iFi iDSD Nano

ανοιξε το απο τα προγραμματα εαν δεν στο βγαζει κατω δεξια.Θα το δεις ifi εαν εχεις βαλει τους οδηγους.Παντως επαθα πλακα με την ποιοτητα στα ακουστικα σε σχεση με την εξοδο του κινητου.Η μερα με την νυχτα!

Ξερει κανεις βρε φιλαρακια πως μπορω να ποσταρω μια οθονη που δειχνει στην...οθονη του κομπιουτερ??
Παταω print screen αλλα αρνειται πεισματικα να την κρατησει.

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Ξερει κανεις βρε φιλαρακια πως μπορω να ποσταρω μια οθονη που δειχνει στην...οθονη του κομπιουτερ??
Παταω print screen αλλα αρνειται πεισματικα να την κρατησει.

Πας στα βοηθήματα,και βρίσκεις το εργαλείο αποκομμάτων.

Διαλέγεις από το βελάκι το "τετραγωνικό σχήμα" και επιλέγεις τι θέλεις να ποστάρεις από την οθόνη.
Σώζεις κι έτοιμος.

θα με σκασετε...(απο την ζηλεια).Υπαρχει περιπτωση να παιξει με αξιοπρεπεια τα HD700 150 Ohm ή θα πρεπει να το συνδιασω και με το ican?

θα με σκασετε...(απο την ζηλεια).Υπαρχει περιπτωση να παιξει με αξιοπρεπεια τα HD700 150 Ohm ή θα πρεπει να το συνδιασω και με το ican?

Νομιζω πως θα είναι λίγο για τα 700... Θες και ενισχυτή!
Εγώ θα έλεγα και τον micro.. Στα 700 πλέον τα πράγματα σοβαρεύουν...
Τα έχεις;

Λιγο δυσκολο να τα παιξει εδω δυσκολευεται να οδηγησει τα 32ohm με 98 ευαισθησια οποτε λιγο δυσκολο το βλεπω.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?a.JPG

Ελα να σας πονοκεφαλιαζω (με ή χωρις υπονουμενα...την δουλεια μας να κανουμε αδερφια και ολοι οι καλοι χωρανε):flipout::flipout:

Τι βαζουμε στα κουτακια οεοοοοο!!

Βρε κουτα πιστεψατε οτι θα σας αφηνα μονο με μια φωτο......παρτε να εχετε επιλογες :flipout:

Για παμε τωρα να δουμε τι κανουμε τωρα ,γιατι καλη η πλακα αλλα αυτη ι ιστορια μου τρωει το (λιγο) μυαλο που εχει απομεινει.
Ενα μηχανακι μια σταλια και πρεπει να γραψουμε 50 ποστ για να το στησουμε αξιοπρεπως!
Plug n play λεμεεεεεεε....και τα μυαλα στην στην στανη:flipout:

Attachments

• ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€šadfgfn Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€šadfgfn Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    32.4 KB · Views: 148
  • ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€šljh Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€šljh Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    34.4 KB · Views: 149
Μιχάλη μου,εγώ θα σου προτείνω αυτό που γενικά κάνουμε.
Ορίζουμε το μικρότερο που λειτουργεί όμως χωρίς προβλήματα/κοψίματα/κλικς,κλπ.

Οπότε άρχισε από το ελάχιστο κι αν δεις πως έχεις θέμα,αύξανε το σταδιακά.

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Ε Χμμμ είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω!!!!

:flipout:
Αν δεις που έχω φτάσει το linux που μου δίνει ακόμα και σχεδόν μηδενικές επιλογές....
Stress test!:smash:

Κι εγώ πάντως εκεί που λες πιστεύω πως είναι μια χαρά,δεν υπάρχει λόγος να τις μαζέψει κανείς πιο πολύ.

Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

:flipout:
Αν δεις που έχω φτάσει το linux που μου δίνει ακόμα και σχεδόν μηδενικές επιλογές....
Stress test!:smash:

Κι εγώ πάντως εκεί που λες πιστεύω πως είναι μια χαρά,δεν υπάρχει λόγος να τις μαζέψει κανείς πιο πολύ.
Δεν το έγραψα για εσένα Σωκράτη χα χα (πάλι μπερδευτήκαμε).. Εγώ τα μπέρδεψα δλδ..
Για τον Μιχάλη το έγραψα... Που είπε πως το nano θέλει τρελό στήσιμο... Αλλά δεν είχα δει το δικό σου ποστ!!

Θα δοκιμάσω αυτό που λες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Δεν το έγραψα για εσένα Σωκράτη χα χα (πάλι μπερδευτήκαμε)
Για τον Μιχάλη το έγραψα... Που είπε πως το nano θέλει τρελό στήσιμο... Αλλά δεν είχα δει το δικό σου ποστ!!

Αμ βάζε κι εσύ ένα quote....:ernaehrung004:
Είδες αν είναι ύποπτος κάποιος;Μόνος του ξεμπροστιάζεται!:flipout:
(Για εμένα το λέω,μην ξαναμπερδευτούμε. )

Last edited:
Ε Χμμμ είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω!!!!
Δεν ειμαι λιγο ...ειμαι πολυ:flipout:.
Μιχαλη φιλε, το μοναδικο μηχανακι που ειχα και το συνεδεες και ΤΕΛΟΣ, ηταν η Prodigy cube.
Για εναν εξοικειωμενο με τα κομπιουτερ, αυτα οντως ειναι τριχες.
Αν ομως το καλοσκεφτεις και βαλεις στον παραγοντα χρηστη τον αρχαρειο,αυτα που ειναι αστεια αρχιζουν και γινονται βασανο.
Κατεβασε drivers,ενημερωσε λογισμικο ψαξε βρες με ποια settings εχεις βελτιστη αποδοση ,δεν ειναι ο ορισμος του pnp.
Το ολο θεμα φυσικα το κανει ακομα πιο δυσκολο, η ιδιαιτεροτητα που εχει καθε εταιρεια για το πως αντιλαμβανεται την ευκολια.
Αν δεις τι μ@λ@κια κολπο εχει η Samsung για τις αναβαθμισεις της, θα τους βλαστημας ....μεχρι νεωτερας.
Τες παντων ....οποιος φοβαται παει και κοιμαται:flipout: