InFocus X10 vs. BenQ W5000 vs. Sony 10 vs. ..........

Νεαρε πας στο περιπτερο παιρνεις τον ΗΧΟ και διαβαζεις.Οι κυριοι που αναφερεις παραπανω ειναι αρθογραφοι που κανουν φυλο και φτερο τα μηχανακια πριν γραψουν οτιδηποτε.Κατι ξερουν λοιπον περισσοτερο απο ολους μας καιαπο ΕΣΕΝΑ ειδικοτερα!!!!!!!!!!:slapface:

che ηρεμισε .το ξερω τι ειναι αλλα δεν με ενδιαφερει. ουτε με ξερεις γιαυτο μη λες

και απο εσενα ειδικοτερα.

ισα ισα που αν υποστηριζες τον ηχο που λες και τον διαβαζες θα ελεγες το αντιθετο συμφωνα με review του καστρουνη για τον 10

Last edited:
Re: Απάντηση: InFocus X10 vs. BenQ W5000 vs. Sony 10 vs. ..........

τι σεχη εχει ο argi και ο καστρουνης ουτε που τους ξερω προσωπικα
καλα κανουν .
Όταν όμως ο Καστρουνής έγραφε για τον σόνυ 10 ότι είναι καλύτερος από τον 40 χρησιμοποιούσες τη γνώμη του ως επιχείρημα για να αποδείξεις ότι ο 10 είναι ο do-all-end-all projector... Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ούτε τι σκάλωμα έχεις φάει με τον 10 και συμπεριφέρεσαι λες και σου έβρισαν την ομάδα όποτε γράφεται ότι κάποιος είναι καλύτερος, αλλά κυρίως προβληματίζομαι πολύ από την (ιδιαίτερα ηχηρή μάλιστα) παρουσία σου εδώ μέσα, η οποία είναι εμφανές ότι διακατέχεται από φανατισμό, και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία (πχ τον 10 που εκθειάζεις εδώ και μήνες, διόρθωσέ με αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν τον έχεις καν δει!). Εδώ ο κόσμος μπαίνει για να ενημερωθεί, και δεν είναι όλοι τακτικοί θαμώνες ώστε να ξέρουν για κάθε χρήση περί τίνος πρόκειται. Μα τω θεώ, αν έμπαινε ο αντιπρόσωπος της σόνυ δεν ξέρω αν θα τον υπερασπιζόταν όσο εσύ. Χαλάρωσε λίγο ρε παιδάκι μου, προτζέκτορες είναι, περιορίσου στα καφενεία και το γήπεδο για αντιπαραθέσεις τύπου ολυμπιακός-παναθηναϊκός...

Johny και Che Guevara, αν και χαιρομαι το παθος σας, θα συνιστουσα να χαλαρωσετε λιγο και να μην αρπαζεστε μιας που, οπως εχουμε πει πολλες φορες, τα μηχανακια δεν ειναι ομαδες να τις υποστηριζουμε τυφλα...
Ουτε ο 10ρης ουτε ο 5000 ειναι τα "δωρα του Θεου" στην βιντεοπροβολη.
Ειναι ομως πολυ καλα μηχανακια στην κλαση τους και μας δινουν σημερα εικονα που θα επρεπε να τα χωσουμε χοντρα για να την αποκτησουμε πριν λιγα χρονια...
Εχουν ομως (οπως ολα τα προβολια) τα προβληματα και τους περιορισμους τους. Επισης, στα ματια των λιγοτερο εμπειρων θεατων μπορει και να κλεβουν λιγουλακι με κολπακια. Πχ. ο BenQ 5000 (οπως και οι περισσοτεροι BenQ) εχει μονιμως ενεργοποιημενο ενα φιλτρο sharpening (το οποιο απενεργοποιειται μονο απο το μυστικο μενου) με αποτελεσμα η εικονα του να δειχνει περισσοτερο "ευκρινης". Απο την αλλη διαθετει οντως εναν εξαιρετικο φακο με μηδαμινο abberation (κατι εξαιρετικα σπανιο σε προβολεα ανεξαρτητου τιμης).
Τον 10ρη δεν τον εχω δει ακομα, αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια και λογικα θα τον δω εντος της εβδομαδας. Παντως, η Sony ξερει να κανει καλα μηχανακια οπως προσφατα με τον εξαιρετικο 80ρη και ξερει ακομα καλυτερα να μεταφερει την τεχνολογια των ακριβων της μοντελων στα πιο χαμηλα κλιμακια, τσακιζοντας τον ανταγωνισμο!
Οποτε παιδες, ουτε Κασονι αλλα ουτε και πλαστικουρες! Απολαυστε τα μηχανακια σας και προσπαθηστε να εξαντλησετε τις δυνατοτητες τους!

