Ψάξε λίγο πριν το πάρεις για να δεις αν κάποιος το πήρε και δουλεύει για dd και dts passthrough, όλα δεν κάνουν εξαρτάται από το τσιπάκι και τα drivers. Aν έχει όντως cmedia 108 πρέπει να κάνει γιατί το cmedia 106 έχει drivers Φεβρουαρίου 2014 αν και παμπάλαιο. Έχει κάτι μπλε κουτάκια στο ebay μεγαλύτερα με περισσότερες εξόδους με 9 ευρώ από Κίνα, αλλά ένα που παράγγειλα πριν.. δύο μήνες ακόμα να έρθει και ζήτησα refund και σήμερα παράγγειλα ένα ίδιο από Αγγλία με 17 ευρώ δεν γράφουν ότι έχουν τον 106 αλλά σε άλλα σαιτ το γράφουν είναι ολόιδια και έχουν παρόμοια τιμή.Ευχαριστώ
Αρα κάτι σαν αυτό
http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008440
που είναι και φτηνούλη μάλλον κάνει, ε;;;
Χρηστο γιατι δεν περιμενεις το 2830 που ειναι ποιο καινουριο;
http://ark.intel.com/compare/79052,81071
Γιατι και στα δυο γραφει 3D No????
Σκέφτομαι να αγοράσω το 2820 για συγκεκριμένες εργασιες...
Επειδη 37 σελίδες είναι πολλές , παμε αλλη μια με ερωτήσεις...
1)Ειμαστε 100% σίγουροι οτι παιζει 23.976 και hd audio?
2)Επειδη δεν θελω windows shell, υπάρχει οδηγος για πανίβλακες για εγκατασταση xbmc ή οποιουδήποτε άλλου παρεμφερούς προγράμματος με ωραίο περιβαλλον?Η υποστηριξη artwork μου ειναι αδιαφορη.Χειρισμος απο usb ασυρματο logitech k400.
3)Η ισχύς του επαρκει για αυθεντικα high bitrate blu rays + hd audio ?3D αδιάφορο.
4)Τα xbmc και λοιπά μη windows shells υποστηριζουν τα πάντα απο αναπαραγωγή ?Πχ Η265 υποστηριζονται?Πολυκάναλα flac ?
Thanks προκαταβολικά.
Χρηστο γιατι δεν περιμενεις το 2830 που ειναι ποιο καινουριο;
http://ark.intel.com/compare/79052,81071
Γιατι και στα δυο γραφει 3D No????
μισο γιατι μπερδευτηκα και οτι μπηκα σημερα για να βαλω αγγελια το mede8er...για να παρω ηχο true πρεπει να βαλω usb στικακι? ή αλλοιως μονο openelec δινει true? αυτο ειναι η μια ερωτηση και η δευτερη απο καποιον που το εχει να μας πει ξεκαθαρα αν εχει δει τιποτα στην κινηση...μην παμε για καλυτερα και την παθουμε δλδ...
i5 ενα μοντελο θελω , και θα παιζει απο δικτυο 1000αρι. Τα λεω ολα ,γιατι ο λογος που θελω να αφησω το med ειναι μονο το GUI.Δεν μου εχει κανει ουτε υποψια σπασιματος στην κινηση (παρα μονο αν εχει προβλημα το mkv), και απο ηχο τα παιζει ολα.Τωρα αν και εχω 3D τηλεοραση δεν πολυψηνομαι το κατα ποσο καλα τα καταφερνει στο 3D , αλλα αν ξερει καποιος καλο θα ειναι να μας πει. Βασικα οταν λεμε να τα καταφερνει εννοουμε να γυρνα την τηλεοραση αυτοματα....αφου οτιδηποτε sbs το παιζει το XBMC απροβληματιστα και το λεω σιγουροτατα γιατι το εχω δοκιμασει.Επισης με την GT440 που το ειχα πριν 1 χρονο το XMC επαιζε τα παντα απο ηχο....αλλα στην κινηση με εκνευριζε...
Αυτα
Ευχαριστω
οντως...καλως ευχαριστω πολυΌλα αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί πολλές φορές και μάλιστα η τελευταία φορά είναι μόλις 3-4 ποστ πριν το δικό σου..
να ρωτησω κατι εδω για να μην ανοιγω καινουργιο νημα-εχω λοιπον ενα κουτακι μου δεχεται μικρο itx- θελω να παρω μια μητρικη και χαζευω στο πλαισιο τους επεξεργαστες intel- δεν λεει καποιο χαρακτηριστικο αν ειναι 4ης γενιας κτλ κτλ..πως θα τους ξεχωρισω? επισης αν βαλω μια Low profile καρτα , χανω κατι ή κερδιζω αν αποφυγω την καρτα γραφικων της intel? και ξανα ευχαριστω προκαταβολικα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.