Ιδανική TV 32''/37'' για PS3

Mετα απο μεγαααααλη βόλτα στην αγορά έχω πια καταλήξει ανάμεσα στην Samsung 37M86 και Sony 40D3500. Οι μισοί, πάντως, πωλητές ισχυρίζονται πως η πρώτη δεν υποστηρίζει 24p. Μόνο στο πλαίσιο ήταν 100% σίγουροι οτι έχει...
Επίσης λένε ότι η Sony έχει καλύτερο επεξεργαστή απο τη Samsung. Ξέρετε αν αυτο αληθεύει??
(Πάντως, όταν τις είδα δίπλα δίπλα, η Samsung ,με κέρδισε σε μαύρο και γρήγορες σκηνές.)

Πάρε την 40D3500 μιας και είναι στα ίδια λεφτά.Ναι όσον να ναι το ΒΕ είναι λίγο καλύτερο

Για ρίξε μια ματιά και εδώ:

Samsung 40M86B --- 1280 (αν δεν πρόκειται για λάθος στην τιμή γιατί το Skroutz δίνει άλλη)

Toshiba 37Z3030DG --- 1299

Υ.Γ Η 40άρα Μ86 έχει το Super Clear Panel για καλύτερο μαύρο/αντίθεση, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την 37άρα της ίδιας σειράς.

Last edited:
(...)Aν και δεν με ενθουσιαζει σαν αγορα ουτε η μια ουτε η αλλη και γω μεταξυ των 2 την sony θα διαλεγα .

Εσυ ποια θα αγόραζες smoothbore??? Πες καμιά πρόταση (37'' κατα προτίμιση) ... :(

Εγω σε 37αρα θα επαιρνα η την Panasonic 37PX80 αν μιλαμε για τηλεοπτικο σημα και θεαση DVD , η την Toshiba 37R3500 αν μιλαμε για χρηση με κονσολα και θεαση HD.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1072161

Ευχαριστώ πολύ Rivers, αλλά την θέλω καθαρά για games και Blu-Ray.
Οσο για τις Toshiba, δεν μου αρέσει το χρώμα τους και η απεικόνηση στις γρήγορες σκηνές.

Υ.Γ. Η 40ρα η Samsung 40Μ86 (και η F86 επίσης) είναι top!!! Μόνο οι Sony X/W ξεχωρίζουν,κι αυτές ελάχιστα!