takisot συμφωνω
dragonlord ποτε δεν εκανα αυτο που ειπες με τον καστρουνη
αντιθετως και πριν τον 10 αλλα και τωρα το πιστευω κι το χρησιμοποιω ως επιχειριμα γιατι αυτα που λεει ειναι αληθεια οταν το δεις στην πραξη

dragonlord ποτε δεν εκανα αυτο που ειπες με τον καστρουνη
Έτσι, για του λόγου το αληθές:
ρε παιδια θα με τρελανετε.
αφου ο 10 ειναι καλητερος του 40 και ο 40 καλητερος του 60
γιατι καποιος να παρει τον 60 και οχι τον 10?
εκτος αν βαριεται τοσο τοσο ΤΟΣΟ πολυ
.
το λεει και το μελος "MANΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ"(οτι δηλαδη ο 10 ειναι καλητερος του 40) στο περιοδικο που γραφει το τευχος αυγουστου

ε ναι αρα δεν το εκανα .
εκτος αν δεν καταλαβες τι εγραψες
Έγραψα ότι χρησιμοποιούσες τη γνώμη του για να αποδείξεις ότι ο 10 είναι σούπερ μηχάνημα, ενώ τώρα "δεν τον ξέρεις προσωπικά και καλά κάνει και του αρέσει ο benq"... Αν δεν κατάλαβα τι έγραψα, εξήγησέ το μου...

ε δε καταλαβες .δεν τον γνωριζω προσωπικα ουτε πριν ουτε τωρα.δεν ξερω την γνωμη του για τον 5000 για να πω ουτε ξερω οτι αναμεσα στους πολλους προβολεις που ισως εχει εχει καπου και τον 5000.

Κύριε Γενικέ, (Mr Lepton), ξέχασα να σου πώ, ο κ. Δ. Δημητρακούδης περιμένει εντυπώσεις, γράψε κάτι....... Πότε θα γίνεις επί τέλους και εσύ HD????? :grinning-smiley-043

Πάντα φιλικά
Γιώργος.

ε δε καταλαβες .δεν τον γνωριζω προσωπικα ουτε πριν ουτε τωρα.δεν ξερω την γνωμη του για τον 5000 για να πω ουτε ξερω οτι αναμεσα στους πολλους προβολεις που ισως εχει εχει καπου και τον 5000.
Όταν λες όμως "καλά κάνει" (αν και δε νομίζω ότι αναφέρθηκε πως τον έχει, μπορεί να κάνω και λάθος) σημαίνει ότι δε σε νοιάζει η γνώμη του. Όταν όμως την έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για να δώσεις βαρύτητα στη δική σου, σημαίνει ότι δίνεις βαρύτητα στα λόγια του επιλεκτικά και μόνο όταν συμφέρουν τους οπαδικούς σκοπούς σου.

Πολλά δεν ξέρεις φίλε μου, γι' αυτό calm down. Είσαι πολύ νέος (ηλικιακά θα μπορούσες να είσαι ...γιός μου - και κάποιων άλλων φυσικά εδώ μέσα, ονόματα δεν λέμε...) και έχεις να μάθεις πολλά ακόμα. Αν μάλιστα διάβαζες περισσότερο και ταυτόχρονα έγραφες λιγότερο, θα ήταν μιά καλή αρχή(μην το παρεξηγήσεις και αρχίσεις τις φωνές, εντελώς παραινετικά και φιλικά το είπα!)

Πάντα φιλικά
Γιώργος.

ε δεν το παρεξηγω αλλα δεν ειμαι και μικρος 20 ετων ειμαι.
αυτο δεν παει να πει οτι δεν μπορω να εκφραζω ελευθερα την αποψη μου.
δηλαδη πρεπει να περιμενω 10 ετη να γινω 30 και μετα να ποσταρω για να μην μου τη λενε ???
και εγω φιλικα
γιαννης

Θα το πω για τελευταία φορά: Επιτρέπεται να ακούγονται όλες οι φωνές, αλλά μέχρι το σημείο που δεν φτάνουμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν είναι γήπεδο εδώ.

Στην επόμενη παρεκτροπή το νήμα θα κλειδωθεί, και οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις συνέπειες.

Τα μηνύματα περί ηλικιών κτλ σβήνονται και παρακαλώ να μην δοθεί συνέχεια.

δεν μπορω να απαντησω στον dragonlord φαινεται οτι δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε πολιτισμενα επειδη δεν μπορει να δεχτει μια διαφορετικη αποψη για τον προβολεα που θελει να παρει...
αρα συνεχιζω συμφωνα με το ονομα του thread
InFocus X10 vs. BenQ W5000 vs. Sony 10 vs. ..........

OBSERVATIONS:vpl hw10

Contrast/Black Levels: As mentioned, the unit is rated at 30000:1 on/off contrast, more than the previous VW40 (with iris). Originally I measured the unit at 16995:1, but then realizing I made an error. After remeasuring it, I got 24353:1 on/off! Kudos to Sony for impressive contrast on a lower cost SXRD. ANSI was quite good as well. I got about 342:1…amongst the best for this generally technology that I have measured. The black levels on the HW10 were quite good, rivaling that of the JVC DLA-RS1X. Plus, with the near elimination of bright corners, the affect is quite impressive.

Light Output: The HW10 is rated at 800 lumens. Now here is something that many manufacturers hype up and don’t deliver. Of course, I always rate them at D65 so rarely do they fully output the rated specs. BUT, the Sony, at D65 still put out a max light output of 616 lumens. This is a definite improvement as well, and allows this to work in rooms with larger screens (or those with some ambient light). Excellent.

Colors: As I mentioned before, this was near perfect out of the box. I was able to get it slightly dialed in better, but even without that adjustment, this is a big benefit to the HW10 vs. some of its competition. Again, kudos.

Sharpness: Is it ever! Seriously, this was an area that stood out for me immediately. It is very sharp and probably the best I have seen as compared to other similar technologies. I have to check my facts, but I am pretty sure it is in part to the new panels which are digitally drive (I will try and confirm). In any event, love this part a lot.

συμφωνα με τις μετρησεις του Jason Turk απο avs

δεν μπορω να απαντησω στον dragonlord φαινεται οτι δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε πολιτισμενα επειδη δεν μπορει να δεχτει μια διαφορετικη αποψη για τον προβολεα που θελει να παρει...

Γιάννη, πολύ το τραβάς! Παρακάλεσα να μην δοθεί συνέχεια, αλλά δεν με άκουσες.

Μετράς μια παρατήρηση.

Ρε Παίδες άδικα τσακώνεστε και χαλάτε τις καρδιές σας,κανένας δεν εχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα ούτε να τον πείσει να αλλάξει γνώμη για κάτι,εφόσον βλέπετε οτι κάποιος συγκεκριμένος εχει κολλίσει κάπου μην προσπαθείτε να τον πείσετε "Σονυ" και καλά τοι πρέπει να δεχτεί την άποψη σας,χάνεται τον χρόνο σας...

Ρε Παίδες άδικα τσακώνεστε και χαλάτε τις καρδιές σας,κανένας δεν εχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα ούτε να τον πείσει να αλλάξει γνώμη για κάτι,εφόσον βλέπετε οτι κάποιος συγκεκριμένος εχει κολλίσει κάπου μην προσπαθείτε να τον πείσετε "Σονυ" και καλά τοι πρέπει να δεχτεί την άποψη σας,χάνεται τον χρόνο σας...
"SONY":flipout::flipout::flipout: