Integra DTC-9.8

Να σας ενημερώσω ότι από σήμερα το πρωί, έγινα (ευτυχής) κάτοχος ενός Onkyo PR-SC885(B) ο οποίος όπως γνωρίζετε είναι πανομοιότυπος με τον Integra.
Καλωριζικος και καλες θεασεις.αν θες στειλε κανα link.και γραψε εντυ
πωσεις?

Δεν με βλέπω να αντέχω κι εγώ.

Μάλλον πάω για τον Onkyo Pro (λόγω εμφάνισης και δυνατότητας αγοράς από Αμέρικα - το προτιμω σε σχέση με Ιαπωνία).

Εστειλα email στην proaudiosolutions.com και αναμενω απαντηση για ασημι χρωμα.

Στο ενδιάμεσο αν ο φίλος p@nos μας πει κατι παραπανω καλο θα ηταν.

Πχ αν εχει προβλημα το χειριστηριο του volume (εχω διαβασει οτι στον integra εχει προβλημα - ειναι χαλαρο).

Παρόλο που τον παρέλαβα χτες (όχι δεν πήγα Καλιφόρνια), μόλις σήμερα τον άναψα. Έπρεπε να αγοράσω ένα αξιόπιστο Step Down Converter και να τον τοποθετήσω σε ένα Middle Atlantic (rotating rack).
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καταπληκτικές. Αντικατέστησε ένα (pre) Sony E9000ES. Θα γράψω περισσότερα αργότερα γιατί προς το παρόν πειραματίζομαι με το Audyssey και κοιτάζω τι θα κάνω με το τελευταίο firmware upgrade που κυκλοφορεί.

Καλοδούλευτος!

Μερικες ερωτησεις απο εμενα:

1. Ελλάδα εισαι απ οτι καταλαβαινω (Step Down Converter). Στον εστειλε το μαγαζι απο Αμερικη Ελλάδα ή τον παρελαβες εκει (εσυ ή γνωστος σου); Προαπαθω κι εγω να τον παρω και εχω γνωστο στην Αμερικη αλλα προσπαθω να μην τον αγγαρεψω.

2. Μαυρος η ασημι; (προσπαθω να καταλαβω αν τελιλα βγαινει σε ασημι (γενικα αλλα και ειδικα στην Αμερική)

3. Step Down Converter: Ποιον πηρες τελικα;

Last edited:
1. Έχω ένα καλό μου φίλο στην Αμερική
2. Μαύρος
3. Πήρα ένα 500W από τον Φανό (στη Σολωμού). Παρόλο που είναι 1.1Α πήρα
πολύ παραπάνω για σιγουριά.

Απλά καταπληκτικός! Ισως θα ήταν καλύτερα να με ρωτήσετε τι ακριβώς σας ενδιαφέρει.

Απλά καταπληκτικός! Ισως θα ήταν καλύτερα να με ρωτήσετε τι ακριβώς σας ενδιαφέρει.

Παιζει 50Ηz η ειναι μονο 110V/60Hz?
Εαν δεν παιζει, δεν εχει νοημα να του δινεις 230V/50Hz με Converter. Διορθωστε με εαν κανω λαθος, please.

Ποιότητα ήχου (stereo + multi ch).

Σε σύγκριση πχ με εναν mid - hi range ολοκληρωμένο.

Δεν σας εχω ξεχασει. Θα βγαλω φωτογραφιες και θα τις ανεβασω το Σαββατοκυριακο...

Ο 885 αντικατέστησε τον Sony 9000ES που είχα. Ο διαφορά στον ήχο είναι σαν τη νύχτα με τη μέρα!

Φωτογραφίες...

Attachments

• R0010918.jpg
    R0010918.jpg
    104.1 KB · Views: 42
  • R0010919.jpg
    R0010919.jpg
    101.1 KB · Views: 37
  • R0010924.jpg
    R0010924.jpg
    118.4 KB · Views: 40
  • R0010925.jpg