Integra DTC-9.8

Re: Απάντηση: Integra DTC-9.8

Μόλις ενημερώθηκα από το pricejapan ότι ΟΛΑ τα menu είναι μόνο στα γιαπωνέζικα.....

Επομένως το ξεχνάμε.

Μόνο από Αμερική.

Αυτό το πρόβλημα είναι ήδη λυμένο Τάσο....

Υπάρχει και σχετικο πόστ στο AVForums
http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=5929530&postcount=18

Φίλιππος

Μάλιστα. Thanks.
Αρα απ' ότι καταλαβαίνω το θέμα είναι να μπεις στο κατάλληλο μενού και ν' αλλάξεις την γλώσσα ε;

Δηλαδή ο τύπος πούλησε lexicon για να πάρει αυτό; :chinscratch:

Περίεργο πάντως Φίλιππε

και στο εμαιλ που μου έστειλαν και στην σελίδα εδώ λέει ότι το OSD είναι ΜΟΝΟ στα γιαπωνέζικα....

http://www.pricejapan.com/front/e_good_info.php?code=436&category=17

λες να το λέει και καλά για να δείχνει στην ONKYO ότι δεν θέλει να το πουλήσει στο εξωτερικό;

Τουλάχιστον στο email θα μπορούσαν να μου πουν ότι έχει multiple language. Δεν θέλουν να πουλήσουν;

Last edited:

Περίεργο πάντως Φίλιππε

και στο εμαιλ που μου έστειλαν και στην σελίδα εδώ λέει ότι το OSD είναι ΜΟΝΟ στα γιαπωνέζικα....

http://www.pricejapan.com/front/e_good_info.php?code=436&category=17

λες να το λέει και καλά για να δείχνει στην ONKYO ότι δεν θέλει να το πουλήσει στο εξωτερικό;

Τουλάχιστον στο email θα μπορούσαν να μου πουν ότι έχει multiple language. Δεν θέλουν να πουλήσουν;

Τάσο,

ο τύπος στο avforums αγόρασε κι αυτός απο το pricejapan οπότε δεν τίθεται ζήτημα δυνατότητας αλλαγής γλώσσας στο OSD...

Τώρα, γιατί άφησε το lexicon και πήγε σε Integra μόνο ο Θεός το ξέρει :flipout::flipout::flipout:

Πάντως απο ότι κατάλαβα, ήθελε τα νέα φορμάτ και τον χρησιμοποιεί μόνο στο Home Theatre με τον προβολέα ...

Τεσπα, γούστα είναι αυτά ! :2thumb22sup:

Φίλιππος

Τάσο,

αν σε ανησυχεί το θέμα OSD, πάρε τον Onkyo PR-SC885P από Αμερική εδώ

Είναι ακριβώς τα ίδια μηχανήματα, δίνει και τα rack mount μέσα στην τιμή (η Integra τα έχει σαν εξτρά 200$) και άν θέλεις τη γνώμη μου, είναι και πιό όμορφος οπτικά !

Στέλνουν εξωτερικό οπότε κανένα πρόβλημα και ίσως να μπορούσες να τους πείσεις να μην δηλώσουν full την τιμή αλλά κάποια μικρότερη ωστε να μην σε γδάρει το τελωνείο !

Εγώ το σκέφτομαι πάντως :)

Φίλιππος

Επειδή πάω Νεα Υόρκη για γιορτές, ξέρει κανείς να υπάρχει ετοιμοπαράδοτος (ο ΟΝΚΥΟ) κάπου στις ΗΠΑ να τον αγοράσω απο τώρα και να τον φέρω ο ιδιος; με τελωνίο ισχύει το 2-4% δασμοί σε ενισχυτές;

Επειδή πάω Νεα Υόρκη για γιορτές, ξέρει κανείς να υπάρχει ετοιμοπαράδοτος (ο ΟΝΚΥΟ) κάπου στις ΗΠΑ να τον αγοράσω απο τώρα και να τον φέρω ο ιδιος; με τελωνίο ισχύει το 2-4% δασμοί σε ενισχυτές;

Κυριάκο το link που πέρασα στον Τάσο λέει οτι περιμένουν παράδοση αύριο ... Περισσότερα δυστυχώς δεν ξέρω.
Αν όμως μπεις στο site της Onkyo Pro, κοίταξε για dealers στην περιοχή που θα είσαι και στείλε τους email !

Αντέχουν οι αποσκευές σου ένα ακόμα κομμάτι ? Και πληρώνω εγώ το υπέρβαρο :)

Φίλιππος

For your info, τον ρώτησα και δέχεται ΜΟΝΟ bank wire transfer από Ελλάδα και όχι απ' ευθείας πιστωτική κάρτα.
Καλά μιλάμε ξεφτίλα.... άκου 1650 δολλάρια....έτσι μου ρχεται να πάρω κι ένα για το υπνοδωμάτιο....

Αυτό είναι που το έχουν εδώ 6000 ευρώ;

Αν προσέξετε τώρα λέει επόμενη παραλαβή 14 Δεκεμβρίου και δεν υπάρχει το add to cart. Οταν μου έδωσε το Link o Φίλιππος έλεγε 12/12 και υπήρχε το add to cart.

Ρε σεις ποιος τον πήρε; Πείτε τώρα! :flipout:

For your info, τον ρώτησα και δέχεται ΜΟΝΟ bank wire transfer από Ελλάδα και όχι απ' ευθείας πιστωτική κάρτα.
Καλά μιλάμε ξεφτίλα.... άκου 1650 δολλάρια....έτσι μου ρχεται να πάρω κι ένα για το υπνοδωμάτιο....

Αυτό είναι που το έχουν εδώ 6000 ευρώ;

Αυτό είναι Τάσο μου....Αυτό....

Αλλά είναι ΘΑΝΑΤΟΣ το άτιμο :ADFAD2:

OK, μπορεί να ζητάει έμβασμα, αλλά τουλάχιστον δέχεται να στείλει Ελλάδα !

Φίλιππος

Αν προσέξετε τώρα λέει επόμενη παραλαβή 14 Δεκεμβρίου και δεν υπάρχει το add to cart. Οταν μου έδωσε το Link o Φίλιππος έλεγε 12/12 και υπήρχε το add to cart.

Ρε σεις ποιος τον πήρε; Πείτε τώρα! :flipout:

Αντι να λές "πάλι καλά που έχει παραλαβές ανα 3ήμερο", διαμαρτύρεσαι κιόλας :FSGSFGS4:

Τεσπά, δεν τον πήρα εγώ πάντως ...

τους το εχω πει πολλες φορες
και η απαντηση
παρτε το απο εκει

Αυτή μάλιστα! Αυτή είναι αντιπροσωπεία. Αψογοι :SFGSFGSF:

Να τους ζητήσουμε αν έχουν και κανά τηλέφωνο στο service στην αμερική, μην τους ενοχλούμε τους ανθρώπους.