Μα είναι δυνατόν να πουλάνε την λάμπα του Χ1 στα 389 ευρά? Ούτε το προβολικό δεν κοστίζει τόσο. Έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να βρώ φτηνότερη εκτός από το να βρώ έναν μεταχειρισμένο Χ1 με λάμπα?
Μα είναι δυνατόν να πουλάνε την λάμπα του Χ1 στα 389 ευρά? Ούτε το προβολικό δεν κοστίζει τόσο. Έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να βρώ φτηνότερη εκτός από το να βρώ έναν μεταχειρισμένο Χ1 με λάμπα?
Αμερική στα 280 δολάρια, ρίξε μια ματιά...
Πες της ότι της κάνεις δώρο τον προβολέα, αλλά θέλει λάμπα... ε μην τα θέλει όλα δικά της...![]()
Απ' ότι φαίνεται, θα είναι πολύ μεγάλο το κομμάτι ψωμί.. Κυβικά μέτρα..
Πηγαίνεις για το High Score δηλαδή;
Ο δικός μου Χ1 με τις 2000 ώρες παρά κάτι, ήταν κεράκι μπροστά στον 7700 που τον αντικατέστησε. Δεν φαντάζεσαι διαφορά στη φωτεινότητα.
Αλλά αφού είναι για δώρο, no problem. :smile:
ΜΗΤΣ, αν έχεις τον 700άρη βάλτον δίπλα δίπλα και πες μας εντυπώσεις όσον αφορά την φωτεινότητα.
Νομίζω ότι ενόψη Euro πολλά παλιά μηχανάκια θα βγουν από το πατάρι για να λάβουν θέσεις μάχης στα μπαλκόνια. Οπότε μην σας κάνουν εντύπωση αν ανοίξουν πολλά τέτοια θέματα τις επόμενες μέρες.
Εγώ ξεσκονίζω αυτές τις μέρες τον 4805, παρήγγειλα και λάμπα στα 305$ (=230� με τα μεταφορικά) από ebay και αναμένω.Αν το καλοσκεφτείς, με 230 ευρώ έχεις ένα πολυεργαλείο για εξοχικό, μπαλκόνι, ταράτσες φίλων κλπ.
ΥΓ: ο Σαραβέλος ζητάει 390� για την ίδια λάμπα...no comments!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.