Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano
Δέν ξέρω αν μιάμε για το ίδιο πράγμα αλλα το Jriver το έκανα να παίξει dsd μέσα σε πέντε λεπτά ψάχνοτντας στις προτιμήσεις ενώ το Foobar ακόμα "το παλεύω" η μέλλον σταμάτησα να ..την παλεύω και το έχω προ πολού εγκαταλείψει. Για εμένα η χρηστικότητα και η απολότητα στο στήσιμο και την χρήση μοιράζονται την κορυφή των προτεραιοτήτων μου μαζί με την απόδωση και στις δύο πρώτες το Foobar με έχε πληρως απογοητεύσει..
Θα το ξαναπάω άλλη μία...
Το Foobar,είναι απείρως απλότερο,αρκεί να μπεις στην φιλοσοφία του ότι πρέπει να εγκαθιστάς components ανάλογα την χρήση που το προορίζεις.
Και αυτό το κάνει ελαφρύ και εύκολο φορτίο για οποιοδήποτε υπολογιστή.
Η ειρωνεία βέβαια είναι πως αυτό το θέτουν ως προαπαιτούμενο οι κατασκευαστές του jriver.
Και λένε και ξαναλένε πως η μικρή κατανάλωση πόρων σε έναν υπολογιστή συμβάλει πολύ στο SQ.
Ακόμα όμως δεν έχουν πετύχει να είναι ελαφρότεροι.
Και δεν χρειάζεται κανείς να απορεί για το γιατί.
Φυσικά,φυσικότατα,είναι επειδή η εμπορική φύση του Jriver του επιβάλλει να τα έχει όλα φορτωμένα από την αρχή.
Και θέλει πολύ καλό καθάρισμα από τα περιττά για να φτάσει να παίξει όπως πρέπει.
Κι αν μιλάμε για ευκολία,το foobar από την στιγμή που θα στηθεί το ξεχνάς.
Το Jriver θέλει συνεχή απασχόληση.
Και ας μην μιλήσω για ευκολίες,στίχους,βιογραφικά,κλπ.,όλα αυτόματα σε real time.
Αυτά σαν παρένθεση μιας κι ενδιαφέρουν.
Τα υπόλοιπα στα νήματα του foobar και του jriver,τέλος off topic.