Μπελλος Ευαγγελος
Supreme Member
Απάντηση: Re: Ιδιωτικοποίηση ?
Δημητρη εχεις καποιοδικιο σε οτι αφορα την μη αποδωση φορων απο τον Ελευθερο επαγγελματια ...... αλλα οταν ο Ελ,Επαγγελματιας παρει δημοσιο εργο πχ. ο αδερφος μου .. του ζητανε προκαταβολικα το ΦΠΑ χωρις να εχει παρει φραγκο.......
ε πως λοιπον να μην φοροκλεψει ο καθεις στην πρωτη ευκαιρια αφου το δημοσιο δεν σεβεται τιποτα ;;;;;
και τελος να πω οτι στην παρεα μου και τους γνωστους μου στα Γιαννενα εχουμε 6 Ατομα που ειναι στο Δημοσιο και μπηκαν με ΜΕΣΟ και απο τα 4 δουλευει και η Γυναικα στο Δημοσιο επισης χωμενη με ΜΕΣΟ !!!!
εμ πως να μη κολοβαρανε αφου το μεσο γ@....ει και δερνει !!!!!!!!
εμενα προσωπικα ηρθαν καποτε στο μαγαζι μου εφοριακοι και ηθελαν κατι ......
αλλα λογω της τραγικης οικονομικης καταστασης μου τοτε!! ..
καταλαβαν πως δεν εχει φαι η υποθεση και δεν τους ξαναδα........
αυτοι οι κυριοι ηταν ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ !!! με τα λεφτα τα δικα μου και τα δικα σου ...
βεβαιως το επαγγελμα απο μονο του δεν κανει τιποτα ......
απλα δινει τη δυνατοτητα να απλωσει χερι καποιος στο μελι..
Δημήτρης Αντωνόγλου said:Το επάγγελμα δεν κάνει τον άνθρωπο ούτε τεμπέλη ούτε διεφθαρμένο.
Η απουσία ελέγχου, η ατιμωρησία και η έλλειψη κινήτρων τον κάνει.
Ποιος βρίσκεται στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας των δημοσίων υπαλλήλων; Ποιοι τον έβαλαν εκεί;
Αλλά δεν ευθύνονται μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι για το χάλι της χώρας. Οι εργατικοί ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες κατακλέβουν το κράτος καθημερινά. Πόσοι από αυτούς αποδίδουν το ΦΠΑ που πρέπει; Κατά τη δική τους ερμηνεία της κοινωνικής δικαιοσύνης αφού το κράτος δεν τους παρέχει αυτά που πρέπει τα παίρνουν από μόνοι τους. Ποιος ευθύνεται για τη φοροδιαφυγή; Αυτός που ευθύνεται και για τους δημόσιους υπαλλήλους.
Κατά τα άλλα στη χώρα με τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη και τις ακριβότερες τιμές προϊόντων και με τόση φοροδιαφυγή οι επιχειρήσεις δε βγαίνουν.
Ποιοι την πληρώνουν λοιπόν σε αυτή τη χώρα; Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι.
Αντί λοιπόν να κατηγορούμε την κατηγορία εργαζομένων που δεν ανήκουμε ας κοιτάξουμε λίγο και την καμπούρα μας.
Δημητρη εχεις καποιοδικιο σε οτι αφορα την μη αποδωση φορων απο τον Ελευθερο επαγγελματια ...... αλλα οταν ο Ελ,Επαγγελματιας παρει δημοσιο εργο πχ. ο αδερφος μου .. του ζητανε προκαταβολικα το ΦΠΑ χωρις να εχει παρει φραγκο.......
ε πως λοιπον να μην φοροκλεψει ο καθεις στην πρωτη ευκαιρια αφου το δημοσιο δεν σεβεται τιποτα ;;;;;
και τελος να πω οτι στην παρεα μου και τους γνωστους μου στα Γιαννενα εχουμε 6 Ατομα που ειναι στο Δημοσιο και μπηκαν με ΜΕΣΟ και απο τα 4 δουλευει και η Γυναικα στο Δημοσιο επισης χωμενη με ΜΕΣΟ !!!!
εμ πως να μη κολοβαρανε αφου το μεσο γ@....ει και δερνει !!!!!!!!
εμενα προσωπικα ηρθαν καποτε στο μαγαζι μου εφοριακοι και ηθελαν κατι ......
αλλα λογω της τραγικης οικονομικης καταστασης μου τοτε!! ..
καταλαβαν πως δεν εχει φαι η υποθεση και δεν τους ξαναδα........
αυτοι οι κυριοι ηταν ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ !!! με τα λεφτα τα δικα μου και τα δικα σου ...
βεβαιως το επαγγελμα απο μονο του δεν κανει τιποτα ......
απλα δινει τη δυνατοτητα να απλωσει χερι καποιος στο μελι..