Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Νίκο,

Το πήρα σπίτι για δοκιμή. (KEF 201/2)

Καταπληκτικό ηχείο και έδεσε με τους McCormack, το μόνο αδύναμο σημείο με το setup του, το σωστό γλεμισμα της χαμηλής οκτάβας.. μου φάνηκε λίγο άδειο, κατα άλλα super, χωρις καμμία δώση υπερβολής.. πολύ σωστό ηχείο.

*Απλά έχω κα´τι περιπέτειες ρε π@υστη μου με την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου και είμαι πεσμένος.... ελπίζω να πάνε όλα καλα και να επανέλθω δριμύτερος...:nounder:

εύχομαι τα δύσκολα να περάσουν γρήγορα και να επιστρέψεις μπαμπάς και έτοιμος για νέες περιπετειες.
Καλή επιτυχία.

*Απλά έχω κα´τι περιπέτειες ρε π@υστη μου με την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου και είμαι πεσμένος.... ελπίζω να πάνε όλα καλα και να επανέλθω δριμύτερος...:nounder:

Περαστικά εύχομαι Χρήστο!...Ολα να πάνε καλά και τα ηχεία ας περιμένουν...

Νίκο,

Το πήρα σπίτι για δοκιμή. (KEF 201/2)

Καταπληκτικό ηχείο και έδεσε με τους McCormack, το μόνο αδύναμο σημείο με το setup του, το σωστό γλεμισμα της χαμηλής οκτάβας.. μου φάνηκε λίγο άδειο, κατα άλλα super, χωρις καμμία δώση υπερβολής.. πολύ σωστό ηχείο.

Περαστικααααααααα
Για τα κεφ στα είχα πει... Κορυφή (για το μέγεθος)

Μιας και η γυναίκα είναι καλύτερα και μου έφτιαξε την διάθεση ας ασχοληθώ και λίγο μαζί σας... :smash: να σας ξυπνήσω λιγάκι, και να σας αποκαλύψω τα κοινούργια μαγειρέματα...

Λοιπόν για πάμε ένα κουίζ, και πιο πολύ για τους λίγο μεγαλύτερους....

Ποίο θεωρείτε το καλύτερο ηχείο βάσεως που έχει κατασκευάσει η Αγγλία την δεκαετία του 90'. Για να βοηθήσω πιο συγκεκριμένα 1993-2006, έβγαινε....

'Ελα πάμε... να δώ ποιος είναι ο πιο δυνατός λύτης ??:idea:

Ακούω...το βραβείο θα είναι φωτογραφίες...!!! :firstprize:

Ελα ρε παιδιά ακόμα?? Αντε ελπίζω να το βρει κάποιος να ανέβασε καμμια foto, ειδάλλως δεν έχει τίποτα!!:eviltongue:

Αν και παρακολουθούσα και αρχειοθετώ 2-3 περιοδικά από τη Γηραιά Αλβιών από το '86-'87 μέχρι τις μέρες μας ,δε βλέπω κάποιο κοινό BEST VALUE,BEST BUY,BEST PRICE...κοινώς αποδεκτό..οπότε το καλύτερο ίσως είναι ανάμεσα σε μια κατηγορία ειδική..Ξεχωρίζω σαν πάρα πολύ πετυχημένα τα Epos,Spendor BC1 ,AE1,LRJordan Note 2,και Proac...

Ελα ρε παιδιά ακόμα?? Αντε ελπίζω να το βρει κάποιος να ανέβασε καμμια foto, ειδάλλως δεν έχει τίποτα!!:eviltongue:

Χρήστο μου, πρόκειται για ηχεία που αγόρασες ή είναι πάλι μια από τις γνωστές περατζάδες
που συνηθίζεις?

Τι νόημα έχει ένα quiz?...

Μήπως γίνεται κατάχρηση του χώρου και της ανοχής των διαχειριστών
σε ένα νήμα που φαίνεται να μην έχει τέλος?

Επίσης, είδες πως η Κατηγορία και οι χρήστες κοιμώνται και αποφάσισες να τους ξυπνήσεις?

Last edited: