Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Κάτι ξέρω.....

ΥΓ Μία ένδειξη, είναι το μικρότερο μοντέλο κάποιου από τα ηχεία που πέρασαν από το σπίτι σου......

Κάτι ξέρω.....

ΥΓ Μία ένδειξη, είναι το μικρότερο μοντέλο κάποιου από τα ηχεία που πέρασαν από το σπίτι σου......

Ντροπή και αίσχος....:slapface:

Χαχαχαχα.. μην υποθεί τίποτα ακόμη... παρακαλώ...

μικρότερο μοντελο ηχείου που έχει περάσει απο το σπιτι σου?

ευχομαι να ειναι το Confidence C1 για να σου φορτωθώ να το ακουσω :)

Μιάς και δεν ειμαι σε θέση να διαβάσω ολο το νήμα ποιό είναι το σύστημα σου τώρα?

Μα εκεί είναι η μαγεία του συγκεκριμένου νήματος! Στο ότι δεν υπάρχει ποτέ απάντηση καθώς πάντα υπάρχει μεταβατική περίοδος.
Τη συγκεκριμένη εποχή νομίζω πως ο φίλος μας είναι σε φάση που αλλάζει τα πάντα. Από ενισχυτικά μέχρι καλώδια (αν κάνω λάθος διόρθωσε με).
total makeover που λένε και στο Αμέρικα

Καλησπέρα και καλή χρονιά στους απανταχού μουσικόφιλους και σε "ηχειάκηδες".

Με την έλευση του 3ου μέλους στην οικογένεια μου, τον οποίο φυσικά έχω μυήσει στις ακροάσεις ήδη, είπα να αποχωριστώ το πραγματικά!! το εξαιρετικό Ruark. Όταν εννοώ εξαιρετικό, πραγματικά το εννοώ.:grinning-smiley-043

Συνεχίζοντας όμως να αναφέρω ότι είχα στα πλάνα μου να φέρω ένα Αμερικάνικο ηχείο, αλλά προέκυψε κάτι και κατόπιν κατέληξα πάλι σε Άγγλο.

Το ηχείο θα αποκαλυφθεί με fotos.:guitarist:

Last edited:
Τα ακούω μια μέρα. Δεν θέλω να μιλήσω ακόμα, θέλω να περάσει μια εβδομάδα μαζί τους.

Το μόνο σίγουρο που έχω να πώ είναι ότι δεν έχω θέμα "μπουμαρίσματος" και είναι ιδιαίτερα θετικό αυτό, διότι όπως ξέρετε έχω πρόβλημα με το ξύλινο πάτωμα μου.

Επιπλέον να προσθέσω ότι έχω κάνει ήδη μια διορθωτική κίνηση φέρνοντας έναν ειδικό του χώρου, ώστε να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις... Έχω έρθει σχεδόν 1,5 μέτρο πιο δεξιά, οπότε έχω φύγει απο την δεξια πλευρα του χώρου, και έχω ερθει σχεδόν στην μέση!

Επιπλέον να αναφερθώ και σε ένα ενισχυτικό που έχω φέρει σπίτι και με έχει εκπλήξει & εντυπωσιάσει ευχάριστα, μιας και μου το πρότεινε ένας φίλος και ήμουν λίγο "σφιγμένος" στην αρχή, αλλά μόλις τον άκουσα με τα Ruark κρέμασα σαγόνι, έχω να πω οτι και τα ATC τα κάνει ότι θέλει απο θέμα οδήγησις αλλά και απο θέμα ποιότητας ( να αναφέρω οτι έχω αλλάξει τις προενισχύτριες μαμίσιες λάμπες, με Telefunken) με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το όνομα αυτού: Cayin H80A

DSC_0696_zpsb5509d52.jpg

DSC_0699-1_zpsa4bbd531.jpg

Αυτός ο ενισχυτής, αν θυμάμαι καλά, διαθέτει 80 watts όλα σε τάξη Α;
Όπως και να έχει, καλορίζικα και πάλι!

Απάντηση: Re: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Αυτός ο ενισχυτής, αν θυμάμαι καλά, διαθέτει 80 watts όλα σε τάξη Α;
Όπως και να έχει, καλορίζικα και πάλι!

Σε ταξη Α να ειναι και τα 80 δεν νομιζω,αλλα οπως και να εχει καλοριζικος

Κοίτα είναι ένα θηρίο 37 κιλών με dual τροφοδοσία και φοβερή δουλεία στην απαγωγή της θερμότητας, είναι προκλητικό οτι παίζει αρκετή ώρα χωρίς να "λαχανιάσει" / ζεσταθεί καθόλου.

Αναφέρουν οτι είναι 80w τάξη Α στα 8ohm, και στα 4 ohm 150w σε τάξη A/B.

80W+80W 8, Class A type; 150W+150W 4, Class A/B type

Το μόνο σίγουρο είναι οτι έχει τρομερή οδηγική ικανότητα συνδυάζοντας φυσικά την ποιότητα της τάξης Α, χωρίς όμως να είναι πλαδαρός και "ζεστός", έχει πολύ καλή ανάλυση αλλά συγχρόνως "γεμάτο ήχο".

Πάντως τα ATC τα οδηγεί πλήρως και άνετα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Κοίτα είναι ένα θηρίο 37 κιλών με dual τροφοδοσία και φοβερή δουλεία στην απαγωγή της θερμότητας, είναι προκλητικό οτι παίζει αρκετή ώρα χωρίς να "λαχανιάσει" / ζεσταθεί καθόλου.

Αναφέρουν οτι είναι 80w τάξη Α στα 8ohm, και στα 4 ohm 150w σε τάξη A/B.

80W+80W 8, Class A type; 150W+150W 4, Class A/B type

Το μόνο σίγουρο είναι οτι έχει τρομερή οδηγική ικανότητα συνδυάζοντας φυσικά την ποιότητα της τάξης Α, χωρίς όμως να είναι πλαδαρός και "ζεστός", έχει πολύ καλή ανάλυση αλλά συγχρόνως "γεμάτο ήχο".

Πάντως τα ATC τα οδηγεί πλήρως και άνετα.

To ουσιαστικοτερο ειναι οτι εισαι ευχαριστημενος μ αυτο τον ενισχυτη.Τωρα αυτα τα περι 80,100,150 βαττ σε καθαρη ταξη Α που δεν μεταπιπτει σε ΑΒ μετα απο καποια βαττ ,τα εχουν πει αρκετοι κατασκευαστες και δεν θελω να ξαναρχισουμε ατερμονες συζητησεις επ αυτου.Καθαρη ταξη Α σε ολο ευρος της αποδιδομενης ισχυος σημαινει ΖΕΣΤΗ και καταναλωση ρευματος

Καταρχας να ζησει το νεο μελος της οικογενειας και αυτο ειναι το σημαντικοτερο απ ολα τα "αποκτηματα", ολα τα αλλα ειναι ελασσωνος σημασιας.

Ο συγκεκριμμενος ενισχυτης οπως και ολες οι σοβαρες υβριδικες σχεδιασεις, επωφελειται σε τεραστιο βαθμο απο την αλλαγη των "μαμα" λυχνιων του με σοβαρες NOS, που προσδιδουν αρμονικο πλουτο κ βελτιωση των χροιων που ανεβαζουν τον ενισχυτη πολυ ψηλοτερα απο εκει που ηδη ειναι. Προκειται για τερας οδηγησης και ποιοτητας κατασκευης, τα 80 βατακια ειναι ταξη Α στα 8 και αυτο ακουγεται, παιζει ασυμπιεστα μεχρι εντασεις αντικοινωνικης συμπεριφορας με το χαρακτηριστικο οτι δεν στρεσαρεται και δεν αλλοιωνει τιποτα απο το χαρακτηρα του με οτι φορτιο κ αν εχει να κανει. Δυστυχως ή ευτυχως το μονο του κουσουρι ειναι οτι κουβαλαει το λογοτυπο "Cayin" και τυγχανει διαφορετικης αντιμετωπισης, αυτης που του αρμοζει.