Infocus x1 λάμπα?

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Μα είναι δυνατόν να πουλάνε την λάμπα του Χ1 στα 389 ευρά? Ούτε το προβολικό δεν κοστίζει τόσο. Έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να βρώ φτηνότερη εκτός από το να βρώ έναν μεταχειρισμένο Χ1 με λάμπα?

Μα είναι δυνατόν να πουλάνε την λάμπα του Χ1 στα 389 ευρά? Ούτε το προβολικό δεν κοστίζει τόσο. Έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να βρώ φτηνότερη εκτός από το να βρώ έναν μεταχειρισμένο Χ1 με λάμπα?

Βεβαίως και είναι.
Γνώμη μου να μην ασχοληθείς καθόλου πλέον με τον Χ1. Κάνεις υπομονή και αγοράζεις φρέσκο μηχανάκι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερο από τον Χ1.

Μην διανοηθείς καν να αγοράσεις λάμπα για τον X1. Ούτε μεταχειρισμένο X1.

Δεν υπάρχει θέμα. Καλύτερα μείνε χωρίς προβολέα για λίγο καιρό μέχρι να μπορείς να πάρεις κάτι καινούργιο.

Παιδιά δεν είναι για εμένα. Εγώ θα πάρω τον Epson 700 απλά επειδή μου περισσεύει ο Χ1 με 2997 (yeah,yeah,yeah!!!πολλές προβολές βρε παιδάκι μου...) ώρες στην λάμπα λέω να τον δώσω στην αδερφή μου αλλά χωρίς λάμπα μάλλον δεν θα δουλεύει...χεχεεεεε... Έτσι θέλει να δώσει ένα κομμάτι ψωμί και μόνο για την όλη υπόθεση...

Last edited:
Πηγαίνεις για το High Score δηλαδή;

Ο δικός μου Χ1 με τις 2000 ώρες παρά κάτι, ήταν κεράκι μπροστά στον 7700 που τον αντικατέστησε. Δεν φαντάζεσαι διαφορά στη φωτεινότητα.

Αλλά αφού είναι για δώρο, no problem. :smile:

Πηγαίνεις για το High Score δηλαδή;

Ο δικός μου Χ1 με τις 2000 ώρες παρά κάτι, ήταν κεράκι μπροστά στον 7700 που τον αντικατέστησε. Δεν φαντάζεσαι διαφορά στη φωτεινότητα.

Αλλά αφού είναι για δώρο, no problem. :smile:

Βασικά παρόλο που τον έχω συνηθίσει λίγο καταλαβαίνω τη διαφορά αφού από θέμα αντιθέσεων στις σκοτεινές σκηνές, άστα να πάνε... Αν η αδερφή μου τον φτάσει με το ίδιο μεράκι και προσοχή στις 4.000 θα στείλω συγχαρητήρια στην infocus...XAXA!

Νομίζω ότι ενόψη Euro πολλά παλιά μηχανάκια θα βγουν από το πατάρι για να λάβουν θέσεις μάχης στα μπαλκόνια. Οπότε μην σας κάνουν εντύπωση αν ανοίξουν πολλά τέτοια θέματα τις επόμενες μέρες.
Εγώ ξεσκονίζω αυτές τις μέρες τον 4805, παρήγγειλα και λάμπα στα 305$ (=230 με τα μεταφορικά) από ebay και αναμένω.Αν το καλοσκεφτείς, με 230 ευρώ έχεις ένα πολυεργαλείο για εξοχικό, μπαλκόνι, ταράτσες φίλων κλπ.

ΥΓ: ο Σαραβέλος ζητάει 390 για την ίδια λάμπα...no comments!

Re: Απάντηση: Infocus x1 λάμπα?

Νομίζω ότι ενόψη Euro πολλά παλιά μηχανάκια θα βγουν από το πατάρι για να λάβουν θέσεις μάχης στα μπαλκόνια. Οπότε μην σας κάνουν εντύπωση αν ανοίξουν πολλά τέτοια θέματα τις επόμενες μέρες.
Εγώ ξεσκονίζω αυτές τις μέρες τον 4805, παρήγγειλα και λάμπα στα 305$ (=230� με τα μεταφορικά) από ebay και αναμένω.Αν το καλοσκεφτείς, με 230 ευρώ έχεις ένα πολυεργαλείο για εξοχικό, μπαλκόνι, ταράτσες φίλων κλπ.

ΥΓ: ο Σαραβέλος ζητάει 390� για την ίδια λάμπα...no comments!

Τα παλιά μηχανάκια ΔΕΝ είναι για πέταμα. Όλο και κάπου χρησιμεύουν...