iFi iDSD Nano

καλημερα σας. ειμαι και γω κατοχος του ifi nano συνδεδεμενα με presonus eris e4.5. ενω ολα δουλευαν ρολοι ξαφνικα σταματησε να παιζει το ενα ηχειο και το αλλο λειτουργει σε πολυ χαμηλη ενταση.αλλαζω τα καλωδια left right στο ντακ παιζει το αλλο ηχειο. πως μπορω να τεσταρω τι εχει τελικα προβλημα.. το ντακ η τα ηχεια???

Δεν έχεις κάποια άλλη πηγή να τεστάρεις;
Την κάρτα ήχου του υπολογιστή σου πχ. ή ένα κινητό.

Όπως το λες πάντως τα ηχεία φαίνεται να είναι μια χαρά.
Δοκίμασες με άλλα καλώδια;

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ , το dac παρουσιάζει πρόβλημα στον διακόπτη μέσα στην εσοχη 3.5mm.βάζοντας ένα καλώδιο καρφι σε rca θα δεις ότι δουλεύει κανονικά.Δοκίμασε μπαινοβγαζοντας το καρφί να δεις εάν στρώσει η έξοδος rca.Εγώ το πήγα για αντικαταστάτη στον αντιπροσωπο και μου το αντικατεστησε.

Δοκίμασα τα ηχεία με το κινητο και δουλεύουν... Οποτε λες να είναι το πρόβλημα εκεί που λες; το θέμα είναι ότι πρέπει να το στείλω Αθήνα γιατί εγώ μένω Λέρο. Θα δοκιμάσω και αυτό που είπες με το καρφί

Συνήθως οι διακόπτες microswitch μέσα σε υποδοχές 3.5 mm που δεν χρησιμοποιούνται για καιρό κολλάνε και παρουσιαζουν προβλημα στην έξοδο rca.εάν βάλεις ένα καρφί σε rca Κάι παίζει σωστά ο ενισχυτής και στα 2 κανάλια τότε φταίει αυτό.

Κοίτα επειδή άλλαξα κουτί σήμερα και πριν έρθω δουλειά το δοκίμασα.. Τώρα παίζει κανονικά... Θα με τρελάνει...

Το πρόβλημα το είχα κι εγώ με το Νano. Έχανα πολύ συχνά το ένα κανάλι, νομίζω ότι σε μένα ήταν το αριστερό. Το είχα συνδεδεμένο στον ολοκληρωμένο με τα RCA. Συνήθως επανερχόταν μετά από ένα ανοιγόκλειμα από το κουμπί volume/onoff. Σου συνιστώ να το στείλεις στον αντιπρόσωπο για ανταλλαγή ή επισκευή όσο είναι ακόμα στην εγγύηση, γιατί το πρόβλημα θα επανέρχεται συνέχεια και είναι πολύ εκνευριστικό.

Το πρόβλημα το είχα κι εγώ με το Νano. Έχανα πολύ συχνά το ένα κανάλι, νομίζω ότι σε μένα ήταν το αριστερό. Το είχα συνδεδεμένο στον ολοκληρωμένο με τα RCA. Συνήθως επανερχόταν μετά από ένα ανοιγόκλειμα από το κουμπί volume/onoff. Σου συνιστώ να το στείλεις στον αντιπρόσωπο για ανταλλαγή ή επισκευή όσο είναι ακόμα στην εγγύηση, γιατί το πρόβλημα θα επανέρχεται συνέχεια και είναι πολύ εκνευριστικό.

το σωστο ειναι αυτο να το στειλω πισω... το ειχα παρει απο το unison audiostore τον αυγουστο. αυτα εχουν εγγυηση 1 χρονο? στο μονο που κολλαω ειναι οτι μενω επαρχια και σκεφτομαι το ποσο καιρο θα κανουν να μου το φτιαξουν η να μου το αντικαταστησουν... και μια τελευταια ερωτηση... τωρα ομως που δουλευει πως θα αποδειξω οτι χανεται το ενα καναλι? ευχαριστω!

το σωστο ειναι αυτο να το στειλω πισω... το ειχα παρει απο το unison audiostore τον αυγουστο. αυτα εχουν εγγυηση 1 χρονο? στο μονο που κολλαω ειναι οτι μενω επαρχια και σκεφτομαι το ποσο καιρο θα κανουν να μου το φτιαξουν η να μου το αντικαταστησουν... και μια τελευταια ερωτηση... τωρα ομως που δουλευει πως θα αποδειξω οτι χανεται το ενα καναλι? ευχαριστω!

