iFi iDSD Nano

Εχω ακουσει οτι μπορει να βαλεις hub με ρευμα και να πας μετα μακρυ το usb μεχρι το pc ωστε να εχει καλο ρευμα το dac.Ακουσα οτι β γαινει ο μεγαλος αδερφος του micro dsd αρχες ιουνιου.Ξερουμε τιμη;Θα παιζει γυρω στο 300;

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Εχω ακουσει οτι μπορει να βαλεις hub με ρευμα και να πας μετα μακρυ το usb μεχρι το pc ωστε να εχει καλο ρευμα το dac.Ακουσα οτι β γαινει ο μεγαλος αδερφος του micro dsd αρχες ιουνιου.Ξερουμε τιμη;Θα παιζει γυρω στο 300;

Το συγκεκριμένο ντακ,έχει δική του τροφοδοσία.από την μπαταρία του.
Η τροφοδοσία του υπολογιστή χρησιμεύει για την φόρτιση επί το πλείστον,εκτός και επιλέξεις την απ' ευθείας λειτουργία.
(Θα στα πουν καλύτερα οι κάτοχοι)

Η τιμή του micro,φοβάμαι πως θα είναι αρκετά επάνω από 300...

Βγαίνει αρχές Ιουλίου και στην Ελλάδα μάλλον άγνωστο πότε θα έρθει... Από Σεπτέμβρη το κόβω

Μαλλον ο αντι προσωπος θα γυρισει απο Γερμανια οποτε θα εχει παρει πληροφοριες επειδη στην εκθεση το εχουνε βγαλει οποτε θα μαθει και για τιμη!

Για οποιον ενδιαφερεται για μεγαλυτερα ντακ της ΙFI καλο ειναι να περιμενει,μετα το micro που θα ειναι και αυτο σε φιλοσοφια portable ακουστικα κλπ,θα βγαλει το mini το οποιο θα ειναι desktop φιλοσοφιας με balanced xlr δυνατοτητα προενισχυσης quad dac φιλτρα bluetooth κλπ.
Βεβαιως θα ειναι και αντιστοιχης τιμης αλλα σιγουρα κατω απο χιλιαρικο,αν χρησιμοποιησει την τεχνογνωσια και εκει της AMR που δεν βλεπω τον λογο να μην το κανει,αφου ηδη την εχει χρησιμοποιησει στο νανο που απ οτι λενε τα παιδια που το αποκτησαν για τα 180 ευρω που κοστιζει παιζει super.
Εγω που ειμουν κατοχος του μεγαλου ντακ της εταιρειας ξερω τι μπορουν να κανουν αυτα τα μικρα μηχανακια,και εχω απολυτη εμπιστοσυνη στον μηχανικο της τον Thorsten που ειναι αποπισω.
http://www.audiostream.com/content/ifi-idsd-mini-dac

Εαν καταλαβαινω καλα το Micro θα παιξει κατω απο 500 και κατω απο 1000 το mini.Παντως τα reviews απο παντου για την nano σειρα ειναι πολυ θετικες!

Καλορίζικο!!
Αν θες κανονίζουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή στον αντιπρόσωπο γιατί μένω δίπλα και στο στήνω.. Για λάπτοπ δεν μιλάμε;;

Καλοριζικο ποσο το πηρες;Εαν δεν κανω λαθος υπαρχει κανεις στην audio soul;Δεν λειπει ο αντιπροσωπος.Δευτερα λεω να χτυπησω και εγω ενα μιας και πουλησα το vdaC να αναβαθμιστω!Πιστευω να παιζει καλυτερα και απο το musical fidelity μιας και εχει asynchronous usb.Για να δουμε!Το micro το βλεπω στα διπλασια λεφτα.

Ευχαριστω παιδες,
Σημερα ηταν εκει η αδελφη του αντιπροσωπου (κατοπιν ραντεβου) και το αγορασα προς 189 ευρω.

Απο οτι μου ειπε ο ιδιος στο τηλεφωνο, το mikro θα κανει κανα 500αρικο..
Κατεβασα τους drivers και ολα καλα.
Μονο που μου κανει το εξης κολπο.
Οποτε το συνδεω το εγκαθιστα απο την αρχη!!
Ετσι κανει και σε σας??
Επισης ενα πραγματακι που με ψιλοενοχλει,ειναι το οτι τα rca βρισκονται μπροστα, με αποτελεσμα να ειναι τελειως αντιαισθητικο το θεαμα...ασε που το στριβουν τα καλωδια!!!

(και ναι, οντως η rca εξοδος ειναι ρυθμιζoμενη απο το volume...οποτε ολα καλα)

Μηπως καποιος κατοχος απο την αθηνα μπορει να προσφερθει να το ακουσω με τα ακουστικα μου;Γιατι ο αντιπροσωπος δεν το εχει σε demo το εχει δωσει σε περιοδικο για δοκιμη.

Μηπως καποιος κατοχος απο την αθηνα μπορει να προσφερθει να το ακουσω με τα ακουστικα μου;Γιατι ο αντιπροσωπος δεν το εχει σε demo το εχει δωσει σε περιοδικο για δοκιμη.

Ίσως μπορέσω εγώ κάποια στιγμή! Στείλε μου πμ πότε μπορείς, να το κανονίσουμε

Ίσως μπορέσω εγώ κάποια στιγμή! Στείλε μου πμ πότε μπορείς, να το κανονίσουμε

Οκ θα σου στειλω pm ευχαριστω.Θελω να δω εαν εχει ενταση και ποιοτητα στα ακουστικα.Εσυ με ποια ακουστικα παιζεις;

κάτοχος του εδώ και μισής ώρας! :BDGBGDB55:
δύο ερωτήσεις παιδιά, από σας που είστε κάτοχοι του ήδη!
1. εγκατέστησα τους drivers αυτό κάνει αναβάθμιση του firmware αυτόματα; ή κάνω κάτι άλλο επιπλέον εγώ; και
2. πήγα να κάνω registration και δεν έχει στις χώρες την Ελλάδα!!!!!!, αν βάλω όμως χώρα άλλη πως θα δικαιολογήσω το όνομα του τοπικού αντιπροσώπου;
Ευχαριστώ

υγ! ρε σεις! αυτό το σκατουλάκι ίσα ίσα το trackpad του laptop είναι! :flipout:

Last edited: