Inception

Τώρα με τους Νοτιάδες, νυστάζω εύκολα μπροστά στην τηλεόραση (αυτά που κορόϊδευα τους άλλους..:grandpa:) και φοβάμαι να το ξεκινήσω.

Απ την άλλη,μόνον ο ντόρος και οι αντικρουόμενες απόψεις με εξιτάρουν.!

Απόψε?
Αύριο ίσως????

Μια ωραια αναλυση πανω στην λογικη του inception:

http://screenrant.com/inception-spoilers-discussion-kofi-68330/

levels-of-inception.jpg

Re: Απάντηση: Inception

Πολυ δυνατη ταινια, απο τις καλυτερες των τελευταιων ετων (πραγμα οχι δυσκολο αν αναλογιστει κανεις τι σαβουρα βγαινει τελευταια..).
Δεν με αφησε αφωνο οπως με ειχε αφησει το Matrix, αλλα με κρατησε καθηλωμενο μεχρι το τελευταιο λεπτο. Ο Νολαν ειναι εγγυηση, οτι και να γυρισει, respect.
Δεν βρήκες δλδ ότι δεν εκμεταλλεύτηκε την ιδεα όσο θα έπρεπε και το γυρισε λιγο σε action ενώ θα μπορούσε να το παει στο πιο μεταφυσικό;

(δεν την εχω δει αλλα για κατι τετοιο ειμαι προετοιμασμενος...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Inception

Δεν βρήκες δλδ ότι δεν εκμεταλλεύτηκε την ιδεα όσο θα έπρεπε και το γυρισε λιγο σε action ενώ θα μπορούσε να το παει στο πιο μεταφυσικό;

Πιο μεταφυσικό δεν παίζει.........στο 6ο επίπεδο, καίγεσαι!!!:BDGBGDB55:

(δεν την εχω δει αλλα για κατι τετοιο ειμαι προετοιμασμενος...)

Μια χαρα την ειδα την ταινια. Ενταξει, θα μπορουσε να ειχε λιγο λιγοτερα μπαμ-μπουμ, αλλα ηθελε να πιασει και το blockbuster κοινο..
Δεν ηταν συγκλονιστικη ταινια, αλλα ξεχωριζει ανετα απο τον σωρο...

Γιαννη, διαβασε αν θες το link που παραθεσα. Θα σου λυσει τις περισσοτερες αποριες.

When Saito “dies” from the gunshot wound he received on level 1 of the dream, his mind falls into Limbo, and Saito remains there for the minutes it takes Cobb and Ariadne (Ellen Page) to follow him into Limbo – those minutes in one dream state feel like decades to Saito in his Limbo state.

Δεν έγινε κάτι τέτοιο στο φιλμ....

Ευχαριστώ, πάντως, Τάκη!!-bye-

Εξαιρετικη η βασικη σεναριακη ιδεα, πολυ καλες ερμηνειες, θαυμασια τα σκηνικα, αλλα τo παρακάνει η ταινια με τα φαντασιακα επιπεδα, δυσκολευει τον θεατη, και καπου εκει χανεται η μαγεια.

Η ταινία είναι απλά ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Όταν ηρεμήσω θα γράψω περισσότερα.
Τώρα βρίσκομαι μέσα σε ένα όνειρο, μέσα σε ένα όνειρο, μέσα σε ένα όνειρο ...

Γιάννη, αυτό που γράφεις στο spoiler δεν ισχύει...
μπορεί να ήταν στο ίδιο επίπεδο αλλά ο Σάϊτο πέθανε αρκετά νωρίτερα. Κι αν υπολογίσεις το ρυθμό που πέρναγε ο χρόνος πολύ σωστά ήταν γέρος.

Πολύ σωστά ... και όχι απλά νωρίτερα, αλλά κυρίως σε άλλο επίπεδο.

Ονειρο ηταν και στο αεροπλανο -bye-

Εξαρτάται Ντινάκο από το πως θα δει ο καθένας την σβούρα στο τέλος.
Αν την βλέπει να γυρνάει συνεχώς, τότε ναι και το αεροπλάνο ήταν όνειρο.-bye-