- 20 May 2009
- 5,856
Ο Tyll ξεκίνησε μια προσπάθεια για αξιολόγηση κάποιων απο των πλέον ονομαστών Hi-End ακουστικών με μια σειρά δοκιμών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και γνωστούς/αγνώστους καλεσμένους.
Το ονόμασε Big Sound 2015.
Η εισαγωγή του στο εγχείρημα:
Περισσότερα στο http://www.innerfidelity.com/content/quick-note-readers#6LwlWQT7wCQjCu1Q.99
Όλα τα άρθρα για το Big Sound, για όποιον ενδιαφέρεται, εδώ.
Τα συνοδά είναι state of the art και δεν έχω ξαναδεί σε αντίστοιχο εγχείρημα να έχει μαζευτεί τέτοιο πλήθος αξιόλογων συσκευών.
Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις, αλλά wtf, είναι σίγουρα καλό το σκηνικό που έχει στήσει...
Εγώ θα παραθέσω τα video των καλεσμένων, στα οποία βρίσκω ένα ενδιαφέρον... αλλά πολύ περισσότερο για το video του Bob Katz (3ο στη σειρά).
:ernaehrung004:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τα περί EQlising είναι πολύ ενδιαφέροντα. Του Bob δεν του άρεσε κανένα ζευγάρι out of the box... :ADFADF1:
Το ονόμασε Big Sound 2015.
Η εισαγωγή του στο εγχείρημα:
With the advent of at least three new top-of-the-line headphones about to appear (HiFiMAN HE-1000 ($2999); Mr. Speakers Ether ($1499);Enigmacoustics Dharma ($1195)), I felt the only way to properly audition these cans was against existing ultra high-end headphones (Sennheiser HD-800 ($1599); Audeze LCD-3 ($1945); Abyss AB-1266 ($5495); Stax SR-009 ($4450)) using state of the art amps (Woo Audio WA234 Mono-Block ($15999); Apex HiFi Audio Teton ($5000); Simaudio Moon Neo 430HA ($4300); Burson Conductor Virtuoso ($1850); KGSS Special Reviewers Edition electrostatic amp ($unobtanium)). There will probably be more amps and headphones as well, they're just not nailed down at this time. I'll also be including cables from Nordost, WyWires, Carda, and The Cable Pro; and I'll even be auditioning some Synergistic Research gear in the mix.
Περισσότερα στο http://www.innerfidelity.com/content/quick-note-readers#6LwlWQT7wCQjCu1Q.99
Όλα τα άρθρα για το Big Sound, για όποιον ενδιαφέρεται, εδώ.
Τα συνοδά είναι state of the art και δεν έχω ξαναδεί σε αντίστοιχο εγχείρημα να έχει μαζευτεί τέτοιο πλήθος αξιόλογων συσκευών.
Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις, αλλά wtf, είναι σίγουρα καλό το σκηνικό που έχει στήσει...
Εγώ θα παραθέσω τα video των καλεσμένων, στα οποία βρίσκω ένα ενδιαφέρον... αλλά πολύ περισσότερο για το video του Bob Katz (3ο στη σειρά).
:ernaehrung004:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τα περί EQlising είναι πολύ ενδιαφέροντα. Του Bob δεν του άρεσε κανένα ζευγάρι out of the box... :ADFADF1: