μήπως να βάλουμε ένα μετρητή α λα ebay με αντίστροφο χρόνο ;;;;
πλάκα κάνω , ε σε 3 εβδομάδες απο τώρα ..... θα ξαναενημερώσω.
πλάκα κάνω , ε σε 3 εβδομάδες απο τώρα ..... θα ξαναενημερώσω.
Μελίδης Μιχάλης said:Εμείς ετοιμαζόμαστε αρκετά κομμάτια από δω να κατέβουμε κάτω με λεωφορειάκι 12 - 15 ατόμων για το Σαββατοκύριακο και με ξενοδοχείο για το βράδυ. Και επιστροφή την Κυριακή.
Θα τα πούμε εκεί καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Μελίδης Μιχάλης said:Εμείς ετοιμαζόμαστε αρκετά κομμάτια από δω να κατέβουμε κάτω με λεωφορειάκι 12 - 15 ατόμων για το Σαββατοκύριακο και με ξενοδοχείο για το βράδυ. Και επιστροφή την Κυριακή.
Θα τα πούμε εκεί καλώς εχόντων των πραγμάτων.
gureto said:Για όποιον ενδιαφέρεται, έμαθα από αξιόπιστη πηγή, ότι στο περίπτερο της CAV θα έχει πολύ ειδικές προσφορές που θα ισχύουν αποκλειστικά και μόνο κατά την διάρκεια της έκθεσης.
ΜΗΤΣ. Σε βρίσκω ανημέρωτο θα είμαστε όλοι εκεί!!!Το ξέρω ότι μπορείς να έρθειςMHTΣ said:Ωραίος! Eγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι...
n_olympios said:Κάθε χρόνο έτσι γίνεται.![]()
Κρίμα που δεν έχουμε και καμμιά επίσημη κονκάρδα "AVCLUB", να γνωριζόμαστε μεταξύ μας....Eki_65 said:ΜΗΤΣ. Σε βρίσκω ανημέρωτο θα είμαστε όλοι εκεί!!!Το ξέρω ότι μπορείς να έρθεις![]()
gureto said:Για όποιον ενδιαφέρεται, έμαθα από αξιόπιστη πηγή, ότι στο περίπτερο της CAV θα έχει πολύ ειδικές προσφορές που θα ισχύουν αποκλειστικά και μόνο κατά την διάρκεια της έκθεσης.
Eki_65 said:ΜΗΤΣ. Σε βρίσκω ανημέρωτο θα είμαστε όλοι εκεί!!!Το ξέρω ότι μπορείς να έρθεις![]()
MHTΣ said:Θα είμαι εκεί σίγουρα φίλε...
leonegr said:Παιδες,αυτη η εκθεση αναφερεται μονο σε σκληροπυρηνικους του ειδους?
Δεν ειμαι τρελαμενος,αλλα θα ηθελα να δω τι παιζει..μπορουμε να κανουμε και δοκιμες προιοντων?
Ιδεα δεν εχω τι παιζει και θα ηθελα να παω..μιλαμε για μεγαλη εκθεση?
gureto said:Κρίμα που δεν έχουμε και καμμιά επίσημη κονκάρδα "AVCLUB", να γνωριζόμαστε μεταξύ μας....
Δεν πειράζει... Θα κυκλοφορούμε ανάμεσά τους...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.