Μπιρμπίτσολας= αυτός που έχει πολλά Μπιρμπιτσόλια... δηλαδή μικροπράγματα, παραφερνάλια, γκατζετάκια, μπιχλιμπιδάκια...
http://www.slang.gr/lemma/show/mpirmpitsoli_15681
συγνώμη για το offtopic αλλά να εξηγήσω του παιδιού, να μην νομίζει ότι βρίζουμε κιόλας...
Δηλαδή Lossless για όσους δεν το ξέρουν!Σε DTS HD-MA 7.1..![]()
Απ' ότι κατάλαβα, κανένας δεν έκανε τον κόπο να διαβάσει το υλικό που σας έδωσα πιο πάνω.
Τι λέω; Να διαβάσει; Ούτε μιά ματιά να ρίξει!
Ούτε οι καινούργιοι, αμ' ούτε και οι παλιοί!
Τα θέματα αυτά έχουν συζητηθεί τόσες πολλές φορές εδώ στο forum, που αν κάνει κανείς τον κόπο να ξεφυλλισει λίγο τα παλιότερα νήματα θα βρει όλες τις απαντήσεις.
Και τώρα άρχεται η συζήτηση εξ υπαρχής. Lossy ως προς Lossless. Σύγκριση ποιότητας μεταξύ διαφόρων Codecs, Formats κλπ, κλπ.
Λίγο ακόμα κσι θα με κάνετε να εκραγώ! :devil-smiley-029:
Εδώ θέλω να κάνω μια δήλωση...
Πριν από δύο χρόνια, αυτά που άκουγα ήτανε mp3 πιστεύοντας ότι στα 320 είναι αρκετά καλά κλπ... άσε βέβαια που άκουγα και με χαμηλότερα 256 βμπρ κλπ...
Ο Δημητρακούδης είναι εκείνος που μου άνοιξε τα μάτια και μπήκα στο τριπάκι με το Foobar και τα FLAC.
Από τότε (έγινα και μέλος του φόρουμ) απολαμβάνω την μουσική μου καλύτερα και σαν αποτέλεσμα τούτου αυξήθηκε και η ποιότητα ζωής μου...
Thanx Μήτσο!!! και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μυαλά που συνέλαβαν και υλοποίησαν το FLAC.
Αφήστε τα mp3... αν μιλάμε για σοβαρή ακρόαση και συλλογή/δημιουργία δισκοθήκης με άυλα: FLAC (για PC μονόδρομος κατά την ταπεινή μου άποψη).
Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα με τα 320Kbps είναι πάλι τα ‛αγνώστου πατρός’ που έχουν γίνει encode με ρυθμίσεις ότι να-ναι, φίλτρα κ.ο.κ.
Μα αυτο τελικα ειναι το προβλημα.Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα με τα 320Kbps είναι πάλι τα ‛αγνώστου πατρός’ που έχουν γίνει encode με ρυθμίσεις ότι να-ναι, φίλτρα κ.ο.κ.
μιλάμε για γνωστού πατρός
Καλα αστο Μητσε!!!καλά....
βρε δεν έχεις ακούσει "εμού του ιδίου" ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.