Κωστη, κανεις λαθος, ειναι τετοια η θερμοκρασια που αναπτυσσεται κατα την κολληση, αφου πυρωνει το σημειο, που καιγονται και εξατμιζονται τα παντα ... και βαμμενο να ειναι φευγει το χρωμα.Ουτε η κολληση κολλαει σωστα αμα εχει λαδι απο κατω....αυτο ειναι 100% συγουρο...θελει καθαρισμα....!!!
Στην κολληση θα κατσει το ψυχρο γαλβανι αλλα σε βαθος χρονου θα φυγει ολο μαζι....![]()
Κωστη αποφασισε, θεωρητικα ειναι σωστο αλλα πρακτικα λαθος?Δεν ξέρω εαν η θερμοκρασία στο σημειο κολλησης στεγνώνει τα πάντα ακόμη και το λάδι...ακούγεται θεωρητικά σωστό..
Όμως αυτό που ξέρω και έχω δει είναι ότι εάν το λάδι εγκλωβιστεί,μιλωντας κατω απο σιδερο η κολληση,δεν εξατμίζεται αλλά απλώνεται...που σημαίνει εάν βγει στην κολλήση αρχίζουν τα προβλήματα..
Η κολληση θα βγαλει σκουρια, αλλα σε καμια των περιπτωσεων δεν ευθυνεται το λαδι.Στην πράξη εαν δεις κολλήση που βγάζει σκουριά η φεύγουν κομμάτια η απάντηση είναι μια..το λάδι συνεχίζει την δουλειά του.
εγραψα τουλαχιστον με νεφτι (σε περιπτωση που καποιος δεν εχει κατι αλλο) ... εννοειται οτι το νεφτι ειναι υποδεεστερο απο το νιτρο..Ο νευτης δεν κάνει...δεν έχει την ίδια απολυματικη ικανότητα.. τσεκαρισμένο...
Πως φτιαχτηκαν τα ξυλινα καθισματακια, φαινονται καταπληκτικα!!
Επειδη το εχω δει στην πραξη το γραφω ... δεν το εχω διαβασει καπουΘαναση θεωρω οτι αυτο που λες ειναι θεωρητικο και οχι προκτικο σε βαθος χρονου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.