Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

Ο Μανώλης πάντως έχει μία ʽεμμονήʼ απ ότι έχω καταλάβει με τις γκρι οθόνες. :p

Προσωπικά πάντως, από HC πήγα σε ουδέτερη λευκή την οποία και προτιμώ περισσότερο.

Η αίσθηση μου είναι ότι μόνο η απουσία καλού μαύρου από την πλευρά του προβολέα (υφίσταται άραγε πλέον τέτοια περίπτωση; ) δικαιολογεί μία τέτοια οθόνη.

Ωστόσο αυτό είναι απλώς η (απλοϊκή) άποψή μου και λογικά ο Μανώλης θα μας πει περισσότερα και επιστημονικά τεκμηριωμένα (ίσως πχ το πολύ φως του εν λόγω προβολέα να αποτέλεσε το κριτήριο επιλογής γκρι οθόνης).

Kαλοριζικο Βασιλη το setup...καλες θεασεις.;)
Συμφωνω και εγω σε γκρι που πηγες..
Βεβαια δεν ξερω τι γκρι επιστρωση ειναι,αλλα για να πει οκ ο Μανωλης κατι ξερει...;)

γιατί η επιλογή γκρι οθόνης και όχι μιας ούδετερης λευκής;

Και οι γκρι οθονες Τασο ειναι ουδετερες....αν ειναι γκρι...!!!!

Bill , το δοκαρι το εβαψες η μισες δουλειες εκανες ????

Αστειευομαι.

Μεγειες και καλοστημενος. Αντε να δουμε τι κανατε.
Παντως το μηχανακι φυσαει. Αν καταφερατε με την οθονη να κοροιδεψει και λιγο το ματι με το μαυρο , θα ειναι τζαμι !:a0210:

Ενημερωσε για τη μαζωξη.

Καλες θεασεις.....

ακου "καλη απολαυση", χαγκεν νταζς το καναμε :flipout:

Α, και που ειστε. Βαλτε και κανα διαγραμματακι, κανα σχολιο, κατι τεχνικο ρε παιδια.

Αντε , γιατι τωρα τελευταια, μονο για συνευρεσεις για φαγητο διαβαζουμε!

Α, και που ειστε. Βαλτε και κανα διαγραμματακι, κανα σχολιο, κατι τεχνικο ρε παιδια.

Αντε , γιατι τωρα τελευταια, μονο για συνευρεσεις για φαγητο διαβαζουμε!

Χρήστο θα ανεβάσω μόλις βρω λίγο χρόνο.

kalorizikos!!!
σκεφτομαι και γς να τον αγορασω,,,,,
αχιζει τα λεφτα του?
ποσο σοθ βγηκε?
ειμαι αναμεσα σε αθτον και τον sony vw60

Απάντηση: Re: Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

kalorizikos!!!
σκεφτομαι και γς να τον αγορασω,,,,,
αχιζει τα λεφτα του?
ποσο σοθ βγηκε?
ειμαι αναμεσα σε αθτον και τον sony vw60

Αν νομίζεις οτι μπορείς να τον στήσεις στο χώρο σου,γιατί είναι λίγο δύσκολος, πάρ´τον χωρίς σκέψη.
Πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό προβολέα. Από τους καλύτερους θα έλεγα.
Εγώ έχω τον HD1 και μου δόθηκε η ευκαιρία να τον συγκρίνω με τον in82 Είναι ισάξιος με τον JVC.
Συγκεκριμένα είναι πιό ευκρινής και πιό φωτεινός αλλά χάνει λίγο στα σκοτεινά πλάνα. Όχι όμως πολύ.
Καταπληκτικό μηχάνημα.:SFGSFGSF:

εχω χορο..κανενα προβλημα...ειμοθν ενα βημα πριν να τον αγορασω..τωρα θα τον παρω σιγουρα...μου επιτρεπεισ να ρωτησω σε τι τιμη τον βρηκεσ?

εχω χορο..κανενα προβλημα...ειμοθν ενα βημα πριν να τον αγορασω..τωρα θα τον παρω σιγουρα...μου επιτρεπεισ να ρωτησω σε τι τιμη τον βρηκεσ?

Ο 83 πάντως όπου νάναι σκάει μύτη... Μήπως να περιμένεις λίγο; Δεν ξέρουμε την τιμή βέβαια...
icon6.gif

Ο 83 πάντως όπου νάναι σκάει μύτη... Μήπως να περιμένεις λίγο; Δεν ξέρουμε την τιμή βέβαια...
icon6.gif

...ξερουμε,.ξερουμε -bye-

ετσι οπως παω/....δε θα παρω ποτε..χαχαχα.
το καλο ειναι οτι αν βγει ο 83 θα φτηνινει ο 82
το θεμα ειναι οταν κανει μια αγορα να ειναι ι πιο συμφερουσα.
ειναι αδυνατον να ακολουθησουμε την τεχνολογια ..καλως η κακως....