iFi iDSD Nano

[/COLOR]
Γεια σας! Χτες τελικά πήρα την απόφαση και αγόρασα το micro idsd! Όπως υποδεικνύει και στο φυλλάδιο το έχω αφήσει 24 ώρες να φορτίζει πριν το τρέξω για πρώτη φορά.

Έχω κάποιες ερωτήσεις όμως για όσους έχουν χρισημοποιήσει το μηχανάκι αυτό,όταν το τρέχω απο το usb power mode το dac παρακάμπτει εντελώς την μπαταρία και παίρνει ρεύμα καθαρά από το usb hub του υπολογιστή? Η το dac και ο ενισχυτής τρέχουν πάντα από την μπαταρία? Και δεύτερον, είχε κανένας πρόβλημα με το usb 3.0 καλώδιο που προσφέρουν? Εμένα το pc είναι usb 2.0 και φοβάμαι μήπως συναντήσω κάποιο εμπόδιο...

Καλορίζικο!!! Καλές ακροάσεις ... Πράγματι είναι πολύ ολοκληρωμένη λύση για τα λεφτά του.. Αν τα ακουστικά σου δεν το απαιτούν συμφωνώ για τις ρυθμίσεις στον εν/τη του. Προσωπικά πάντα προτιμώ minimum gain κλπ. γενικώς!

Για το πρώτο που λες δεν το ξέρω. Φαντάζομαι θα λέει σχετικά στο manual
Όσον αφορά στο δεύτερο δεν θα έχεις κανένα θέμα!!
Εγώ γιατί θυμάμαι πως το micro έχει USB 2.0 είσοδο;;

Σας ευχαριστώ πολύ,νομίζω πως πραγματικά θα είναι καλό άκουστο.

Το micro έχει όπως φαίνεται καλώδιο usb 3.0 αλλά δουλεύει ρολόι και σε θύρα usb 3.0.

Το micro iDSD έχει USB 2.0 είσοδο!!!
Εκτός αν μιλάμε για το nano του νήματος...
Πιο πάνω όμως έγραψες πως πήρες το micro iDSD

Last edited:
Στο site της ifi audio γράφουν πως το καλώδιο είναι usb 3.0 τώρα το αν η θύρα είναι usb 2.0 δεν το ξέρω, πάντως τελικά δουλεύει μια χαρά με το usb 2.0 του υπολογιστή μου. Ναι το micro πήρα.

Η 3.0 ειναι συμβατή με την 2.0 (το αντίθετο δεν ισχύει 100%), λογικο ειναι ολα τα εμπορικά μηχανήματα (ακομα και αυτα που εχουν 3.0) να υποστηρίζουν κανονικά την κατά πολύ περισσότερο διαδεδομένη 2.0 (δλδ να τηρούν το πρωτόκολλο συμβατότητας).

Ναι και εγώ πιστεύω ότι θα ήταν και χαζομάρα τους να μην υποστηρίζουν usb 2.0. Νομίζω γράφουν στο σαιτ τους ότι το καλώδιο είναι usb 3.0 επειδή μετά από δοκιμές τους βγήκε ότι προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στον ήχο η στο latency ή και στα δύο μαζί. Δεν ξέρω γιατί γενικά είμαι πολύ σκεπτικιστής στης θεωρίες που λένε ότι ακόμα και τα καλώδια ή τα καρφιά των ηχείων μπορούν να κάνουν την διαφορά στην ποιότητα του ήχου. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.

Ναι και εγώ πιστεύω ότι θα ήταν και χαζομάρα τους να μην υποστηρίζουν usb 2.0. Νομίζω γράφουν στο σαιτ τους ότι το καλώδιο είναι usb 3.0 επειδή μετά από δοκιμές τους βγήκε ότι προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στον ήχο η στο latency ή και στα δύο μαζί. Δεν ξέρω γιατί γενικά είμαι πολύ σκεπτικιστής στης θεωρίες που λένε ότι ακόμα και τα καλώδια ή τα καρφιά των ηχείων μπορούν να κάνουν την διαφορά στην ποιότητα του ήχου. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.

φιλε μου να σε ρωτησω απο που το βρηκες διαθεσιμο?το εχω παραγγειλει απο τις 28/08 και μου ειπαν οτι μαλλον θα το εχεουν την επομενη εβδομαδα.

σημερα παρελαβα και γω...δεν μπορω να το στησω με το foobar... εχω ακολουθησει ολα τα βηματα αλλα τιποτα.... δεν ξερω τι ρυθμισεις πρεπει να κανω

ο υπολογιστής σου το βλέπει;
έχει περάσει σωστά ο driver;

ναι ολα οκ...περασα κα το τελευταιο firmware...ρυθμιζω κατι στο software που εχει? στο foobar πριν ειχα ρυθμισεις απο asus xonar dx.πρεει να αλλαξω κατι? να βαλω καποια Plugin που χρειαζονται?ευχαριστω για τη βοηθεια