- 15 July 2007
- 168
Πήρα μια βάση τοίχου και σκαφτόμουν να τη βάλω σε ύψος 1.30 το χαμηλότερο σημείο. Θα είμαι σε απόσταση 3.30 από τη τηλεόραση και το ύψος που θα βλέπω είναι από το κρεβάτι περίπου 80-90 πόντοι. Διάβασα αυτό { Απο την εμπειρια μου με οθονες TFT εχω διαπιστωσει οτι πρεπει το κεφαλι του θεατη να ειναι στο ιδιο περιπου υψος με την οθονη γιατι διαφορετικα τα χρωματα της οθονης φαινονται λαθος (πιο σκουρα ή πιο ανοιχτα). Αν μπορεις, μετρησε το υψος που ειναι το κεφαλι σου οταν καθεσαι στον καναπε απεναντι απο την τηλεοραση και παρε ενα επιπλο που να φερνει το κεντρο της tv κοντα στο υψος των ματιων σου.
Επιφυλασσομαι μηπως οι τηλεορασεις LCD εχουν καλυτερη γωνια θεασης στον κατακορυφο αξονα απο οτι μια αντιστοιχη οθονη PC οποτε περιμενε και να ακουσεις και τη γνωμη καποιου αλλου φιλου}
Μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη έρχεται τη δευτέρα και το θέμα είναι να ευχαριστιόμαστε τη θέαση όσο καλύτερα γίνετε με μια τέτοια τηλεόραση.
Επιφυλασσομαι μηπως οι τηλεορασεις LCD εχουν καλυτερη γωνια θεασης στον κατακορυφο αξονα απο οτι μια αντιστοιχη οθονη PC οποτε περιμενε και να ακουσεις και τη γνωμη καποιου αλλου φιλου}
Μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη έρχεται τη δευτέρα και το θέμα είναι να ευχαριστιόμαστε τη θέαση όσο καλύτερα γίνετε με μια τέτοια τηλεόραση.