Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Επίσης, επειδή θυμάμαι ότι στον χώρο σου, από την μία πλευρά το ένα ηχείο έχει τοίχο, ενώ το άλλο είναι στο άπειρο, πειραματίσου λίγο, βάζοντας τα τουήτερς από την μέσα πλευρά ...

και ποια ειδη μουσικης κατα τη γνωμη σου ταιριαζουν περισοτερο σ'αυτα τα ηχεια?

Επίσης, επειδή θυμάμαι ότι στον χώρο σου, από την μία πλευρά το ένα ηχείο έχει τοίχο, ενώ το άλλο είναι στο άπειρο, πειραματίσου λίγο, βάζοντας τα τουήτερς από την μέσα πλευρά ...

Το σύστημα το έχω φέρει περίπου στην μέση. Επίσης έχω πειραματιστεί ήδη. Νομίζω οτι με έξω τα tweeters μου αρέσει περισσότερο.

Μφχ

και ποια ειδη μουσικης κατα τη γνωμη σου ταιριαζουν περισοτερο σ'αυτα τα ηχεια?

Στα δικά μου αυτια με καλύπτουν σε όλα, εκτός με απόλυτα κριτήρια για electronic και hard rock δεν θα πάρεις το 100% σε χαμηλό. Γενικότερα εαν είσαι "bass freak" θέλεις subwoofer. Αλλά επαναλαμβάνω προσωπικά τρελαίνομαι με το "στυλ" του χαμηλού απο την σειρά 3, που προσωπικά με καλύπτει άνετα και για ROCK..."φυσικά" με τον κατάλληλο ενισχυτή...μην περιμένεις οτι ασθενικό ενισχυτή να πάρεις χαμηλό και σκηνή.... ξέχασε το...

Απο εκεί και πέρα ξεκινούν τα "συγκριτικά" πλεονέκτημα της έλλειψης καμπίνας και φυσικά του τεράστιου εκπληκτικού true ribbon. Η σκηνή, η ανάλυση και η "ταχύτητα".... είναι το κάτι άλλο. Πραγματικά ιδρώνουν πάρα πολύ και μόνο τα κορυφαία tweeter "θόλου" να ανταγωνιστούν. Πρέπει να πας σε πανάκριβες και σοβαρές υλοποιήσεις κατα την ταπεινή μου γνώμη. Αποτέλεσμα όλων αυτών τα κάνει "μανούλα" για Jazz-ακουστικά σύνολα και κλασσική, π.χ οι καλές φωνές θα σε καθηλώσουν...

το έλεγα από παλιά και το πιστεύω 100%:

Το χαμηλό από magnepan της σειράς 3 (οποιοδήποτε) στημένο σωστά στο χώρο και οδηγούμενο σωστά είναι το πιο "σωστό" χαμηλό που υπάρχει.
Με διαβαθμίσεις, λεπτομέρεια, έκταση και παλμό.

Απλά είναι δυστυχώς πολύ λίγα τα magnepan που πληρούν τις 3 αυτές προϋποθέσεις, γι'αυτό άλλωστε και το "κακό" όνομα στον τομέα του χαμηλού...

καλοριζικα !!

ποτε παμε για το επομενο ? χι χι χι

αφου επαιζαν ετσι τα μικρα φανταζομαι τουτα ! ποτε να περασω ?

Re: Απάντηση: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

καλοριζικα !!

ποτε παμε για το επομενο ? χι χι χι

αφου επαιζαν ετσι τα μικρα φανταζομαι τουτα ! ποτε να περασω ?

Ευχαριστώ Δημήτρη,

Το ηχείο είναι εξαιρετικό. Μετα απο τόσες δοκιμές/αλλαγές βρήκα τον μάστορα μου!!

Σε περιμένω ευχαρίστως όποτε θέλεις.

Εεεεεε έρχεται, εεεεεεε έρχεται η επόμενη αλλαγή....

Mini πληροφορίες λένε οτι είναι 94 κιλά και φοράει 2 εντεκάρια έκαστως.....:drummer:

Για να δούμε...πως θα ακούγεται....

Αν αυτά που σκέφτομαι δεν ήταν τόσο απαιτητικά σε χώρο και τόσο πεινασμένα για ισχύ,θα ήμουν σίγουρος για το ποιος θα έκανε τον... Maestro...

Περιμένουμε!

Αναστατώνομαι...

Αν είναι αυτό που σκέπτομαι αδυνατισμένο το βλέπω.

Χαθήκαμε φίλε...

Χρηστάρα καλημέρα,

Εσένα που αλλού να πάει το μυαλό σου, φυσικά στο USHER BE20 φαντάζομαι... εεε?? Αυτό είναι 123 μαζί με την βάση τους, οπότε τσού... ΑΛΛΑ στα δύο 11άρια ΕΤΟΝ που φοράει έπεσες μέσα!!

