Ακουσα, για λίγο ομολογώ, τα EPOS M16i με τον CREEK EVO 2. Πολύ καλός και αέρινος ήχος, ισορροπημένο ηχείο μου φάνηκε. Στη φωνη όμως μου έδωσε την εντύπωση οτι υστερεί λίγο. Ενιωσα σα να μην είναι τόσο φωτεινή. Σα να έρχεται απο ένα επίπεδο πιο πίσω. Ανεπαίσθητα βέβαια αλλά αυτή την εντύπωση αποκόμισα. Υπάρχει γνώμη απο πιο γνώστες;:BDBDG54:
αυτο που ακουσες εχει σημασια, οχι η γνωμη μας Αν ακουσες ελλειψη στα μεσαια, τοτε πας για κατι που θα φερνει πιο "μπροστα" τα μεσαια. Ακου κ το RX8
Ερωτηση ασχετου: τι είναι το RX8; :hmmmm2:
Σε 20 τετραγωνικά δεν μπορείς να βάλεις τα RX8! Ξέχασέ τα θα πετάξεις τα λεφτά σου. Να κοιτάξεις μόνο τα RX6. Θα υστερούν στο μπασο, αλλά σε 20 τετραγωνικά δεν θα το καταλάβεις. Τα RΧ6, μπορεί να είναι καλύτερα σαν ηχεία, λόγο ποιο απλής κατασκευής.
Επίσης, γνώμη μου και με αυτό τελειώνω, μην πάρεις ηχεία που έχουν bass reflex στο πίσω μέρος, εκτος αν μπορείς να τα τοποθετήσεις τουλάχιστον 30-40 εκατοστά από τους πίσω τοίχους.
Καλή συνέχεια
Επίσης, γνώμη μου και με αυτό τελειώνω, μην πάρεις ηχεία που έχουν bass reflex στο πίσω μέρος, εκτος αν μπορείς να τα τοποθετήσεις τουλάχιστον 30-40 εκατοστά από τους πίσω τοίχους.
http://www.limnaios.gr
Μα αυτο εχει το bass reflex μπροστα! (νομιζω)
Σε 20 τετραγωνικά δεν μπορείς να βάλεις τα RX8! Ξέχασέ τα θα πετάξεις τα λεφτά σου. Να κοιτάξεις μόνο τα RX6. Θα υστερούν στο μπασο, αλλά σε 20 τετραγωνικά δεν θα το καταλάβεις. Τα RΧ6, μπορεί να είναι καλύτερα σαν ηχεία, λόγο ποιο απλής κατασκευής.
Κάνε μια βόλτα να ακούσεις και τα Mission. Νομίζω έχουν τον ήχο που ψάχνεις.
www.limnaios.gr
Καλή συνέχεια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.