Ηχος και Εικόνα Show 2006

Εγω πάντως φέτος σκέφτομαι σοβαρά να μην πώ.Είναι τέτοια η απογοήτευση απου πήρα απο τις τελευταίες προηγούμενες φορές, που πλέον η παρουσία μου εκεί θα έχει γιά εμένα μάλλον εθυμοτυπικό χαρακτήρα!!!

Για όποιον ενδιαφέρεται, έμαθα από αξιόπιστη πηγή, ότι στο περίπτερο της CAV θα έχει πολύ ειδικές προσφορές που θα ισχύουν αποκλειστικά και μόνο κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Εγώ πάντως θα πάω στην έκθεση, αν και η μόνη μέρα που προλαβαίνω είναι Πέμπτη απόγευμα, που δεν θα έχουν ζεσταθεί τα πράγματα ακόμα... Ελπίζω να μην τα βρω κλειδωμένα όπως την περασμένη φορά...

Εμείς ετοιμαζόμαστε αρκετά κομμάτια από δω να κατέβουμε κάτω με λεωφορειάκι 12 - 15 ατόμων για το Σαββατοκύριακο και με ξενοδοχείο για το βράδυ. Και επιστροφή την Κυριακή.
Θα τα πούμε εκεί καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Μελίδης Μιχάλης said:
Εμείς ετοιμαζόμαστε αρκετά κομμάτια από δω να κατέβουμε κάτω με λεωφορειάκι 12 - 15 ατόμων για το Σαββατοκύριακο και με ξενοδοχείο για το βράδυ. Και επιστροφή την Κυριακή.

Τον Μαριο ομως δεν θα τον φερετε!

Μελίδης Μιχάλης said:

Την καλύτερη δουλειά θα κάνετε! Καλά να περάσετε!

Re: Απάντηση: Ηχος και Εικόνα Show 2006

gureto said:
Για όποιον ενδιαφέρεται, έμαθα από αξιόπιστη πηγή, ότι στο περίπτερο της CAV θα έχει πολύ ειδικές προσφορές που θα ισχύουν αποκλειστικά και μόνο κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Κάθε χρόνο έτσι γίνεται. :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Ηχος και Εικόνα Show 2006

MHTΣ said:
Ωραίος! Eγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι...
ΜΗΤΣ. Σε βρίσκω ανημέρωτο θα είμαστε όλοι εκεί!!!Το ξέρω ότι μπορείς να έρθεις-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχος και Εικόνα Show 2006

n_olympios said:
Κάθε χρόνο έτσι γίνεται. :grinning-smiley-043

Πολύ πιθανόν, απλώς για φέτος έμαθα ότι έχει γίνει κάποιου είδους συμφωνία με το ίδιο το εργοστάσιο και ότι θα παίξουν εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά αυτός που μου το είπε είναι πολύ μέσα στα πράγματα.

Απάντηση: Re: Ηχος και Εικόνα Show 2006

Eki_65 said:
ΜΗΤΣ. Σε βρίσκω ανημέρωτο θα είμαστε όλοι εκεί!!!Το ξέρω ότι μπορείς να έρθεις-bye-
Κρίμα που δεν έχουμε και καμμιά επίσημη κονκάρδα "AVCLUB", να γνωριζόμαστε μεταξύ μας....

Δεν πειράζει... Θα κυκλοφορούμε ανάμεσά τους...

gureto said:

Tην έχουν ξανακάνει κι άλλη φορά την ειδική προσφορά για την έκθεση, οπότε είναι πιθανό να γίνει και φέτος.
Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για τον Α8Μ ακόμα και εκτός προσφοράς "παίζει μόνος του μπάλα" πολύ μακράν τού AV ανταγωνισμού. Συναγωνίζεται ακόμα και καθαρόαιμους Hi-Fi ενισχυτές και τού βάζει τα γυαλιά. :award:

Re: Απάντηση: Re: Ηχος και Εικόνα Show 2006

Eki_65 said:

Θα είμαι εκεί σίγουρα φίλε...

Εγω θα παω Σαββατο γυρω στις 6 απογευμα,θα ηθελα να δω και την παρουσιαση της INTERSYS αλλα μου πεφτει νωρις -bye- ελπιζω ναχει κατσει κανεις ακομα και να περιφερεται μηπως δω και κανενα φιλο.

Παιδες,αυτη η εκθεση αναφερεται μονο σε σκληροπυρηνικους του ειδους?

Δεν ειμαι τρελαμενος,αλλα θα ηθελα να δω τι παιζει..μπορουμε να κανουμε και δοκιμες προιοντων?
Ιδεα δεν εχω τι παιζει και θα ηθελα να παω..μιλαμε για μεγαλη εκθεση?

leonegr said:
Παιδες,αυτη η εκθεση αναφερεται μονο σε σκληροπυρηνικους του ειδους?

Δεν ειμαι τρελαμενος,αλλα θα ηθελα να δω τι παιζει..μπορουμε να κανουμε και δοκιμες προιοντων?
Ιδεα δεν εχω τι παιζει και θα ηθελα να παω..μιλαμε για μεγαλη εκθεση?

Δεν θα έλεγα, αντίθετα πιστεύω ότι αφορά το μέσο καταναλωτή. Πληροφορίες θα βρεις και εδώ.

Πάντως ψιλοαπογοητεύτηκα με τον αριθμό των εκθετών. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα κάτι "μεγαλύτερο". Τέλοσπάντων, εγώ γύρω στις 4-4.30 θα είμαι εκεί σήμερα, αν τύχει να είναι εκεί και κανένας άλλος ας με ειδοποιήσει. Εχω και προσκλήσεις...

Δηλαδη χωρις πρόσκληση δεν μπαινουμε?:bang:

Ουτε αν πω ότι ειμαι μελος του κλάμπ?

Re: Απάντηση: Re: Ηχος και Εικόνα Show 2006

gureto said:
Κρίμα που δεν έχουμε και καμμιά επίσημη κονκάρδα "AVCLUB", να γνωριζόμαστε μεταξύ μας....

Δεν πειράζει... Θα κυκλοφορούμε ανάμεσά τους...

Δεν πειραζει, καποιος παντως θα φορει το βρακι του αναποδα - οπως δηλωσε - για να τον αναγνωρισουμε.

Για να δουμε....