Γιατί να το αποδείξεις; Μήπως για πλάκα θα το στείλεις στην Αθήνα; Είναι προφανές ότι αν ζητάς αντικατάσταση ή επισκευή (και όχι π.χ. άλλο μηχάνημα, ανώτερης κατηγορίας) ότι το κάνεις γιατί παρουσιάζει πρόβλημα. Επίσης είναι σίγουρο ότι και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με σένα. Πάντως για όλα αυτά μπορεί να δώσει απάντηση μόνο ο αντιπρόσωπος που σου το πούλησε.

Εάν έχει αδειάσει η μπαταρία του, ή κοντεύει να αδειάσει μπορεί να συμβούν διάφορα περίεργα.
Ένα καλό restart που περιλαμβάνει άνοιγμα και κλείσιμο από το διακόπτη On-Off και σύνδεση/αποσύνδεση του καλωδίου USB σε συνδυασμό με καλό γέμισμα της μπαταρίας συνήθως διορθώνει την κατάσταση.

Εάν έχει αδειάσει η μπαταρία του, ή κοντεύει να αδειάσει μπορεί να συμβούν διάφορα περίεργα.
Ένα καλό restart που περιλαμβάνει άνοιγμα και κλείσιμο από το διακόπτη On-Off και σύνδεση/αποσύνδεση του καλωδίου USB σε συνδυασμό με καλό γέμισμα της μπαταρίας συνήθως διορθώνει την κατάσταση.

ας πουμε οτι αυτο το εκανα κατα καποιο τροπο... αλλαξα κουτι οπως εγραψα και πιο πανω. οποτε μπηκε και σε καινουρια usb. με το που το δοκιμασα δουλεψε..θα το δουλεψω μεσα στο σ/κ και θα παρω τηλεφωνο τον παναγοπουλκο απο οπου το πηρα να το που τη προβλημα παρουσιασε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιατί να το αποδείξεις; Μήπως για πλάκα θα το στείλεις στην Αθήνα; Είναι προφανές ότι αν ζητάς αντικατάσταση ή επισκευή (και όχι π.χ. άλλο μηχάνημα, ανώτερης κατηγορίας) ότι το κάνεις γιατί παρουσιάζει πρόβλημα. Επίσης είναι σίγουρο ότι και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με σένα. Πάντως για όλα αυτά μπορεί να δώσει απάντηση μόνο ο αντιπρόσωπος που σου το πούλησε.

σαφως και δεν θα το στειλω για πλακα... καλα τα λετε... αλλα πολλα εχουν ακουσει τα αυτια μας απο μαγαζατορες σε επιστροφες προιοντων...

ας πουμε οτι αυτο το εκανα κατα καποιο τροπο... αλλαξα κουτι οπως εγραψα και πιο πανω. οποτε μπηκε και σε καινουρια usb. με το που το δοκιμασα δουλεψε..θα το δουλεψω μεσα στο σ/κ και θα παρω τηλεφωνο τον παναγοπουλκο απο οπου το πηρα να το που τη προβλημα παρουσιασε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συγγνώμη, τι εννοείς όταν λες ότι "άλλαξες κουτί";

Συγγνώμη, τι εννοείς όταν λες ότι "άλλαξες κουτί";

χαχαχα... ναι ετσι οπως το γραφω ειναι λιγο δυσκολο να βγαλεις νοημα... το dac το εχω συνδεδεμενο στον υπολογιστη μου. γι αυτο ειπα οτι αλλαξα κουτι σημερα....

Πάρε κατ' ευθείαν τον αντιπρόσωπο και πες του ακριβώς το πρόβλημα αν παραμένει... Σαφώς θα ξέρει να σου πει τι τρέχει πιο καλά από την unison...

Πάρε κατ' ευθείαν τον αντιπρόσωπο και πες του ακριβώς το πρόβλημα αν παραμένει... Σαφώς θα ξέρει να σου πει τι τρέχει πιο καλά από την unison...
αν εχεις την καλοσυνη ποιος ειναι ο επισημος αντιπροσωπος?

αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το εν´λογο dac, το τελευταιο διαστημα ειχα παραμορφωση στο ενα καναλι, το θεμα το ειχε η εισοδος του jack και αποφασισα να το ανοιξω να δω τι μπορω να κανω.
Και ερχετε το πρωτο σοκ....

0

0

εχω μιλησει ηδη με τον εδω αντιπροσωπο και μου ειπε πως πρωτη φορα ακουει κατι τετοιο, τωρα περιμενω μια καινουρια μπαταρια απο την ifi audio.
To dac δεν επαθε κατι, συνεχιζει να δουλευει μια χαρα χωρις μπαταρια, ο ηχος στο καναλι που ειχε προβλημα επανηλθε αφου βγηκε η φουσκωμενη μπαταρια.
Εγω λεω πως ηταν θεμα χρονου να παρουμε φωτια.....το παραλογο ειναι πως η μπαταρια εχει δικο της κυκλωμα για προστασια.
0