Κάνε υπομονή και θα δείς... είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, θέλω να ακούσω επιμελώς πρώτα και θα παρουσιάσω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν αυτά που σκέφτομαι δεν ήταν τόσο απαιτητικά σε χώρο και τόσο πεινασμένα για ισχύ,θα ήμουν σίγουρος για το ποιος θα έκανε τον... Maestro...

Περιμένουμε!

Καλημέρα,
Εαν σκέφτεσαι B&W όχι.... θα αποκαλύψω το ΣΚ, απλά ζεσταίνω το κοινό!!:devil-smiley-029:

Χρηστάρα καλημέρα,
Εσένα που αλλού να πάει το μυαλό σου, φυσικά στο USHER BE20 φαντάζομαι... εεε?? Αυτό είναι 123 μαζί με την βάση τους, οπότε τσού... ΑΛΛΑ στα δύο 11άρια ΕΤΟΝ που φοράει έπεσες μέσα!!

Κάνε υπομονή και θα δείς... είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, θέλω να ακούσω επιμελώς πρώτα και θα παρουσιάσω...

Καλημέρα,
Εαν σκέφτεσαι B&W όχι.... θα αποκαλύψω το ΣΚ, απλά ζεσταίνω το κοινό!!:devil-smiley-029:

Υπάρχουν B&W MAESTRO;
Ε;είμαι κοντά;
(Οκ,εχω αμφιβολία γιατί ειναι καμία δεκαριά κιλά βαρύτερα αυτά που σκέφτομαι.. )

Re: Απάντηση: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Υπάρχουν B&W MAESTRO;
Ε;είμαι κοντά;
(Οκ,εχω αμφιβολία γιατί ειναι καμία δεκαριά κιλά βαρύτερα αυτά που σκέφτομαι.. )

Sorry δεν το έπιασα με το Maestro... κατάλαβα λες τα Focal...

Χαχαχα οχι είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Για να δώσω επιπλέον τροφή, είναι υλοποίηση κορυφαίου ΚΙΤ απο μια top εταιρεία κατασκευής μεγαφώνων.

Μφχ

Μέσα είσαι.

Αλλά τα δύο 11ιντσα δεν με χαλάνε όπου να είναι.

Περιμένω!

Χρήστο φοράει σαν αυτα τα δύο παρακάτω... το έχεις δεί το videaki... πολυ καλό φαίνεται.. είναι η καινούργια ναυαρχίδα..

https://m.youtube.com/watch?v=8uYc_7iOXPo

Χρήστο μου αρέσει που οι αλλαγές που κάνεις είναι διαμετρικά αντίθετες!

Είσαι αρχηγός!

(ποιος θα είναι ο τυχερός που θα τσιμπήσει-τσίμπησε τα magnepan????)

Στέργιο, πραγματικά τα Magnepan με μάγεψαν, και κάποια στιγμή είναι σίγουρο οτι θα επιστρέψω με 20 άρι..... Το έχω δώσει ήδη...το πήρε ενας τυχερός φίλος...

Απλά ήθελα κάτι άλλο τώρα...

Μφχ

Χρόνια πολλά στο αγαπητό κοινό.
Συμφορουμίτες σας εύχομαι υγεία και πάλι υγεία και περισσότερα λεφτά διότι αυτά φέρνουν μηχανήματα δηλαδή ¨χαρα¨.

Μετά απο πάρα πολλές δοκιμές ηχείων, κόπου και ταλαιπωρίας μετα χαράς της μέσης μου, διότι επι το πλήστον ήταν προσωπική ταλαιπωρία και αφάιρεση χρόνου απο την όμορφη οικογένεια μου νομίζω οτι βρήκα το καλύτερο ηχείο για τον χώρο μου και γενικότερα νομίζω το καλύτερο ηχείο που έχω ακούσει στον χώρο μου και αυτό είναι το 50άρι απο την ATC.

Του δίνω λαμπάτη προενίσχυση με ενέργεια και φοβερή ατάκα απο τον εξαιρετικό EAR 864 και 650watt μετρημένα στο καναλι απο το stereophile (στα χαρτιά 550watt) monoμποκαρισμένα απο τους 550κ supercharger της Musical Fidelity, καλώδια διασυνδέσεων Abbey Road + Audioquest και σαν πηγή η καλύτερη μακράν που που έχω ανακαλήψη τόσο καιρό η εκπληκτική "Diana" DAC του Νίκου Πετραλιά το οποιο τροφοδοτώ με ενα Macbook Pro και Amarra.
*Μπορούμε πλέον να μιλήσουμε για ενδεχόμενες τροποποιήσεις βελτιώσεις κτλ...αλλά προς το παρόν το set up παίζει πάρα πολύ καλά.

Έχω ακούσει αυτά τα μονομπλόκ της MF και είναι εξαιρετικά...

Να το χαίρεσαι το σετάπιον και την φαμίλια!!!