Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Καλησπέρα και καλοάκουστα.

Θα μπορούσες να μας περιγράψεις πού υπερτερούν -στα αυτιά ή/και στον χώρο σου- έναντι των dynaudio ή των vetity;

Παιδιά δεν είπα ότι το penaudio είναι καλύτερο ηχείο από τα υπόλοιπα!! Το Dynaudio είναι ηχείο δάπεδο της τάξεως των 12000 , δεν τα συγκρΙνω, απλά εκθεάζω πως για το μέγεθος τους και την τιμή τους είναι φοβερά..

Μπορείτε να διαβάσετε και 3-4 reviews που κυκλοφορούν, άμα δεν πιστεύετε εμένα.

Κοινό συμπέρασμα σε όλα είναι ότι έχουν μεγάλο ήχο και ότι έχουν απίστευτο φυσικό ήχο.

Παιδιά δεν είπα ότι το penaudio είναι καλύτερο ηχείο από τα υπόλοιπα!! Το Dynaudio είναι ηχείο δάπεδο της τάξεως των 12000 , δεν τα συγκρΙνω, απλά εκθεάζω πως για το μέγεθος τους και την τιμή τους είναι φοβερά..

Μπορείτε να διαβάσετε και 3-4 reviews που κυκλοφορούν, άμα δεν πιστεύετε εμένα.

Κοινό συμπέρασμα σε όλα είναι ότι έχουν μεγάλο ήχο και ότι έχουν απίστευτο φυσικό ήχο.
Σε πιστεύω, δεν χρειάζονται ριβιούζ.
Πολλά από δαύτα καταφέρνουν αυτά που λες και γεμίζουν μικρούς και μεσαίους χώρους περίφημα (κι εγώ από μικρά ακούω και δεν μου λείπει κάτι).
Απλά μου έκανε εντύπωση πώς, από τα άλλα που είχες, πέρασες σε αυτά. Σαν "παλινδρόμηση" δηλαδή...
Ωστόσο, ΑΝ μπορούν να σε καλύψουν ηχητικά και να κάνεις το κέφι σου όμορφα, είσαι άρχοντας (...και με το λαλά στην τσέπη).

...αλλά σε βλέπω ότι τρώγεσαι... :ADFAD2:

Οπως ξανά είπα, το ηχείο είναι από ανταλλαγή. Απλά το δοκίμασα για πλάκα στον χώρο μου και έπαθα πλάκα.

Τίποτα περισσότερο τίποτε λιγότερο. Τα υπόλοιπα ηχεία που πέρασαν από τον χώρο φυσικά και είναι πιο full range, απλά εδώ μιλάμε για κάτι άλλο...

Στον χώρο σου πάντως εμφανισιακά μιλώντας ταίριαζαν πιο πολύ τα Dynaudio.

Επισκέπτες και λοιποί, σχετικοί και άσχετοι, για ποια ηχεία εξέφρασαν κολακευτικά σχόλια;

Οπως ξανά είπα, το ηχείο είναι από ανταλλαγή. Απλά το δοκίμασα για πλάκα στον χώρο μου και έπαθα πλάκα.

Τίποτα περισσότερο τίποτε λιγότερο. Τα υπόλοιπα ηχεία που πέρασαν από τον χώρο φυσικά και είναι πιο full range, απλά εδώ μιλάμε για κάτι άλλο...

Δηλαδή, ούτε σε αυτό κατέληξες?...

Να περιμένουμε περαιτέρω εξελίξεις?

Ευτυχώς που υπάρχω και εγώ :)

Για να ξυπνάνε και τα υπόλοιπα μέλη του Δικάναλου παρακαλώ!!!

Ελα πάμε....

Απάντηση: Re: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Ευτυχώς που υπάρχω και εγώ :)

Για να ξυπνάνε και τα υπόλοιπα μέλη του Δικάναλου παρακαλώ!!!

Ελα πάμε....

Το προβλημα σε παρα πολλους δεν ειναι να ξυπνησουν ,αλλα το τι θα βρουν οταν θα βαλουν το χερι στη τσεπη για να αγορασουν

Συμφωνώ, αλλά ειναι και θέμα όρεξης, θέλει τρέξιμο για ακροάσης, διότι μόνο με διάβασμα δεν κάνεις τίποτα.

'Eχουμε τρέξει όλοι κάποια στιγμή, εσύ είσαι ακόμα πάνω στον ενθουσιασμό σου...άσε που είναι και αυτό που λέει ο Πέτρος...

Last edited:
Φίλε loudobic μου θυμίζεις...εμένα πριν καμιά 10ριά χρόνια!

Πιστεύω να αναγνωρίζεις ότι είσαι μια "όαση" μέσα στη μιζέρια που επικρατεί (και) στο χώρο του av.

Μερικές φορές νομίζω ότι υπάρχεις σε ένα παράλληλο σύμπαν!

Σε ζηλεύω πολύ (με την καλή την έννοια) και σε παρακαλώ, μη σταματήσεις να κάνεις αυτό που κάνεις!

Παιδια νομίζω οικονομικό πρόβλημα, ή έστω "επιφυλακτικότητα", έχουμε νομίζω πλέον τουλάχιστον του 80% του πληθυσμού...

Αλλά όχι και όλας αυτοί εκει πάνω να μας αφερέσουν την ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Δεν γίνεται να μην προσπαθήσουμε... Εαν αφεθούμε απλά και απέριττά στο ριάκι του "εξαφτελισμού" και της μιζέριας που μας σπρώχνουν αυτοί με περίσσια άνεση, τότε θα πάμε πριν την ώρα, πρίν καταλάβουμε ακόμα τη μας συμβαίνει... Προσαρμοζόμαστε και επιβιώνουμε..

Ακόμα και μεταξύ μας μπορούμε να συνεχίσουμε το χόμπι μας, ίσα ίσα υπάρχουν αρκετά σπίτι και με λίγη οργάνωση που και πού κανα "αυτί" μπορούμε να τα οργανώσουμε.

Τελοσπάντων, δεν πρέπει να χάνουμε την όρεξη μας.

Keep walking loudobic!!
Aυτα που θα μάθεις δεν συγκρίνονται

Οσο για το οικονομικό...που ειναι και το πρόβλημα μας σημερα (εκτος του κουβαλήματος)
δεν θα ηταν καλή ιδεά???...για να μην έχεις και το άγχος της πώλησης
ενοίκιo high-end μηχανημάτων :chinscratch:

Καπτεν τα νοικιάζεις τα Luxman?
Ένα μήνα τα θέλω να μου φύγει