Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

:ears: ναι πήρα κατι για να ανοίξουν τα αφτια μου λιγάκι....χαχαχαχα...

Φίλε Internet King έπεσες μεσα!!:firstprize:

Καλο... Ρίζικα (?) αφού τίποτα δεν μοιάζει να στεριώνει... αχαχχαχαχα...
Καλοάκουστα ! ! !

Πές μας και πώς σου φαίνονται...

Υπομονή θα επανέλθω με fotos...απλα ο χρόνος ειναι ελάχιστος....

Βρήκα ενα παλαιότερο μοντέλο απο την σειρά 3 σε εκπληκτική κατασταση απο κοντινό φίλο.

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ λίγο με την τρέλα μου. Φυσικά σας χρωστάω fotos και σχόλια.

Να σας πω πολύ απλά ότι είμαι ενθουσιασμένος με τα "θηρία" μου, και είναι απο τις λίγες φορές που νιώθω οτι δεν μου λείπει κάτι. Με γεμίζει τόσο πολύ ο ήχος που με αφήνει "ήσυχο" και μου αρέσει αυτό, τεράστιος αχρωμάτιστος ήχος!! Και μάλιστα χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.... με καλώδια και προενισχυτή που θέλω. Διότι παίζω με 2 τώρα αλλά φυσικά δεν είναι του "επιπέδου¨των ηχείων. Μια ακούω με τον Red Wine ο οποίος είναι παθητικός, απλά περνάει ο ήχος μέσα απο το εξαιρετικό volume της goldpoint, οπότε τα οποτέλεσμα είναι εξαιρετικά transparent αλλά χάνει λίγο σε δυναμικά, και απο την άλλη βάζω τον εξαιρετικό value for money NAD C165BEE. Απο την άλλη έχω πάθει πλάκα απο την οδηγική ικανότητα του KRELL, που να πω την αμαρτία μου πάντα τους κοιτούσα με μισό μάτι... δεν ξέρω... έτσι.... λάθος μου όμως. Καλώδια χρησιμοποιώ τα αγαπημένα μου Mogami 3104.
Επίσης να σας αναφέρω και την προσθήκη ενός Macbook Pro.
Όσον αφορά την πηγή το κρατάω, διότι πραγματικά αξίζει ξεχωριστής αναφοράς με μεγαλύτερη λεπτομέρια... τώρα δεν προλαβαίνω και για αυτό.... Πάμε για τις fotos που σας χρωστάω.

Last edited:
Καλές μουσικές Χρήστο,καλοάκουστα!
Οι διαπιστώσεις πάντως ολόσωστες....είδες η στιβαρή οδήγηση;
(Έπρεπε να είχες τον Krell με τα Hyperion γαμώτο,να γίνει σύγκριση σωστή..)

οι χαμηλες σου ειναι διαχυτες στο χωρο η εναρμονιζονται με τη μελωδια?

Εαν καταλαβαίνω καλά με ρωτάς εαν υπάρχει συνοχή στις χαμηλές οκτάβες?? Υπάρχει απόλυτη συνοχή και μπορώ να πω οτι αυτή τη στιγμή ακούω ίσως το πιο "αληθινό" στο χώρο μου από ποτέ.

Re: Απάντηση: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Καλές μουσικές Χρήστο,καλοάκουστα!
Οι διαπιστώσεις πάντως ολόσωστες....είδες η στιβαρή οδήγηση;
(Έπρεπε να είχες τον Krell με τα Hyperion γαμώτο,να γίνει σύγκριση σωστή..)

Το Hyperion το έχω δοκιμάσει με περισσότερους ενισχυτές απ'οτι μπορείς να φανταστείς.. και με δυνατότερους και καλύτερους.. το Magnepan είναι "αλλο" ηχείο.

Με 'γειά !!!! Ποια είναι, τα 3.5 ;;;

"Ψώνισα" απο φίλο και γνωστό. Απο άνθρωπο που εμπιστεύομαι και ήξερα για το ηχείο.

Είναι ένα "βελτιωμένο" και "ανανεωμένο" Magnepan 3.3R. Έχει αλλαχτεί όλη η εσωτερική καλωδίωση με 6αρι Van Den Hul, επίσης έχει αλλαχτεί και το True Ribbon πριν 2 χρόνια, επίσης καλύτερες ασφάλειες και αντίσταση. Είναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση.

**Θα ψαχτώ λίγο σε αναφορές..εαν αξίζει να βελτιώσω και το εξωτερικό & εσωτερικό cross.

Εάν ξέρεις τι κάνεις και δεν ξεχνιέσαι με το κουμπί της έντασης, μπορείς να ξεφορτωθείς τις ασφάλειες, βάζοντας κανονικό καλής ποιότητας καλώδιο... το είχα κάνει με τα δικά μου (είχα συνολικά 3 μοντέλα) και πάντα είχε μεγάλη διαφορά ....