Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Είστε off topic παίδες... θα μπει κανένας διαχειριστής και θα αρχίσουν να πέφτουν μπανάκια...... :2thumb22sup:

Fotos απο το καταπληκτικό πραγματικά Cenya.

DSC_05661.jpg

DSC_05701.jpg

DSC_05731.jpg

φαίνεται πολύ όμορφο ως κομμάτι και νομίζω ότι έδεσε (αισθητικά) καλύτερα στον χώρο σου με σύγκριση με οτι έχεις φέρει μέχρι τώρα.
Δεν το λες και μικρουλι το ηχείο πάντως.

ΥΓ. Στην 3η φωτο φαίνεται ένα κιθαρόνι ή κάνω λάθος?

Λες να την κάνω εεε;;; Για να δούμε, ποιο,θα είναι το επόμενο ηχείο. Πάντως το Cenya, είναι από τα ηχεία που θα στεναχωρηθω να βγάλω αγγελία!!

Λες να την κάνω εεε;;; Για να δούμε, ποιο,θα είναι το επόμενο ηχείο. Πάντως το Cenya, είναι από τα ηχεία που θα στεναχωρηθω να βγάλω αγγελία!!
Μη βιάζεσαι! Απόλαυσε λίγη μουσική πρώτα και μετά...

Και τώρα στα δύσκολα: Αφού έχεις περάσει τόσα ηχεία από το χώρο σου κι' αφού -κατά τα φαινόμενα- θα περάσουν και πολλά άλλα ξεκίνα να γράφεις αναλυτικά εντυπώσεις και συγκρίσεις για το καθένα απ' αυτά. Τι σε τράβηξε, τι σε απομάκρυνε, πως συμβίωσες με το καθένα απ' αυτά στο χώρο σου.

Το κοινό απαιτεί! :ADFADF1:

Φυσικά και θα υπάρξει ''ζουμερή'' συνέχεια...

Ήδη έχω πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο τα 2 επόμενα ηχεία στον χώρο μου.

Το ένα ήρθε αλλά ε´φυσγε γρήγορα, διότι ήρθε φίλος το άκουσε, του άρεσε πολύ και του το έδωσα, και απο αυτό που έχω τώρα.

Αναμονή λοιπόν...

Καλημέρα.

Απάντηση: Re: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Συμφωνώ, αλλά ειναι και θέμα όρεξης, θέλει τρέξιμο για ακροάσης, διότι μόνο με διάβασμα δεν κάνεις τίποτα.

Πρωτίστως ακρόαση...ακρόαση...ακρόαση!

Είμαι ειλικρινά περίεργος τι και πώς ακούει,πως είναι στημένο το σύστημά του και πως αποδίδει,τι ψάχνει...τι τον χαλάει-άν- και γιατί...

Last edited:

http://www.penaudio.fi/products/monitors/cenya/

Πάντως σαν ηχείο (χαρακτηριστικά και κατασκευή) δεν νομίζω πως μπορεί να συγκριθεί με το verity ούτε με τα προηγούμενα...
Εκτός ότι δεν παίζει κάτω από 45Hz, φοράει μονάδες συνολικού κόστους μικρότερου των 300 και η καμπίνα του είναι ένα απλό ορθογώνιο χωρίς ούτε μια τσαχπινιά (κλίση) από κόντρα πλακέ...
Όσο καλή δουλειά και να έχει γίνει στο κρος, πόσο πια καλά να μπορεί να παίζει...μου κάνει εντύπωση!!
Δηλαδή τα άλλα ηχεία που είχες τα θεωρώ σαφώς πιο ολοκληρωμένα!

+1

Χμμμ.......Τώρα πήγαινα πίσω διαβάζοντας...
Προφανώς το πρόβλημα δεν είναι στα ηχεία...Πολλά άλλα μάλλον χρειάζονται βελτίωση ή αλλαγή...Τα ηχεία-τα όποια ηχεία-δεν παίζουν απο μόνα τους...

Last edited:

+1

Χμμμ.......Τώρα πήγαινα πίσω διαβάζοντας...
Προφανώς το πρόβλημα δεν είναι στα ηχεία...Πολλά άλλα μάλλον χρειάζονται βελτίωση ή αλλαγή...Τα ηχεία-τα όποια ηχεία-δεν παίζουν απο μόνα τους...

Νομίζω ότι ο φίλος μας δεν έχει πρόβλημα με τον ήχο που ακούει.

Δηλαδή δεν αλλάζει επειδή δεν του αρέσει ο ήχος που κάθε φορά ακούει.

Απλά θέλει να αλλάζει.

Δεν είναι κακό.

Κάνει το κέφι του ο άνθρωπος, το διασκεδάζει (και εμείς μαζί του).

Ε άμα είναι έτσι...Αλλάζει...:BDGBGDB55:

Καλά κουβαλήματα-ξεκουβαλήματα-στησίματα-ξεστησίματα!

Re: Απάντηση: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Ε άμα είναι έτσι...Αλλάζει...:BDGBGDB55:

Καλά κουβαλήματα-ξεκουβαλήματα-στησίματα-ξεστησίματα!

Καλα εννοείτε δεν το έχεις καταλάβει??

Έχω και κάποια παραπανήσια κιλάκια, και μιας και κάνω και δουλεια γραφείου λέω με αυτόν τον τρόπο να χάσω τίποτα, να χαζεύετε και εσείς με το καφεδάκι σας τα πρωινά...

Άντε ρε παιδιά... θα αλλάξετε κανα ηχείο.. εγώ ολόκληρο Dynaudio Confidence άλλαξα, και με κυνηγάει ακόμη ο αντιπρόσωπος γιατι το έδωσα λέει, και δεν το κράτησα>> (χαχαχχα), και εσείς δεν αλλάζετε τίποτα..

Αντε πάμε...

Επιπλέον δεν πρόλαβα να βγάλω fotos.... υπόσχομαι άμεση αποκατάσταση & έναρξη παρουσίασης...