Ο Wakeman ήταν και είναι παιχταράς.
Roundabout (2024 Steven Wilson Remix)
Αν βαριέται κάποιος να ακούσει όλο το τραδούδι ..κατευθείαν στο 3:58 συνοδεία της φωνής μέχρι το 4:58 ,μετά το 'κιθαριστικό διάλειμμα στο 5:48 δίνει ρέστα ,απίθανο παίξιμο,απίθανο τραγούδι όπως το πείραξε ο Steve.
είναιΑυτό δηλαδή δεν είναι κομοδίνο;
δεν έτυχε. Στη χώρα μας μόνο κάτι μετάλικα έρχονταιΈχει δει.καποιος τα live τους;
το νόημα του νήματος (όπως το ξεκίνησα ως ΟΡ) είναι να βρούμε φίλους που είναι θιασώτες του αυθεντικού ήχου hammond όπως ξεκίνησε την δεκαετία του 30 και συνεχίζεται σήμερα.Νέα γενιά εννοώ αυτούς τους παίχτες που διέσωσαν κάποια όργανα και παίζουν παντού.
αναφερόμενος στη Πολωνία που μόλις επισκέφθηκε ο γιος μου και άκουσε πολλές μπάντες.
Κάποιες χώρες έχουν στο.παλμαρε των folk ήχων τους το original Organ και μια απ' αυτές είναι η Σουηδία με τα πολλά καλοκαιρινά live στα North Sea Festivals.
Θα επανέλθω.
θα έλεγα ότι δεν σχετίζεται με το θέμαπροσωπικά ακόμα παραγγέλνω μεταχειρισμένους δίσκους,φυσικό προϊόν δηλαδή, από ιδιοκτήτες δισκαδικων που τιμώ συχνά.
Το ευκολότερο είναι να βάλεις το spoty και να βρίσκεις άπειρα,αλλά προσωπικά ακολουθώ δισκοκριτικες απ' τα εκατοντάδες ξένα και ελληνικά περιοδικά που έχω και διαβάζω όσο μπορώ,όπως επίσης από το περιοδικό Jazz and Τζαζ που δεν έχω χάσει ούτε τεύχος.
Επίσης συμβουλεύομαι σταθμούς με πολύ έμπειρους συντελεστές που παρακολουθούν τις κυκλοφορίες από πολύ κοντά.. πιστέψτε με,αλλά υπάρχουν φαν του είδους ακόμα σε σταθμούς και αυτούς ειδικά τιμώ πολύ.
Τελευταία έχω μαζέψει δίσκους παιχτών που προαναφέρθηκαν..λόγω αγάπης στον ήχο αυτό.
Δεν εννοούσα στην χώρα μας.είναι
δεν έτυχε. Στη χώρα μας μόνο κάτι μετάλικα έρχονται
Είναι άσχετο του Θέματός μας.που δαδιοφωνικοί παραγωγοί όπως ο Πέτρος Αδάμ και Πολυχρονίου του Kosmos συχνά-πυκνά αναφέρονται σε Organ/Hammond μεταδίδοντας γνώσεις σε νεότερους που ξέρω ότι παρακολουθούν?θα έλεγα ότι δεν σχετίζεται με το θέμα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.