[/COLOR]
Καλορίζικο!!! Καλές ακροάσεις ... Πράγματι είναι πολύ ολοκληρωμένη λύση για τα λεφτά του.. Αν τα ακουστικά σου δεν το απαιτούν συμφωνώ για τις ρυθμίσεις στον εν/τη του. Προσωπικά πάντα προτιμώ minimum gain κλπ. γενικώς!
Για το πρώτο που λες δεν το ξέρω. Φαντάζομαι θα λέει σχετικά στο manual
Όσον αφορά στο δεύτερο δεν θα έχεις κανένα θέμα!!
Εγώ γιατί θυμάμαι πως το micro έχει USB 2.0 είσοδο;;
Γεια σας! Χτες τελικά πήρα την απόφαση και αγόρασα το micro idsd! Όπως υποδεικνύει και στο φυλλάδιο το έχω αφήσει 24 ώρες να φορτίζει πριν το τρέξω για πρώτη φορά.
Έχω κάποιες ερωτήσεις όμως για όσους έχουν χρισημοποιήσει το μηχανάκι αυτό,όταν το τρέχω απο το usb power mode το dac παρακάμπτει εντελώς την μπαταρία και παίρνει ρεύμα καθαρά από το usb hub του υπολογιστή? Η το dac και ο ενισχυτής τρέχουν πάντα από την μπαταρία? Και δεύτερον, είχε κανένας πρόβλημα με το usb 3.0 καλώδιο που προσφέρουν? Εμένα το pc είναι usb 2.0 και φοβάμαι μήπως συναντήσω κάποιο εμπόδιο...
Καλορίζικο!!! Καλές ακροάσεις ... Πράγματι είναι πολύ ολοκληρωμένη λύση για τα λεφτά του.. Αν τα ακουστικά σου δεν το απαιτούν συμφωνώ για τις ρυθμίσεις στον εν/τη του. Προσωπικά πάντα προτιμώ minimum gain κλπ. γενικώς!
Για το πρώτο που λες δεν το ξέρω. Φαντάζομαι θα λέει σχετικά στο manual
Όσον αφορά στο δεύτερο δεν θα έχεις κανένα θέμα!!
Εγώ γιατί θυμάμαι πως το micro έχει USB 2.0 είσοδο;;