Ιμάντες - straps - accessories στήριξης μηχανών και φακών

Re: Ιμάντες - straps μηχανών

Έφτασαν σήμερα με ταχυδρομείο...μπράβο στην Peak Design
30178a48730309daf984b5d021355199.jpg
d17e2a7b3500e4556c37b7781200117d.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Ιμάντες - straps μηχανών

Ήρθαν και τα δικά μου όσο έλειπα και τα παρέλαβα, ζήτησα 6 (όσα είχα πάρει με τα αξεσουάρ) και μου έστειλαν 8 (2 τετράδες), είναι απίστευτοι πραγματι, με έκαναν μόνιμο πελάτη τους με όλη τους την επαγγελματική συμπεριφορά, παράδειγμα προς μίμηση σε πολλές εταιρίες του χώρου.

Re: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Θα πω κάτι που ίσως θα φανεί λίγo κουλό, αλλά μου φαίνεται πανέμορφο το... strap της mirrorless σειράς. Ειδικά από μακριά φαίνεται ακόμα ωραιότερο.

nikon_andc19_draagriem_niandc191.jpg

Πάντως όσοι ασχολούνται σοβαρά με τη φωτογραφία πρέπει να αλλάζουμε τα ορίτζιναλ λουριά γα να δίνουμε λιγότερο στόχο.

Τί θα έσωζε; Εννοείς για τα λουριά που γράφουν μοντέλο επάνω προφανώς;

Α οκ, με πρόλαβες γιατί θα σου έθετα το θέμα με το on camera logo.

Από την άλλη πάντως, ένας επίδοξος κλέφτης μόλις δει ένα τέτοιο "γομάρι" θα υποψιαστεί ότι είναι κάτι ακριβό χωρίς να χρειάζεται να δει μοντέλο κλπ. Δε νομίζω ότι τον νοιάζει αν κάνει 500 ή 1000 ευρώ, οπότε δεν ξέρω αν σώζεις πολλά με το να κρύβεις το μοντέλο.

Χωρίς καθόλου ιμάντα ώμου και αποθήκευση κάθε φορά της μηχανής σε σάκο που δεν προκαλεί νομίζω είναι η καλύτερη αντικλεπτική προστασία.

Απάντηση: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

σε λίγο θα τις βάζουμε και στον @@@ για να μην μας τις κλέψουν!!!
(που μας κατάντησαν, να φοβόμαστε να βγάλουμε φωτογραφίες)

Re: Απάντηση: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Με καλά ρούχα όταν είσαι, η σακούλα σουπερμάρκετ είναι καλό κόλπο για κάλυψη-απόκρυψη. To ίδιο και μια παιδική τσάντα με έντονα σχέδια.

Αλλιώς με φτωχικά ρούχα και μια παλιά στρατιωτική τσάντα δεν θα σε πλησιάσει κανείς.

Επειδή δεν κάνω street photography και σκέφτομαι να αρχίσω, αλλά με προβληματίσατε:
Σας έχουν τύχει περιστατικά εσάς;

Φριχες, εισαι πχ σε πάρκο ελεγχόμενο σε κόβουν να τραβάς μόλις βγεις σε διπλαρώνουν, εμφανιζουν τη "καμα" και σου λένε χαιρέτα τη τι κάνεις?

α. τη δινεις
β. το βαζεις στα ποδια
γ. εμφανίζεις το χαρτοκόπτη σου ...κρακ κρακ ο ήχος του...βάζεις τα γέλια και πας επάνω τους ... σας έφαγα κουφάλες.

Η Επιλόγη Δική σας

Το θέμα είναι τι ποσοστό από εσάς τα έχει ζήσει ή τα συζητάμε προληπτικά.

Προφανώς ρε συ. Απλά κουβέντα κάνουμε αν όντως έχει τύχει σε κάποιον κάτι μιας και πιάσαμε το θέμα. :2thumb22sup:

θυμάμαι πριν από καμμιά 25αριά χρόνια στο soho στο λονδίνο, αλλά σε κεντρικό τουριστικό δρόμο,
όπου έβγαζα τυχαία φωτογραφίες,
εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου ένας μαύρος ντουλάπα,
και αρχίζει να μου λέει με άγριο ύφος "γιατί με φωτογραφίζεις"

πριν καταλάβω τι γίνεται και σκεφτώ την αντίδρασή μου,
εξαφανίστηκε όσο γρήγορα εμφανίστηκε

όταν στη συνέχεια προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε,
κατέληξα στην υπόθεση, ότι το πιθανότερο η φασαρία ήτανε για να μου αρπάξει την κάμερα,

τώρα το πιθανότερο είναι όταν ήρθε κοντά, να μην θεώρησε αξιόλογο λάφυρο την ταπεινή SLR Yashica FX-3 με τον στάνταρ 50άρη που είχα,
ή να είδε κάποιον αστυνομικό και να την έκανε,
αλλά πιστεύω ότι ισχύει το πρώτο

Δεν παρακολουθώ το θέμα αλλά είδα μόνο την τελευταία ανάρτηση για το solo Strap. Οταν είδα το video και μετά την τιμή με πιάσαν τα γέλια.

Το Strap αυτό μπορεί να το κατασκευάσει φίλος που φτιάχνει δέρματα πολύ εύκολα και με τα ίδια μεταλικά (πχ ο κρίκος απευθέρωσης προέρχεται από ναυτηλιακά εξαρτήματα, λέγεται snap shackle), τολμώ να πω με ελάχιστα χρήματα. Απορώ ποιός δίνει τα $175 που ζητά ο κύριος εδώ !

Ας το κατασκευάσει τότε το φιλαράκι σου, να το εμπορευτεί, και ανέβασέ μας το link της σελίδας του να το αγοράσουμε φτηνά, εφόσον είναι αντίστοιχα καλοφτιαγμένο.