Ιδανικό ύψος βάσης τοιχου για sony 46x3500

nikpar2

Established Member
15 July 2007
168
Πήρα μια βάση τοίχου και σκαφτόμουν να τη βάλω σε ύψος 1.30 το χαμηλότερο σημείο. Θα είμαι σε απόσταση 3.30 από τη τηλεόραση και το ύψος που θα βλέπω είναι από το κρεβάτι περίπου 80-90 πόντοι. Διάβασα αυτό { Απο την εμπειρια μου με οθονες TFT εχω διαπιστωσει οτι πρεπει το κεφαλι του θεατη να ειναι στο ιδιο περιπου υψος με την οθονη γιατι διαφορετικα τα χρωματα της οθονης φαινονται λαθος (πιο σκουρα ή πιο ανοιχτα). Αν μπορεις, μετρησε το υψος που ειναι το κεφαλι σου οταν καθεσαι στον καναπε απεναντι απο την τηλεοραση και παρε ενα επιπλο που να φερνει το κεντρο της tv κοντα στο υψος των ματιων σου.
Επιφυλασσομαι μηπως οι τηλεορασεις LCD εχουν καλυτερη γωνια θεασης στον κατακορυφο αξονα απο οτι μια αντιστοιχη οθονη PC οποτε περιμενε και να ακουσεις και τη γνωμη καποιου αλλου φιλου}
Μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη έρχεται τη δευτέρα και το θέμα είναι να ευχαριστιόμαστε τη θέαση όσο καλύτερα γίνετε με μια τέτοια τηλεόραση.

Αν έβλεπες καθισμένος σε καναπέ θα σου έλεγα πως το 1.30 είναι αρκετά ψηλά και πως θα έπρεπε να την κατεβάσεις 30-40 εκατοστά. Αν παρακολουθείς ξαπλωμένος από το κρεβάτι νομίζω πως είσαι ΟΚ σε αυτό το ύψος.

Μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη έρχεται τη δευτέρα και το θέμα είναι να ευχαριστιόμαστε τη θέαση όσο καλύτερα γίνετε με μια τέτοια τηλεόραση.

Όπα Νίκο εσύ είσαι ο 4ος της παρέας από Σάββα;-bye-
Αφού βλέπεις ξάπλα από το κρεβάτι και πιο ψηλά να την βάλεις και να της δώσεις κλίση δεν έχεις πρόβλημα. Τώρα εξαρτάται ποια είναι η προτίμηση θέασης. Καθιστός στο κρεβάτι ή ξαπλωμένος τελείως; Στην πρώτη περίπτωση θα κάνεις ότι θα έκανες και στον καναπέ. Στην δεύτερη περίπτωση όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα και δώσε της κλίση προς τα κάτω να δείχνει κάθετα προς εσένα. Το κακό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι θα σε παίρνει ευκολότερα ο ύπνος :silly:

Last edited:
Και εγώ από Σάββα τη πήρα περιμένω αύριο να μου έρθει.
Βασικά στο ύψος με προβληματίζει λόγο που το 70% η τηλεόραση θα είναι για παιχνίδια σε xbox360 k ps3.

παιδιά να τις χαρείτε και καλές θεάσεις σε όλους,
vasdar επειδή έχουμε μιλήσει παλιότερα και ξέρω οτι θέλεις την sony μην κάνεις το λάθος να στραφείς σε άλλη τηλεόραση
αν σε πούλησε το κατάστημα στείλε μου pm

αλλαξανε καποιοι οροι στην συναλλαγη (οχι απο δικη μου υπαιτιοτητα) και μαλλον αυριο την ακυρωνω
εννοειται πως θεωρω την sony x3500 καλυτερη τηλεοραση αλλα επειδη θελω να εχω τον εμπορο (η το μαγαζι στην πολη μου) πηγα και στην Η.Α. αλλα οταν ακουν για εκπτωση στην sony κατι παθαινουν ενω για την sharp ειναι ανοιχτοι σε συζητηση(!)
φαντασου Χριστουγεννα χωρις τηλεοραση...................

Απάντηση: Re: Ιδανικό ύψος βάσης τοιχου για sony 46x3500

Nίκο Αθήνα μένεις? Και εγώ αύριο παραλαμβάνω!
Όχι Τήνο το Σάββατο πήγε σε πρακτορείο μεταφορών και δευτέρα απόγευμα θα μου τη φέρουν.