Ειναι δυσαναλογα ακριβες με αυτο που προσφερουν,βεβαια καποια μοντελα τους δηλωνουν υποαλλεργικα, χωρις να μπορω να διασταυρωσω τι ισχυει.
Πόσο κάνει πάνω-κάτω η φθηνότερη με Animal Turbine;
Με δύο μαλλιαρά γατιά στο σπίτι, φαντάζεστε τι γίνεται τώρα την άνοιξη...
Με ένα σετάκι ακροφυσίων αξεσουάρ που βγάζει και είναι εξτρα, για καθάρισμα και χρήση στο αυτοκίνητο, έχω βρεί την υγειά μου ακόμα κι εκεί.Απ´οτι ξέρω, ξεκινά με ένα βασικό μοντέλο και απο κεί και πέρα προσθέτεις οτι αξεσουάρ θέλεις αναλόγως τις ανάγκες σου.
Βασικά είναι η σχεδιαστική της φιλοσοφία, απ´οτι έχω καταλάβει.Την έχουν κατασκευάσει έτσι δηλ, που όσο και να έχει γεμίσει ο κάδος της, αυτή συνεχίζει και "ρουφάει" με την ίδια δύναμη, χωρίς να χάνει στο ελάχιστο.Μέχρι να γεμίσει φυσικά.Εγώ την αγόρασα κατόπιν προτροπής της αδερφής μου η οποία εργάζεται σε πολύ γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών πάνω σε αυτόν τον τομέα.Τώρα για το κομμάτι ανεμιστήρες, δεν γνωρίζω κάτι.Άν έχω καταλάβει καλά, δεν είναι τόσο η δύναμη απορρόφησης όσο η σχεδίαση της Τουρμπίνας, με τα βουρτσάκια. Ουσιαστικά σηκώνει τη βρωμιά και τις τρίχες για να τα ρουφήξει η σκούπα.
Καλά, τους ανεμιστήρες μόνο η McLaren μπορεί να τους αγοράσει![]()
Ρε παιδιά,αφήστε και τίποτα σχετικό με το νοικοκυριό να το αποφασίσουν οι...καθ' ύλην αρμόδιες.:Banane0:
Πάει χάλασε η πιάτσα!:AFADF0:
αν ειναι κανεις χαιεντας ειναι και παντου ... και στις σκουπες . το high end παντου υπαρχει ...
εμενα μου προξενησε την περιεργεια ενα αεροθερμο που εσπρωχνε το αερα ( δεν τον ζεσταινε απλως ) χωρις ... ανεμιστηρα !
το ειδα στο mediamarkt και ''κουφαθηκα ''
νομιζα οτι ειναι φαρσα ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.