Το update μαντάρα μας τα έκανε. Ευτυχώς το μαζέψανε. Γενικά πάντως για μένα που είμαι συνδεδεμένος μέσω utp καλά πάει το πράμα. Τις προάλλες που είχα κάτι γρουσούζηδες και ακούγαμε καλώδια ξύνισα λίγο που όταν ένας από αυτούς μπήκε με το bubleupnp στο quboz του μου πήρε 15 ώρες να ξανασυνδεθώ μέσω dlna από το jriver αλλά οκ. Νομίζω ότι είναι κυρίως derrangement του jriver. Να κάνω και μια καμμένη ερώτηση. Τώρα πια που έχω το streamer και εκσυγχρονίστηκα τρομάρα μου, έχω το router της cosmote (οπτική ίνα που να σκάσουν οι ζηλιάρηδες) στην είσοδο του σπιτιού και παρεμβάλλεται καλώδιο 15μ μέχρι το τοπικό 1000άρι switch το οποίο συνδέει ενσύρματα την tv, τον πολυκάναλο, το streamer και το pc. Απότι καταλαβαίνω έχει νόημα να προχωρήσω σε αναβάθμιση του τροφοδοτικού του stremer για αρχή. Μετά έχει νόημα να δώ για καλύτερο καλώδιο utp από το pc στο switch και από το switch στο streamer (που παρεμπιπτόντως έχω το μαμίσιο της ifi). Για τροφοδοτικό για το switch κοιτάζω της ifi? για καλώδια είδα ότι έχει κάποια της audioquest που βγαίνουν σχετικά οικονομικά. Άλλωστε μιλάμε για 2 το πολύ 3 μέτρα και το ακριβό το carbon το απορρίπτω ούτως ή άλλως καθώς είχα το αντίστοιχο usb και χρωμάτιζε μαλακά και εύπεπτα (αλλά χρωμάτιζε έντονα) τα πριμα. Μιλάμε για χύμα καλώδιο αφού ούτως ή άλλως έχω πρόσβαση σε εργαλεία πατσαρίσματος.