Ημαρτον κύριε.....

Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά αυτές οι τιμές παίζουν τουλάχιστον 2 χρόνια. Δεν ανέβηκαν χτες σε τέτοια ύψη. Τουλάχιστον στο Χαλάνδρι δηλαδή...

Οχι ρε παιδιά, γυρίζω αλλά 4,5 ευρώ τον καφέ δεν το έχω ξαναδεί.
Μάλιστα ο Ιωάννου είπε ότι τόσο δεν έχει ούτε και στην Μύκονο....

Οχι ρε παιδιά, γυρίζω αλλά 4,5 ευρώ τον καφέ δεν το έχω ξαναδεί.
Μάλιστα ο Ιωάννου είπε ότι τόσο δεν έχει ούτε και στην Μύκονο....

Ποιος σου είπε ότι πίνει καφέ στην Μύκονο ο Δημήτρης ????? αφού ξυπνάει βράδυ και πάει για ύπνο ξημέρωμα !!!!:BDGBGDB55::flipout::flipout:

Υπάρχει και στην Μύκονο με 4,5 ευρώ.....

βράστα και άστα !!!!!:ernaehrung004:

Εδώ ρε παιδιά έχει 4.50 ευρώ ο καφές σε καφενείο στο μοναστηράκι; Ο ελληνικός, έτσι; Τι να λέμε τώρα...

Υπάρχει και στην Μύκονο με 4,5 ευρώ.....

Οπως και στην Πεμπτη Λεωφορο της Ν.Υ.

Αφηστε που αλλοι "πεταγονται" μεχρι το Παρισι για να τον πιουν διπλα στον Σηκουανα....:flipout:

να μου πείτε σε πια μέρη έχει ο καφές 4,5 ευρώ εδώ και 2 χρόνια ...για να τα αποφεύγω !

Δεν θα μας φτάσει η σελίδα Κώστα !!!!!-bye-

...και μετά κλαίγεται ο Βλάσης για το Τμήμα Βόλλευ, ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ( για όσυς γνωρίζουν )

Το συγκεκριμενο μαγαζι εκμεταλευεται οτι εχει διπλα την παιδικη χαρα και μπορεις να καθεσαι και να πινεις τον καφε σου παρακολουθωντας ... διακριτικα.
Παντως λυση πιο φτηνη υπαρχει : Κατεβαινοντας για Νοτο σταματας στα καφε εξω απο το νοσοκομειο Βουλας τον παιρνεις στο χερι καθεσαι στα παγκακια και σου μενουν τα ευρω στην τσεπη.

Παντως λυση πιο φτηνη υπαρχει .....εξω απο το νοσοκομειο Βουλας τον παιρνεις στο χερι καθεσαι στα παγκακια

:chinscratch:

Ο καφες δεν θεωρειται απολαυση?

Βασίληδες τσιμπήσατε.
:music-smiley-005:
1 την αναφέρω καθ ότι ένα απ τα ακριβότερα μέρη στην Ελλάδα (για τις συγκρίσεις).

2.Για να σας τα πρήξω με την Μύκονο ,όπως ο Βουτσάς με το "Εχω και κόττερο,πάμε μια βόλτα"??:smash:

Ειδικά στους καφέδες είμαστε η ακριβότερη χώρα στον κόσμο! Ακόμη και στις αριστοκρατικές συνοικίες του Παρισιού πίνεις φτηνότερο καφέ!

μπραβο δοξες το πικολο:flipout:
ο ιδιοκτητης του παντως ειναι αρρωστος με τον καφε
μια δοκιμη θα σας πεισει