Βάλτε φωτογραφίες, αν γίνεται, για τους άτυχους που δεν μπορέσαμε να είμαστε εκεί φέτος. Ευχαριστώ!
Βάλτε φωτογραφίες, αν γίνεται, για τους άτυχους που δεν μπορέσαμε να είμαστε εκεί φέτος. Ευχαριστώ!
Η άποψή μου είναι ότι κανένα από αυτά δεν παίζει καλύτερα από το F80 της Meridian, που έστηνε και ικανοποιητική στερεοφωνική εικόνα. Αλλά η Meridian όχι μόνο το έχει καταργήσει, αλλά δεν έχει βγάλει καν έναν αντικαταστάτη του για "άυλα". Τόσα χρόνια μετά, κανένας δεν κατάφερε να το πλησιάσει στο DSP;Εξαρτάται από τις απαιτήσεις που έχεις. Αυτά τα συστήματα είναι για να είναι σε ένα σημείο του σπιτιού και να παίζουν μουσική πολλά ή όλα μαζί.
Η άποψή μου είναι ότι κανένα από αυτά δεν παίζει καλύτερα από το F80 της Meridian, που έστηνε και ικανοποιητική στερεοφωνική εικόνα. Αλλά η Meridian όχι μόνο το έχει καταργήσει, αλλά δεν έχει βγάλει καν έναν αντικαταστάτη του για "άυλα". Τόσα χρόνια μετά, κανένας δεν κατάφερε να το πλησιάσει στο DSP;
Για μένα το τελικό ακουστικό αποτέλεσμα (όπως εκλαμβάνεται) - και οι όποιες συνέπειες από ακατάλληλα σετάπ - (σε συνθήκες έκθεσης) επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου τον εκθέτη.
Δηλαδή να αγνοούμε παντελώς αυτά που ακούσαμε?
Μήπως να δίνουμε και δεύτερη ευκαιρία σε ΟΛΑ?
Ε, δεν έχει νόημα έτσι...
...
Θα ηθελα να θεσω μια ερωτηση. Τον παραγοντα εμφανισης τον συμπεριλαμβανετε, τον αφηνετε να σας επηρεασει; Καθαρα - πιθανως - υποκειμενικα τα κριτηρια εμφανισης, αλλα οπως ειχα ακουσει/δει και περισυ, με τα εξαιρετικα ηχητικα και vfm harbeth, δε θα μπορουσα να συμβιωσω επι μακρον!
Περι αισθητικης ο λογος, και εφοσον θεωρειτε οτι υπαρχει τετοιο θεμα στην αναπαραγωγη μουσικης...
Οτι προλαβα να βγαλω....
Πολυ γελιο τελικα! Εχουν ερθει στπ μαγαζι απο την Δευτερα 10 ατομα που επισκεφθηκαν την εκθεση και εχω 10 εντελως διαφορετικες αποψεις για το ποιο συνολο επαιζε καλυτερα. Μηπως πρεπει να σκεφτουμε λιγο τις συνθηκες? Το τι κοματι - εγγραφη επαιζε την ωρα που καποιος ακουσε ενα συνολο? Ποσοι παραγοντες επηρεαζουν το τελικο αποτελεσμα (πολυς ή λιγο κοσμος στο δωματιο)? Το βιαστικο του να στηθουν τα δωματια σε εντελως ακαταλληλους χωρους ειδικα για μεγαλα συστηματα? Εδω στο μαγαζι που πριν την εκθεση ειχα στημενο ενα συστημα και σκοτωνε, μετα την εκθεση που το ξαναστησα και εκανα δυο μικρες αλλαγες (ενα καλωδιο ρευματος, το πρωτο απο την πριζα, και ενα ψηφιακο) και ειναι λες και ακουω αλλο συστημα!!! Ξερο αχρωμο ανουσιο!!! Ναι θα πειτε καποιοι καλα κρασια αν ειναι απο ενα καλωδιο να αλλαζει ετσι ο χαρακτηρας καηκαμε, αλλα δυστυχως ετσι ειναι ειδικα στα μεγαλα συνολα. Οποιος εχει εμπειρια ξερει! Νομιζω οτι στις εκθεσεις πρεπει να βλεπουμε τα μηχανηματα, την τεχνολογια και επειτα να κανουμε αν μπορουμε μια απο κοντα μια ακροαση σε ελεγχομενες συνθηκες με αυτο που μας εκανε "κλικ".
Στο Μοναχο τοσα χρονια εχω ακουσει υπερσυστηματα να παιζουν απαραδεκτα την μια χρονια, και πολυ καλα την αλλη σε αλλο χωρο! Μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα γιατι τοτε θα βγαλουμε σκαρτα τα μισα μηχανηματα που κυκλοφορουν στην αγορα!
Ax...Nα σαι καλά βρε Κώστα!...Χαλάρωσα και από το αυχενικό που με ταλαιπωρούσε!:bsanta:
Χαχα...και εγω το ιδιο επαθα οταν ειδα πως ανεβηκαν....αλλα απο την ταμπλετα δεν εχω τη δυνατότητα να τις διορθώσω.....Ax...Nα σαι καλά βρε Κώστα!...Χαλάρωσα και από το αυχενικό που με ταλαιπωρούσε!:bsanta:
Ax...Nα σαι καλά βρε Κώστα!...Χαλάρωσα και από το αυχενικό που με ταλαιπωρούσε!:bsanta:
Ισιωσε τες ρε Καπετάνιε !
Χαχα...και εγω το ιδιο επαθα οταν ειδα πως ανεβηκαν....αλλα απο την ταμπλετα δεν εχω τη δυνατότητα να τις διορθώσω.....
Ήρθαμε στα ίσια μας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.