supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Ειμαστε ηδη........back![]()
waaaay back
where the only people that existed were....troglodytes...:a0210: (άντε να μαθαίνουν και οι νέοι...)
http://www.youtube.com/watch?v=VlRXQEA0yj0
Last edited:
Ειμαστε ηδη........back![]()
Ναι,και κατι σαν αυτην..... "with space age parts and technology ".....improves pace, timing, spatial cues, noise levels, and image stability, while delivering deep, tight bass
όταν ....διαβάζω αυτή τη φράση....:afro:
Μένει να το ακούσω με τα αυτιά μου... Θεωρώ χωρίς να το έχω ακούσει ότι o Ζαγγογιάννης έχει χτυπήσει διάνα... Κώστα! θα σου έρθω κάποια στιγμή!!:ernaehrung004:
improves pace, timing, spatial cues, noise levels, and image stability, while delivering deep, tight bass
όταν ....διαβάζω αυτή τη φράση....:afro:

Τυχαιο οχι σιγουρα.Αλλα ουτε και επειδη υπηρξαν και φανατικοι της τροχαλλιας.Αλλωστε το οτι αποφασισαν τωρα και οχι πριν πολυυυυυυυ καιρο,λεει πολλα.Εκτός του marketing και του αστείου της υπόθεσης, τι έχετε να πείτε, ότι η VPI και Teres έβαλαν rim drives?
Τυχαίο?... δεν νομίζω...:afro:
Και τι άκουσαν και εντυπωσιάστηκαν?
The Rim Drive was created after listening to an old Rek-O Kut turntable using an idler rim drive and being amazed by the immediacy of the sound
αυτό...
Uploaded with ImageShack.us
και πέρα από το μάρκετινγ....
να έχουμε και λίγη...κυριολεξία
τί είναι μωρε immediacy ?:afro:
πατάς το play και ακούγεται αμέσως? (αντί αύριο?)
(πχ τα pc players που έχουν buffer...- λέμε τώρα...)
Το καλυτερο απο ολα ολων των εποχων ειναι οτι αυτο το μπασο οσο παει γινεται πιο σφικτο...............οπου ναναι θα μας πεισουν οτι το μπασο ειναι κρουστο και οχι εγχορδο οργανο![]()
Το rim drive υπήρχε σαν αναβάθμιση εδώ και χρόνια, απ' όσο ξέρω...
Πάντως το να αναστήσεις ένα παλιότερο Garrard ή Lenco, σίγουρα θα βγει πολύ πιο φτηνά από το να πάρεις ένα VPI, απλώς θέλει πολύ χρόνο...
Κι ύστερα, καλά χρυσά, αλλά μόνο το Aries 3 και το HR-X μου αρέσουν εμφανισιακά, τα άλλα είναι πολύ... industrial.
To πλεονέκτημα της "νεκρανάστασης" παλιού idler είναι και το ότι μπορείς να φτιάξεις ό,τι plinth θέλεις, με ό,τι σχέδιο θέλεις κλπ...
Καπως ετσι,μονο λιγο πιο..........................σφικτοΕ, μπορεί να εννοούν τη μπότα από τα ντραμς μωρέ...![]()
Εχεις υπ'οψιν καμια αναφορα σε vpi rim drive ?
Θα ηταν ενδιαφερον να δουμε πως το βρηκαν καποιοι που το ακουσαν,και σε συγκριση με τι το ακουσαν.
Η μουσική παρουσία αμεσότητα και ο ρυθμός είναι μάλλον πιο περιγραφικοί όροι...
Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον...
Το rim drive υπήρχε σαν αναβάθμιση εδώ και χρόνια, απ' όσο ξέρω...
Πάντως το να αναστήσεις ένα παλιότερο Garrard ή Lenco, σίγουρα θα βγει πολύ πιο φτηνά από το να πάρεις ένα VPI, απλώς θέλει πολύ χρόνο...
Κι ύστερα, καλά χρυσά, αλλά μόνο το Aries 3 και το HR-X μου αρέσουν εμφανισιακά, τα άλλα είναι πολύ... industrial.
To πλεονέκτημα της "νεκρανάστασης" παλιού idler είναι και το ότι μπορείς να φτιάξεις ό,τι plinth θέλεις, με ό,τι σχέδιο θέλεις κλπ...
Ενδιαφερον.Θα μπορουσε καποιος να παρει το μοτερ και το controller................ενδιαφερον..........................:a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.