iFi iDSD Nano

Για την ακρίβεια,μέχρι 176.4/24 περνάει από την s/pdif σε DSD αναπαραγωγή.
Αν ο δέκτης είχε την ικανότητα,μπορούσε και τα διπλά.
Αλλά όπως πολύ σωστά είπε ο Μιχάλης,μέχρι 192/24 πάει.

(Η ρύθμιση γίνεται στην καρτέλα του SACD στο foobar.)

Tελικά το παράγγειλα κι εγώ. Αναμένεται την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα από Hong Kong. Για να δούμε.

Από τον αντιπρόσωπο ή από δική σου εισαγωγή;

Πάντως εύχομαι να το απολαύσουν όλοι οι κάτοχοι του, νέοι και παλιοί. Εγώ προσωπικά το απολαμβάνω! κάνει πολύ καλή δουλειά με μικρό λαμπάτο ενισχυτή.

Από τον αντιπρόσωπο ή από δική σου εισαγωγή;

Πάντως εύχομαι να το απολαύσουν όλοι οι κάτοχοι του, νέοι και παλιοί. Εγώ προσωπικά το απολαμβάνω! κάνει πολύ καλή δουλειά με μικρό λαμπάτο ενισχυτή.

Από το ebay. Ήθελα να το πάρω από το Γερμανό αντιπρόσωπο, αλλά έγραφε για διαθεσιμότητα σε 15 μέρες. Ενώ ο Κινέζος το έχει άμεσα διαθέσιμο και σε 4-5 μέρες είναι στην πόρτα σου με DHL.

Σε συμφέρει; γιατί βλέπω τιμή περίπου 146 ευρώ και με DHL πόσο θα πάει; τελωνείο δεν έχει; εγγύηση; Το πήρα από τον εδώ αντιπρόσωπο αλλά βλέπω ότι μάλλον εξαντλήθηκε και πάει για αναμονή πάλι!
Πάντως καλή απόλαυση! :a0210:

Σε συμφέρει; γιατί βλέπω τιμή περίπου 146 ευρώ και με DHL πόσο θα πάει; τελωνείο δεν έχει; εγγύηση; Το πήρα από τον εδώ αντιπρόσωπο αλλά βλέπω ότι μάλλον εξαντλήθηκε και πάει για αναμονή πάλι!
Πάντως καλή απόλαυση! :a0210:

Συν $15, συνολικά 165 ευρώ. το τελωνείο προσπερνιέται άνετα χάρη στον Κινέζο. Ακόμα και στην πραγματική του αξία οι δασμοί είναι γύρω στα 25 ευρώ.

Παρέλαβα από την προηγούμενη Τετάρτη, ακόμα είμαστε στο στρώσιμο βεβαίως αλλά δύο βόλτες που έχει κάνει μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές. Για την ώρα το βουβαλάκι μου έχει παροπλιστεί....

To δανείστηκα και εγω για μια δοκιμη, με τα Superlux evo που το τεστάρω αυτη την στιγμή ειναι διαολεμένα καλο. Του εριξα DSD-DXD και το foobar τα τρεχει ολα lossless. To απόγευμα θα το κοτσάρω στο μεγάλο σύστημα να δω πως πάει..

IMAG0188.jpg

Παναγιώτη ο ενισχυτής ακουστικών του είναι πολύ basic από άποψη οδήγησης... Δοκίμασε και κάτι πιο δυνατό ακόμα και για τα s.lux
Κονσέρτα για τσέμπαλο του Μπαχ HDTT βλέπω;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κώστα με το καλό η παραλαβή!

Φραγκούλη για τα λεφτά του όπως τα λέει και ο γιατρός είναι!! ΙΜΟ