Σε mkv ή σε bluray προσπάθησες να δώσεις hardware acceleration?
Πάντως τα περισσότερα reviews που έχω διαβάσει όσων αφορά 24p, δείχνουν πως το 780G παίζει απροβλημάτιστα.. (και μέσα απο εμπειρίες χρηστών αυτού του forum..) Μήπως, (λέω μήπως) το avsforum έχει γίνει λίγο εμπορικό??? (ερώτηση κάνω..)
Παιδιά λέω να πάω τελικά στο AMD setup.. Πρός τα εκεί με πάνε τα reviews κτλ.
Πωπω... έχω πολύ δουλειά μπροστά..
Όταν λέμε 24p, εννοούμε τόσο το source material, όσο και το σύστημα κάρτας γραφικών - προβολής, να δουλεύει σε 24p. Πολλοί από τους χρήστες που λένε πως δεν έχουν πρόβλημα, απλώς δε μπορούν να καταλάβουν τα μικροσπασίματα που γίνονται στην εικόνα. Η γενιά 3ΧΧΧ της ATI σίγουρα δεν υποστηρίζει απροβλημάτιστα 24p αναπαραγωγή. Το άλλο πρόβλημα βέβαια είναι η απουσία LPCM 7.1 over HDMI.
Προσωπικά θα σου πρότεινα να πας στη λύση nvidia 8300 + amd cpu ή να περιμένεις λίγο για τη λύση nvidia 9400 + intel cpu. Το G45 δε το συνιστώ (κι ας το έχω πάρει), τουλάχιστον σήμερα. Αν βγουν νέοι drivers μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.
Eννοείς motherboards που έχουν την 8300 onboard ή ξεχωριστή VGA ?
Mπορείς να μου πείς μερικά boards στην περίπτωση που μιλάς για onboard VGA ?
Τhanks!
Thank you !
Άντε πάλι στα ψαξίματα.. (αν και πιστεύω προσωπικά, πως οι ΑΤΙ κάρτες ειδικά για video βγάζουν πολύ πιό όμορφα/ζεστά χρώματα.. τί λέτε?)
Χαζή ερώτηση,
Το PCM τί είναι ? Απ'ό,τι βλέπω, τα motherboards με 780G έχουν 8 channel κάρτα ήχου. Πιό μετά, αν αγοράσω ένα σύστημα ηχείων 7.1, δεν θα μπορεί να λειτουργήσει ? ή μιλάμε για audio over HDMI ?
Με πάς για 8300.. διαβάζω ατελείωτα reviews και απο ό,τι βλέπω, όλοι πάνε προς τα εκεί.. (*8300)
Ερώτηση:
Ο PureHD Video Decoder αγοράζεται ξεχωριστά? ή είναι μέσα στο προϊόν? (απο ό,τι έχω καταλάβει, είναι ένα είδος driver/software..σωστά ?)
Ο PureHD Video Decoder αγοράζεται ξεχωριστά? ή είναι μέσα στο προϊόν? (απο ό,τι έχω καταλάβει, είναι ένα είδος driver/software..σωστά ?)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.