Indiana Jones and the Great Circle

Για μένα το 2:35:1 που είναι μόνιμο σε όλο το παιχνίδι, είναι όλα τα λεφτά.

Το καλύτερο κομμάτι του είναι το ότι απενεργοποιείται… 😎

(δε μας έφτανε που χάνουμε τη μισή μας τηλεόραση ακόμα και στις σειρές πλέον, θα μπούμε στο ίδιο τριπάκι και στα παιχνίδια τώρα!)

Μεγειες μεγειες καλοδιασκεδαστο !!!

Υπαρχει αλλη εκδοση για το απλο PS5 ?
Θαενκς! Η ίδια έκδοση είναι, αλλά στο απλό παίζει με χαμηλότερα specs.

Το πόσο χαμηλότερα δεν το ξέρω, περιμένω βίντεο από τα αρρωστακια του Digital Foundry να μας πουν.

Τελικά μάλλον την ίδια ωραία εμπειρία που περιέγραψα παραπάνω παίρνετε και στο απλό PS5, φαίνεται ότι οι διαφορές είναι ελάχιστες (απλά στην ανάλυση). Αναμενόμενο για τίτλο που στην ουσία είναι port, λίγο ξενερωτικό το ότι δεν έδωσαν κάτι παραπάνω με 50% καλύτερο hardware, αλλά είναι τόσο καλοφτιαγμένη η εμπειρία που χαλάλι τους, μακάρι να γίνονταν όλα τα παιχνίδια optimized για 60fps στο κάθε hardware χωρίς άλλες ρυθμίσεις, αυτό ήταν εξάλλου και ο βασικότερος λόγος που το γύρισα σε κονσόλες 15 χρόνια πίσω.

Από τα "προβλήματα" που εντοπίζουν οι παρακάτω, το μόνο που παρατήρησα σαν ενόχληση είναι οι καθυστερημένες σκιές σε μια περίπτωση που όντως σε περιόριζε (προσπαθώντας να κινηθείς stealth με βάση τη σκιά των φρουρών). Τα υπόλοιπα είναι στα πλαίσια του pixel peeping, μακάρι να'ταν τέτοια τα προβλήματα στα παιχνίδια!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
  • Like
Reactions: vadergr
O ορισμός του "διηλήζουμε τον κόνοπα". Προσωπικά δεν βλέπω διαφορές. Το κάνει κάποιος zoom για να δει διαφορές στην πετρούλα ή στο φυλλαράκι το θεωρώ αστείο. Και φυσικά ποτέ δεν θα δεις διαφορές γιατί ποτέ δεν θα παίζεις σε 2 μηχανήματα ταυτόχρονα για να έχεις άμεση σύγκριση. Εγώ ξέρω ότι σε προβολέα 120" ιντσες που το έπαιξα ήταν απολαυστικά τα γραφικά (series X)
Και ναι με 2.35:1 έχεις παραπάνω πληροφορία , όπως έδειξα στα screenshots παραπάνω. Ναι σε τηλεόραση σου κακοφαίνεται που σου "κλέβουν" οθόνη.

O ορισμός του "διηλήζουμε τον κόνοπα". Προσωπικά δεν βλέπω διαφορές. Το κάνει κάποιος zoom για να δει διαφορές στην πετρούλα ή στο φυλλαράκι το θεωρώ αστείο. Και φυσικά ποτέ δεν θα δεις διαφορές γιατί ποτέ δεν θα παίζεις σε 2 μηχανήματα ταυτόχρονα για να έχεις άμεση σύγκριση. Εγώ ξέρω ότι σε προβολέα 120" ιντσες που το έπαιξα ήταν απολαυστικά τα γραφικά (series X)
Και ναι με 2.35:1 έχεις παραπάνω πληροφορία , όπως έδειξα στα screenshots παραπάνω. Ναι σε τηλεόραση σου κακοφαίνεται που σου "κλέβουν" οθόνη.

Έπαιξα αρκετή ώρα σε 2.35:1 χθες. Είναι πραγματικά πιο ωραίο/ατμοσφαιρικό/κινηματογραφικό μεν, αλλά το κόστος σε μέγεθος είναι αισθητό. Υπήρχαν κάποια σημεία πχ που δε μπορούσα να διαβάσω καθαρά κάποια από τα χειρόγραφα notes/σκιτσάκια και το γύριζα σε 16:9 επί τούτου. Και να σκεφτείς ότι παίζω σε 77άρα στα 2.5 μέτρα.