petronik
Μέλος Σωματείου
Στη δική μου περίπτωση το πακάκι πού το τροφοδοτούσε το ifi usb power αντί για 9 v έβγαζε 16.5 Ο αντιπρόσωπος audiosoul.gr το αντικατέστησε δωρεάν .
αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το εν´λογο dac, το τελευταιο διαστημα ειχα παραμορφωση στο ενα καναλι, το θεμα το ειχε η εισοδος του jack και αποφασισα να το ανοιξω να δω τι μπορω να κανω.
Και ερχετε το πρωτο σοκ....
![]()
![]()
εχω μιλησει ηδη με τον εδω αντιπροσωπο και μου ειπε πως πρωτη φορα ακουει κατι τετοιο, τωρα περιμενω μια καινουρια μπαταρια απο την ifi audio.
To dac δεν επαθε κατι, συνεχιζει να δουλευει μια χαρα χωρις μπαταρια, ο ηχος στο καναλι που ειχε προβλημα επανηλθε αφου βγηκε η φουσκωμενη μπαταρια.
Εγω λεω πως ηταν θεμα χρονου να παρουμε φωτια.....το παραλογο ειναι πως η μπαταρια εχει δικο της κυκλωμα για προστασια.
![]()
Στη δική μου περίπτωση το πακάκι πού το τροφοδοτούσε το ifi usb power αντί για 9 v έβγαζε 16.5 Ο αντιπρόσωπος audiosoul.gr το αντικατέστησε δωρεάν .
Σημερα το πρωι κοιτουσα με πιο καθαρο μυαλο την αιτια που εχασα το ενα καναλι, ετσι λοιπον που φουσκωσε η μπαταρια πιεζε την πλακετα προς τα κατω με αποτελεσμα το τυπωμένο με τις κολλησεις απο την κατω μερια να ακουμπαει στο αλουμινενιο κουτι.
Ειχα βραχυκηκλωμα και παλι καλα που δεν καηκε τιποτα, αρχικα νομιζα πως ηταν η εισοδος του jack γιατι θεωρησα πως ειχαν μαζεψει σκονες οι επαφες στα ελασματα.
Ας υπαχει αυτη η ενημερωση λοιπον διοτι προσωπικα (και αλλος κοσμος φανταζομαι) εκλεινα το pc και ολα παρεμεναν συνδεμενα στο ρευμα.
Ακομα και κλειστο να ειναι το nano ρευμα στην μπαταρια παει κανονικα ειτε ειναι συνδεμενο με iusb ή στο pc.
Δεν ηξερα ποιο ειναι το καταλληλο νημα για να ποσταρω την ερωτηση μου κ σκεφτηκα πως ισως εδω μπορει να ξερετε.
Συνδεω το κινητο μου με το νανο με ενα καλωδιο usb host και μετα με εναν ανταπτορα. Υπαρχει ΕΝΑ ΚΟΝΤΟ καλωδιο που να αντικαθιστα κ τα δυο; Δλδ απο micro usb σε usb 2.0 και να δουλευει για τη χρηση με dac; Ευχαριστω
Μπράβο του!!Ολα μια χαρα με το μπαταρια του nano. Ο αντιπρόσωπος αμεσως και πρόθυμος για βοηθεια ακομα και εκτος εγγύησης.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Ανέστη που για να μην περιμενω εβγαλε απο demo συσκευη μπαταρια και μου την εδωσε.
Αλήθεια παρατήρησες καμία ηχητική διαφορά στο nano, με και χωρίς μπαταρία;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.