Ημέρα ανεξαρτησίας ...

παρακαλώ να ΜΗΝ οργανωθεί παρουσίαση της RED γιατι θα με αναγκάσετε να την αγοράσω ! (ψάχνω αντικαταστάτη της sony HC1)

Re: Απάντηση: Ημέρα ανεξαρτησίας ...

παρακαλώ να ΜΗΝ οργανωθεί παρουσίαση της RED γιατι θα με αναγκάσετε να την αγοράσω ! (ψάχνω αντικαταστάτη της sony HC1)

εσυ ειδικα ΔΕΝ θα ερθεις στην παρουσιαση....

εισαι ικανος να αναβαλλεις το γαμο σου επ'αοριστον μεχρι να μαζεψεις τα λεφτα για να την παρεις.....

Ασε που και να την ποθεις.....και να την παραγγειλεις αποψε....σε 2 χρονια θα την παρεις.:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ημέρα ανεξαρτησίας ...

εισαι ικανος να αναβαλλεις το γαμο σου επ'αοριστον μεχρι να μαζεψεις τα λεφτα για να την παρεις.....

Kosh είσαι μάντης !!! είμαι ικανός να πω να μην σερβίρουν κυρίως γεύμα στους καλεσμένους μήπως και μαζέψω κανά χρήμα παραπάνω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ημέρα ανεξαρτησίας ...

Kosh είσαι μάντης !!! είμαι ικανός να πω να μην σερβίρουν κυρίως γεύμα στους καλεσμένους μήπως και μαζέψω κανά χρήμα παραπάνω

Καλά έτσι μαζεύονται 15 χιλιάρικα;

Λοιπόν έχουμε νεότερα:

Τέλη Σεπτεμβρίου θα κάνουμε το πρώτο τεστ φακών για μοντούρα NIKON στη Θεσσαλονίκη και μετά θα ακολουθήσει και τεστ για μοντούρα CANON αν έχουμε παραπάνω από 3 φακούς παρόμοιου εστιακού μήκους (η καραβιά των φακών χειροκίνητης εστίασης του send εξαιρείται από αυτή τη δοκιμή, αφού αποτελεί από μόνη της μια άλλη δοκιμή, vintage or not?)

Βλάσης Βλασίδης

Για canon τεστ μπορώ να προσφέρω έπειτα από ορισμό ημερομηνίας για να μην χρειάζονται οι φακοί , τους 24-70/2,8 canon , 17-40/4 canon , 18-55/3.5-5.6 canon , 50/1.8 canon .

Re: Απάντηση: Ημέρα ανεξαρτησίας ...

Για canon τεστ μπορώ να προσφέρω έπειτα από ορισμό ημερομηνίας για να μην χρειάζονται οι φακοί , τους 24-70/2,8 canon , 17-40/4 canon , 18-55/3.5-5.6 canon , 50/1.8 canon .

Ευχαριστούμε πραγματικά για την προσφορά...

Αυτα ειναι καλα νεα.

Απο χθες εχω στα χερια μου την πρωτη μου DSLR [Canon 450D].

Ενω συμμετειχα απο καιρο κυριως στις κατηγοριες Ηχου και Εικονας, κατι δε μου πηγαινε καλα στο να ειναι η Φωτογραφια υποκατηγορια των Gadgets...

Ευχομαι να προχωρησει. Εξαλλου με την εξελιξη της τεχνολογιας και την πτωση των τιμων, ολο και περισσοτεροι θα εχουν προσβαση σε μια φωτογραφικη μηχανη και καποιοι απο αυτος θα ψαχνονται περισσοτερο.

Οι φακοί που είναι στη διάθεσή σας είναι ο ΑF Nikkor 1:1.8 85mm, Τamron AF 11-18mm 1:4.5-5.6,γιια nikon φυσικά.

Πολύ καλός, αλλά θα του έβαζα 7/10.

Αργή και θορυβώδης εστίαση (μερικές φορές,λόγω νεύρων τον χρησιμοποίησα στο MF),

Από χρώμα νομίζω ότι δεν τα πάει και άσχημα(αν και ο Βλάσης έχει πει πως είναι τόσο κίτρινος που είναι άχρηστος)

Από οξύτητα, καλός, ως πολύ καλός.

Θα ήθελα βέβαια να πιστοποιηθούν ή να απορριφθούν τα συμπεράσματα που έχω βγάλει.Γι' αυτό και η παραχώρηση.

Επαναφέρω στην επικαιρότητα το θέμα της αναδιοργάνωσης της κατηγορίας και της εθελοντικής προσέλευσης διαχειριστών. Στην κατηγορία φωτογραφία έχουμε ήδη για πολύ καλή υποψηφιότητα (και χάρηκα πολύ γι αυτό).

Χρειαζόμαστε ένα διαχειριστή για το βίντεο-βιντεοκάμερες (και βλέπω ότι υπάρχουν αξιόλγα μέλη με εμπειρία που θα μπορούσαν να αναλάβουν) και ένα διαχειριστή για το Post processing (κι εδώ βλέπω ότι έχουμε μέλη με εμπειρία. Το θέμα είναι να αναλάβουν την κατηγορία.

Εγώ θα κρατήσω τη photo gallery.

Η διαχείρηση δεν είναι τίποτα το σοβαρό, από τη στιγμή που δεν δημιουργούνται αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών και δεν υπάρχουν προσωπικές αντιπάθειες. Μέχρι στιγμής τέτοια φαινόμενα δεν είχαμε στην κατηγορία. Στο χέρι μας είναι να τα αφήσουμε στην άκρη και στο μέλλον.

Όποιος επιθυμεί να αναλάβει ή διστάζει, ας μου στείλει ένα ΠΜ. θα χαρώ πολύ να τα πούμε.

Η διαχείρηση δεν είναι τίποτα το σοβαρό, από τη στιγμή που δεν δημιουργούνται αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών και δεν υπάρχουν προσωπικές αντιπάθειες. Μέχρι στιγμής τέτοια φαινόμενα δεν είχαμε στην κατηγορία. Στο χέρι μας είναι να τα αφήσουμε στην άκρη και στο μέλλον.

Άντε με το καλό και σιδεροκέφαλος όποιος αναλάβει.
Στο σημείο αυτό θα θελα να πω ότι τα φωτογραφικά είναι από τις καλύτερες κατηγορίες του φόρουμ όσον αφορα διαξιφισμούς και ανούσιους καβγάδες.
Μπορούμε και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον καινούριο διαχειριστή να διατηρηθεί αυτό και να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα το επίπεδο της κατηγορίας, κάτι που πιστέυω ότι θα γίνει αφού οι αλλαγές που έγιναν είναι σε αυτή την κατέυθυνση.