ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ περιπου 2000 Ε

Α! Και κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα. Με τι συγκρίνεις αυτό που άκουσες?

Πάρε τηλέφωνο εδώ την Audiovisual στο 210-8092339, πες στην τηλεφωνήτρια ότι θέλεις να ρωτήσεις για τα ηχεία Focal και αυτός που θα σε συνδέσει, θα σου πει κάποιο κατάστημα κοντά στην περιοχή σου για να τα ακούσεις.

Απλά να σου πω (ένα λάθος που έκανα κι εγώ στο παρελθόν) ότι το αυτοκίνητο, δεν είναι καλό μέτρο σύγκρισης, γιατί στα ηχεία των αυτοκινήτων δεν ακούγονται ιδιαίτερα οι χαμηλές συχνότητες, με αποτέλεσμα να ακούγονται όπως περιγράφεις οι μεσαίες (οι φωνές και τα όργανα είναι ποιο φωτεινά).

Κάνε τις βόλτες σου με την ησυχία σου, άκου όσα περισσότερα μπορείς...

Καλή συνέχεια

Με τιποτα συγκεκριμμενο διπλα διπλα. Αυτη την εντυπωση αποκομισα. μιας και τα κομματια που ακουσα μου ειναι πολυ γνωστα και τα έχω ακουσει σε αρκετα αλλα συστηματα, ψαχνοντας τελευταια για καποιον αλλον.

...οπως καταλαβες η διαδοχικοτητα ειχε καποιο προβλημα, στα τελευταια post!

Απάντηση: Re: ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ περιπου 2000 Ε

Ακουσα, για λίγο ομολογώ, τα EPOS M16i με τον CREEK EVO 2. Πολύ καλός και αέρινος ήχος, ισορροπημένο ηχείο μου φάνηκε. Στη φωνη όμως μου έδωσε την εντύπωση οτι υστερεί λίγο. Ενιωσα σα να μην είναι τόσο φωτεινή. Σα να έρχεται απο ένα επίπεδο πιο πίσω. Ανεπαίσθητα βέβαια αλλά αυτή την εντύπωση αποκόμισα. Υπάρχει γνώμη απο πιο γνώστες;:BDBDG54:

Φιλε Gort τι λες εσύ; Tyler ? Durden;

Last edited:
αυτο που ακουσες εχει σημασια, οχι η γνωμη μας Αν ακουσες ελλειψη στα μεσαια, τοτε πας για κατι που θα φερνει πιο "μπροστα" τα μεσαια. Ακου κ το RX8

αυτο που ακουσες εχει σημασια, οχι η γνωμη μας Αν ακουσες ελλειψη στα μεσαια, τοτε πας για κατι που θα φερνει πιο "μπροστα" τα μεσαια. Ακου κ το RX8

Ερωτηση ασχετου: τι είναι το RX8; :hmmmm2:

Σε 20 τετραγωνικά δεν μπορείς να βάλεις τα RX8! Ξέχασέ τα θα πετάξεις τα λεφτά σου. Να κοιτάξεις μόνο τα RX6. Θα υστερούν στο μπασο, αλλά σε 20 τετραγωνικά δεν θα το καταλάβεις. Τα RΧ6, μπορεί να είναι καλύτερα σαν ηχεία, λόγο ποιο απλής κατασκευής.

Επίσης, γνώμη μου και με αυτό τελειώνω, μην πάρεις ηχεία που έχουν bass reflex στο πίσω μέρος, εκτος αν μπορείς να τα τοποθετήσεις τουλάχιστον 30-40 εκατοστά από τους πίσω τοίχους.

Κάνε μια βόλτα να ακούσεις και τα Mission. Νομίζω έχουν τον ήχο που ψάχνεις.
www.limnaios.gr

Καλή συνέχεια

Last edited:
Σε 20 τετραγωνικά δεν μπορείς να βάλεις τα RX8! Ξέχασέ τα θα πετάξεις τα λεφτά σου. Να κοιτάξεις μόνο τα RX6. Θα υστερούν στο μπασο, αλλά σε 20 τετραγωνικά δεν θα το καταλάβεις. Τα RΧ6, μπορεί να είναι καλύτερα σαν ηχεία, λόγο ποιο απλής κατασκευής.

Επίσης, γνώμη μου και με αυτό τελειώνω, μην πάρεις ηχεία που έχουν bass reflex στο πίσω μέρος, εκτος αν μπορείς να τα τοποθετήσεις τουλάχιστον 30-40 εκατοστά από τους πίσω τοίχους.

Καλή συνέχεια

Σ´ευχαριστω. Αυτο που λες για το bass reflex, το εχω υπ´οψιν. Εχω ψάξιμο γιατι μονο το Σαββατο ειμαι Αθηνα.

http://www.limnaios.gr

Και λίγα εκατοστά είπες, στο λέω γιατί έχω τα RS6 και αυτά τα εκατοστά απλά δεν φτάνουν...

Απάντηση: Re: ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ περιπου 2000 Ε

Κάνε μια βόλτα να ακούσεις και τα Mission. Νομίζω έχουν τον ήχο που ψάχνεις.
www.limnaios.gr

Καλή συνέχεια

ο george εχει δικιο! δεν ειχα προσεξει τη λεπτομερια των 20τμ που δεν ειναι λεπτομερια. Κοιτα το 6 λοιπον

Καλησπερα και πάλι! Εγινε εκτενής ακρόαση του συστήματος: CREEK DESTINY CD P, CREEK EVO 2 ενισχυτης, EPOS M22i. Το σύστημα είναι απολύτως ικανοποιητικό, εντυπωσιακό θα έλεγα, για τις απαιτησεις που εχω αυτη τη στιγμή. Όμως, όπως εχω γραψει πιο πανω, δεν μπορώ να πάω στο CREEK DESTINY, λόγω διπλασίου κόστους, αλλά στο EVO 2 CDplayer, το οποίο ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να δοκιμάσω σε ακρόαση. Θέλω να ρωτήσω, αν γνωρίζετε: θα υπάρχει σημαντική διαφορά στην απόδοση του συγκακριμένου συστήματος αν αντικατασταθεί το DESTINY με το EVO 2 ?