Η Qnap πάντως δεν προτείνει green λόγω της μεταβλητής ταχύτητας μπορεί να μπερδευτεί o raid controller. Εχει βγάλει firmware πάντως, αλλά εγώ δεν το ρισκάρω και θα περιμένω να έρθουν οι Black Caviar.
Το εχω και εγω καμια βδομαδα τωρα. Εβαλα μεσα 4 δισκους 750gb (wd) σε raid 5. Προς το παρον κανω μεταφορα στα αρχεια μου.
Λοιπόν, έκανα δοκιμή με ένα αρχείο 10,06gb κ έχουμε τα εξής :
- Από εξωτερικό σκληρό δίσκο με σύνδεση firewire400 προς τον υπολογιστή σε 11 λεπτά,
- Από τον υπολογιστή προς το nas μέσω δικτύου σε 17 λεπτά και,
- Από τον εξωτερικό σκληρό δίσκο προς το nas, αλλά μέσω του υπολογιστή (σκληρός σε υπολογιστή με firewire400 & υπολογιστής σε nas μέσω δικτύου) σε 18 λεπτά.
Πως σας φαίνεται ;
Βασίλη τι ταχύτητες πιάνεις στο copy από PC σε NAS ενός αρχείου π.χ. 5-6GB ; ΕΝΟΣ αρχείου όμως όχι πακέτου πολλών μαζί.
Βασίλη τι ταχύτητες πιάνεις στο copy από PC σε NAS ενός αρχείου π.χ. 5-6GB ; ΕΝΟΣ αρχείου όμως όχι πακέτου πολλών μαζί.
Το μοντάζ κάνεις, αν δεν είμαι αδιάκριτος; Για απλό, ερασιτεχνικό μοντάζ χωρίς πολλά-πολλά δεν το βρίσκω αργό.= μαλλον δεν κανει για το Final cut pro...
Μιλαμε παντα για λογικα κοστη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.