Έχω το Micro εδώ και ένα χρόνο περίπου. Το έχω δοκιμάσει με διάφορα ακουστικά. Το καλύτερο δηλαδή πιό ισορροπημένο, διαυγή, δυναμικό και διασκεδαστικό ήχο τον πήρα απο τα Senheiser Momentum On Ear.
Τα ακουστικά αυτά έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό του ντάκ αυτού (όχι πως ακούγεται ποτέ δυσάρρεστο) χωρίς να ξεζουμίζουν τον ενισχυτή ακουστικών του, αφου στις 12.00' περίπου του ποντεσιομέτρου σε "ξεκουφαίνουν" χωρίς να παραμορφώνουν σε βαθμό που να αρχίσω να λιγουρεύομαι τα μεγάλα Momentum τα οποία σίγουρα θα χτυπήσω κάποια στιγμή.
Μπορεί να δείχνουν λίγο lifestyle και να δημιουργούν καχυποψία στο χαιφιντελάδικο ένστινκτο όμως πραγματικά παίζουν εξαιρετικά και με το Συγκεκριμένο ντάκ-ενισχυτή ακουστικών και βγάζουν τον καλύτερο εαυτό του χωρίς να είναι Οverkill.
Mεν ολίγοις τα Momentum τα συστήνω "με κλειστά μάτια" που λένε..
Τέλος επειδή Grado είχα για πολλά χρόνια και μάλιστα συγκεκριμένα τα SR-125 Έχω να πώ οτι δεν είναι καλύτερα απο τα Momentum σε καμία περίπτωση ενώ είναι ιδιότροπα και γενικά ευπαθή όπως όλα τα Grado που περάσαν απο τα χέρια μου. Προσωπικά αν ενδιαφέρει η άποψη μου θα έλεγα μακριά..