιπαραβολη με το συνδυασμο Parasound και διαβασε τα συγκριτικα σχολια... http://www.audioevolution.gr/upload\AUDIOLAB-8200Q-MB-PDF.pdf

Μάλιστα, απ'ότι κατάλαβα με την διαφορά τιμής πας στους Audiolab κατευθείαν.

* Μιας και στο συγκριτικό αναφέρει και κάτι για Hegel, ποια είναι η γνώμη σας για τον Hegel H200, που είναι οριακά στο budget μου ?