Inception

Γιάννη, αυτό που γράφεις στο spoiler δεν ισχύει...
μπορεί να ήταν στο ίδιο επίπεδο αλλά ο Σάϊτο πέθανε αρκετά νωρίτερα. Κι αν υπολογίσεις το ρυθμό που πέρναγε ο χρόνος πολύ σωστά ήταν γέρος.

Τώρα για τα υπόλοιπα, όλες οι απόψεις σεβαστές αλλά έχω την άποψη οτι κάποιοι θα πρέπει να την ξαναδείτε. Ήρεμοι και ξεκούραστοι όμως...

Re: Απάντηση: Inception

Τώρα για τα υπόλοιπα, όλες οι απόψεις σεβαστές αλλά έχω την άποψη οτι κάποιοι θα πρέπει να την ξαναδείτε. Ήρεμοι και ξεκούραστοι όμως...
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 Σωστος... :grandpa: ο Κος Μπαμπης...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Inception

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 Σωστος... :grandpa: ο Κος Μπαμπης...

Γιώργη την είδες; Γιατί εγώ την πρώτη φορά που ξεκίνησα να τη δώ ήμουν πολύ κουρασμένος και μου φάνηκε μεγάλη παπάτζα, την έκλεισα στο μισάωρο...
Την δεύτερη όμως φορά που την ξαναείδα ξακούραστος και συγκεντρωμένος ανακάλυψα οτι μου είχαν ξεφύγει πάρα πολλά πράγματα και ήταν πολύ φυσικό να μην έχω πάρει μυρωδιά τι γίνεται...

Γιάννη, αυτό που γράφεις στο spoiler δεν ισχύει...
μπορεί να ήταν στο ίδιο επίπεδο αλλά ο Σάϊτο πέθανε αρκετά νωρίτερα. Κι αν υπολογίσεις το ρυθμό που πέρναγε ο χρόνος πολύ σωστά ήταν γέρος.

Nope, nope, nope.....

Ο Ντι Κάπριο μπήκε στο τελευταίο επίπεδο 11 ολόκληρα λεπτά πριν το θάνατο του Σαϊτο, άρα λογικά (ο Θεός να τα κάνει) έπρεπε να ήταν και καμμιά 20αριά χρόνια μεγαλύτερός του, ενώ συνέβη το αντίθετο........ποιο αντίθετο δηλαδή?? Ο ένας ήταν 40 και ο άλλος 140...-bye-

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι την είδαμε κουρασμένοι την ταινία??;)

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι την είδαμε κουρασμένοι την ταινία??;)

Αυτό που γράφεις.... :D

Ο Ντι Κάπριο μπήκε στο τελευταίο επίπεδο 11 ολόκληρα λεπτά πριν το θάνατο του Σαϊτο, άρα λογικά (ο Θεός να τα κάνει) έπρεπε να ήταν και καμμιά 20αριά χρόνια μεγαλύτερός του, ενώ συνέβη το αντίθετο........ποιο αντίθετο δηλαδή?? Ο ένας ήταν 40 και ο άλλος 140...-bye-

Αυτό που γράφεις.... :D

Μάλλον κουρασμένος ήσουν όταν έγραφες το ποστ 101....-bye--bye-

Ο Σάϊτο δεν πέθανε πολύ νωρίτερα, αλλά, μπήκε στο ίδιο επίπεδο που είχε μπει ο Ντι Κάπριο πολύ αργότερα από αυτόν.....γιατί είμαι κουρασμένος?? Μέτραγε και ανάποδα ο χρόνος??:BDGBGDB55:

Μάλλον κουρασμένος ήσουν όταν έγραφες το ποστ 101....-bye--bye-

Ο Σάϊτο δεν πέθανε πολύ νωρίτερα, αλλά, μπήκε στο ίδιο επίπεδο που είχε μπει ο Ντι Κάπριο πολύ αργότερα από αυτόν.....γιατί είμαι κουρασμένος?? Μέτραγε και ανάποδα ο χρόνος??:BDGBGDB55:

Ξαναδές το... -bye-

Κάνεις λάθος γιατί ο Σάϊτο, με το που πέθανε πέρασε στο 3ο επίπεδο. Καί πέθανε αρκετά νωρίτερα από τον Ντι Κάπριο αφού πέθανε πρίν γκρεμιστεί ο πύργος στα χιόνια.
Ο χρόνος που ήταν νεκρός πρίν τον Ντι Κάπριο, στο 3ο επίπεδο,αντιστοιχεί σε αρκετά χρόνια, γι αυτό κι ο Nτι Κάπριο τον βρήκε τόσο γερασμένο.

Ξαναδές το... -bye-

Κάνεις λάθος γιατί ο Σάϊτο, με το που πέθανε πέρασε στο 3ο επίπεδο. Καί πέθανε αρκετά νωρίτερα από τον Ντι Κάπριο αφού πέθανε πρίν γκρεμιστεί ο πύργος στα χιόνια.
Ο χρόνος που ήταν νεκρός πρίν τον Ντι Κάπριο, στο 3ο επίπεδο,αντιστοιχεί σε αρκετά χρόνια, γι αυτό κι ο Nτι Κάπριο τον βρήκε τόσο γερασμένο.

Για την ίδια ταινία λέμε??:D:D:D

Ο Σάϊτο πεθαίνει και πάει στο επίπεδο της λήθης στο 2.06.15 της ταινίας. Ο Ντι Κάπριο μπαίνει στο επίπεδο της λήθης στο 1.55.00 για να σώσει τον Φίσερ τον οποίο έχει σκοτώσει η γυναίκα του λίγο πριν. Πριν να μπει με την πιτσιρίκα ρωτάει τον άλλο ''θα τα καταφέρει ο Σάϊτο?'' και ο άλλος του γνέφει αρνητικά. Στο 2.07.50 της ταινίας ο Ντι Κάπριο που ήδη βρίσκεται στο άλλο επίπεδο λέει στην πιτσιρίκα να φύγει συμπληρώνοντας: '' Ο Σάϊτο πρέπει να έχει πεθάνει τώρα, άρα θα κάτσω να τον βρω''....

Θα σταματήσετε και οι δυό σας να βάζετε hints?????? Δεν έχω δει ακόμα την ταινία!!!!!!!!!!!!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Για την ίδια ταινία λέμε??:D:D:D

Ο Σάϊτο πεθαίνει και πάει στο επίπεδο της λήθης στο 2.06.15 της ταινίας. Ο Ντι Κάπριο μπαίνει στο επίπεδο της λήθης στο 1.55.00 για να σώσει τον Φίσερ τον οποίο έχει σκοτώσει η γυναίκα του λίγο πριν. Πριν να μπει με την πιτσιρίκα ρωτάει τον άλλο ''θα τα καταφέρει ο Σάϊτο?'' και ο άλλος του γνέφει αρνητικά. Στο 2.07.50 της ταινίας ο Ντι Κάπριο που ήδη βρίσκεται στο άλλο επίπεδο λέει στην πιτσιρίκα να φύγει συμπληρώνοντας: '' Ο Σάϊτο πρέπει να έχει πεθάνει τώρα, άρα θα κάτσω να τον βρω''....

Σίγουρα όχι.... :D Άντε, πάμε πιό αναλυτικά.... Αν και το διαλύσαμε το θέμα.:p

Ο Σάϊτο από το 3ο επίπεδο πέθανε και έπεσε στη λήθη. Ο Ντι Κάπριο πέρασε μεν νωρίτερα από τον Σάϊτο στο 4ο επίπεδο αλλά ζωντανός και πλήρως εξαρτημένος από το 1ο επίπεδο που ήταν το βάν.
(Η πραγματικότητα στο αεροπλάνο δεν θεωρείται επίπεδο).
Εφ´όσον λοιπόν ο Ντι Κάπριο δεν έφυγε από τη λήθη και συνεπώς να ξυπνάει σταδιακά σε κάθε επίπεδο, όπως οι άλλοι για να φτάσει στο βανάκι, δεν μπόρεσε να ξυπνήσει όπως όλοι οι άλλοι όταν το βανάκι έπεσε στο νερό και πνίγηκε.
Εκεί λοιπόν αφου πεθαίνει περνάει στη λήθη όπως πρίν ο Σάϊτο.
Άρα ουσιαστικά ο Ντι Κάπριο μπαίνει 2 φορές στη λήθη, μιά σαν κοιμησμένος όταν βγήκε μαζί με την κοπέλα στην παραλία, και μιά σαν πεθαμένος όταν τον βρήκαν ξαπλωμένο στην ίδια παραλία αλλά στον κόσμο που είχε φτιάξει στο μυαλό του ο Σάϊτο. Αυτή η δεύτερη φορά είναι αρκετά μετά τον Σάϊτο και άρα σωστά τον βρήκε γερασμένο....

Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε, Μπάμπη μου, οπότε αποσύρομαι.......θα μπορούσαμε να γράφουμε μέχρι το πρωί και πάλι να μην βγαίνει άκρη.....αυτό φανερώνει, κατ' εμέ, πόσο μούφα ήταν η ταινία....-bye--bye-

ΥΓ

Φυσικά και σέβομαι την αντίθετη γνώμη σου, όπως και των άλλων φίλων, πάντως, κουρασμένος δεν ήμουν. Ο μόνος ''πειραγμένος'' ήταν ο σεναριογράφος.;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Inception

Γιώργη την είδες; Γιατί εγώ την πρώτη φορά που ξεκίνησα να τη δώ ήμουν πολύ κουρασμένος και μου φάνηκε μεγάλη παπάτζα, την έκλεισα στο μισάωρο...
Την δεύτερη όμως φορά που την ξαναείδα ξακούραστος και συγκεντρωμένος ανακάλυψα οτι μου είχαν ξεφύγει πάρα πολλά πράγματα και ήταν πολύ φυσικό να μην έχω πάρει μυρωδιά τι γίνεται...

Καταρχην η το πρωτο μισο εχει περιεργο ρυθμο που σε ριχνει αν χασεις και κατι τις... μετα αρχιζεις και το ψαχνεις....

Μπαμπη μια απο τα ιδια τη πρωτη φορα δεν το ειχα λογο συνθηκων τη δευτερη φορα μπηκα στο ρυθμο... και κατι ακομα καμια σχεση με το Ματριξ μονο αν το τραβηξουμε θεματολογικα... σημ. δεν τον γουσταρω το Di Caprio με τιποτα αλλα η η ιστορια και η πλοκη με τραβηξε ειδικα το τελευταιο 30 λεπτο ολα τα λεφτα.... ασχετο δεν εχω δει αν υπαρχει αλλο νημα ξενερωσα με Social Network :BXVZCBXZ6: ... -bye-

Σορρυ αλλά νομίζω πως κάπου το έχετε μπερδέψει... Στη λήθη δεν πέφτεις μέσα στο όνειρο αλλά στην πραγματικότητα, όταν πεθάνεις στο όνειρο.

Στο όνειρο -σε κανένα επίπεδο- δεν πέθανε κανείς. Ο Σαίτο στα χιόνια πέθαινε από τραύμα που είχε δεχθεί στο πρώτο επίπεδο. Για να μην πεθάνει, τον κοιμίζουν και τον στέλνουν ένα επίπεδο πιο βαθιά, στο οποίο γερνάει σε πολύ πιο γρήγορο πραγματικό χρόνο. Ο ντι Κάπριο, πέφτει σε αυτό το επίπεδο πολύ αργότερα και μόνο για να ξυπνήσει τον Σαίτο. Γιατί το κάνει αυτό; Μα γιατι ο Σαίτο θα του εξασφαλίσει την επιστροφή στο σπίτι του στην πραγματική ζωή.

Re: Απάντηση: Inception

Σίγουρα όχι.... :D Άντε, πάμε πιό αναλυτικά.... Αν και το διαλύσαμε το θέμα.:p

Ο Σάϊτο από το 3ο επίπεδο πέθανε και έπεσε στη λήθη. Ο Ντι Κάπριο πέρασε μεν νωρίτερα από τον Σάϊτο στο 4ο επίπεδο αλλά ζωντανός και πλήρως εξαρτημένος από το 1ο επίπεδο που ήταν το βάν.
(Η πραγματικότητα στο αεροπλάνο δεν θεωρείται επίπεδο).
Εφ´όσον λοιπόν ο Ντι Κάπριο δεν έφυγε από τη λήθη και συνεπώς να ξυπνάει σταδιακά σε κάθε επίπεδο, όπως οι άλλοι για να φτάσει στο βανάκι, δεν μπόρεσε να ξυπνήσει όπως όλοι οι άλλοι όταν το βανάκι έπεσε στο νερό και πνίγηκε.
Εκεί λοιπόν αφου πεθαίνει περνάει στη λήθη όπως πρίν ο Σάϊτο.
Άρα ουσιαστικά ο Ντι Κάπριο μπαίνει 2 φορές στη λήθη, μιά σαν κοιμησμένος όταν βγήκε μαζί με την κοπέλα στην παραλία, και μιά σαν πεθαμένος όταν τον βρήκαν ξαπλωμένο στην ίδια παραλία αλλά στον κόσμο που είχε φτιάξει στο μυαλό του ο Σάϊτο. Αυτή η δεύτερη φορά είναι αρκετά μετά τον Σάϊτο και άρα σωστά τον βρήκε γερασμένο....

Ονειρο ηταν και στο αεροπλανο -bye-

Πολυ δυνατη ταινια, απο τις καλυτερες των τελευταιων ετων (πραγμα οχι δυσκολο αν αναλογιστει κανεις τι σαβουρα βγαινει τελευταια..).
Δεν με αφησε αφωνο οπως με ειχε αφησει το Matrix, αλλα με κρατησε καθηλωμενο μεχρι το τελευταιο λεπτο. Ο Νολαν ειναι εγγυηση, οτι και να γυρισει, respect.