internet radio

mms://64.124.106.254:80/liberofm?MSWMExt=.asf
Με το VLC το βρήκα. Αλλά δεν το παίζει. :p
Ο WMP το παίζει κανονικά. ;)

EDIT: WMP. Δεξί κλικ στα δεξιά σ' αυτό που παίζει. Πχ liberofm. Properties --> Location

Αυτά...

EDIT2: Δλδ ο Denon έχει πρόβλημα να παίξει radio με "mms"???

Last edited:
Θα το δοκιμάσω το απόγευμα μήπως και πιάσει...και αν ναι, θα δούμε πως το έβγαλες...

Τζίφος με τα wmp radios!
Εβαλα την ip tou liberofm όπως την έδωσε ο Νικος (δεν ειναι προβλημα τα γραμματα αντι αριθμών, τα δέχεται) και ταυτόχρονα έβαλα και ενα αλλο ραδιόφωνο του οποίου την ip την πήρα απο την winamp μετάδοση.
Τα πηρε κανονικά, έκανα και χειροκίνητο update απο τον ενισχυτή αλλά ο απο wmp σταθμός δεν παίζει, ενω ο άλλος έπαιξε κανονικά.
Τελικό συμπέρασμα: Ειτε δεν υποστηρίζονται αυτοί οι σταθμοί (μπορεί να ήθελε κανένα εξτρά royaltie ο κος Γκειτς), είτε δεν μπορούμε να βρούμε την σωστή ip για να βάλουμε (εγω καταλήγω στο πρώτο...μέχρις αποδείξεως του εναντίου!)

Μανο το ποστ σου μου διέφυγε ...αλλα ειναι αυτό που έλεγα, τα ραδιόφωνα σε wmp δεν βγάζουν http μπροστά, αλλά ...mms (αυτό που ονόμαζα...κάτι άλλο) και έτσι έχω δοκιμάσει διάφορα και δεν επαιξαν. Θα το δοκιμάσω πάντως κι αυτό...μπάς και! Επίσης θα ήθελα να μάθω αν οι κάτοχοι Yamaha ενισχυτών που υποστηρίζουν ιντερνετικά ραδιόφωνα μπορούν να προσθέσουν ραδιόφωνα που μεταδίδουν σε wmp..(χλωμό το βλέπω να απαντήσει κάποιος!)

Υπάρχει κάποιος ραδιοενισχυτής που υποστηρίζει internet radio με το mms μπροστά???

Οπως το περίμενα, έβαλα την διεύθυνση που μου έδωσες, την πήρε κανονικά, αλλά δεν παίζει και πάλι.
Οσο για την ερώτηση, δεν νομίζω να βρούμε εύκολα πληροφορίες σχετικές με τετοια περιθωριακή λεπτομέρεια! Η μόνη ελπίδα είναι να ρωτήσουμε στο φόρουμ αν υπάρχει κάτοχος ιντερνετικού Yamaha (2700, 1700 δεν ξέρω αν ειναι και αλλοι ιντερνετικοί) και αν ναι, αν έχει ασχοληθεί με προσθήκη ραδιοφώνων πέρα απο την λίστα...και αν ναι, αν έχει καταφέρει να κάνει να παίζουν σταθμούς που εκπέμπουν σε Wmp!
Σου αναθέτω να κάνεις το ερώτημα! Ας μπει πρωτα ως απλό ερώτημα "αν υπάρχει κάτοχος ιντερνετικού yamaha ενισχυτή" με σκοπό να τον ρωτήσουμε ένα απλό πράγμα (μην τους τρομάξουμε κιόλας!)

3800
Γιατί να μην βάλουμε γενικά το ερώτημα αν υπάρχει κάτοχος ενισχυτή ιντερνετικού ενισχυτή???

Καλύτερα να ρωτήσουμε για Yamaha, γιατι για Denon ξέρουμε περίπου τι γίνεται και γιατι το ειδικό το βλέπει ο βιαστικός πιο εύκολα. Η εστω δοκίμασε πρωτα για Yamaha και βλέπουμε μετα...αλλά δεν είμαι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα!

Εχω κατα 99% πλέον σιγουρευτεί ότι δεν πρόκειται να παίξουν σταθμοί σε wmp.
Έμαθα την διεύθυνση ip του νεου σταθμού του Ν.Χατζηνικολάου Real fm
http://realfm.live24.gr/realfm
Η διεύθυνση είναι ολόσωστη, αφού όταν την βάλεις στο WMP (αρχείο/άνοιγμα διεύθυνσης URL) ο σταθμός παιζει κανονικά!
Την έβαλα στον 4306 και φυσικά...νιέτ!
Τωρα αυριο Σαββατο θα κάνω και αναβαθμιση του ενισχυτή με βάση τις υποδείξεις ατόμου που έχει ίδιο και τον πουλάει (δείτε στο bazaar τον δίνει και σε πολύ καλή τιμή) αλλά δεν γραφει κάτι για βελτίωση σ αυτόν τον τομέα..
Οπότε Μανο βαλε καποιο θεμα να δουμε αν ξερει καποιος τι παίζει μ αυτούς τους ραδιοσταθμούς στους ιντερνετικούς Yamaha ενισχυτές

Δεν ξερω αν πρεπει να το ρωτησω εδω αλλα internet radio για αυτοκινητο ειναι ευκολο να μπει?εχω πηγη σονι παιζει ρολο η μαρκα της πηγης?ευχαριστω

Δεν ξερω αν πρεπει να το ρωτησω εδω αλλα internet radio για αυτοκινητο ειναι ευκολο να μπει?εχω πηγη σονι παιζει ρολο η μαρκα της πηγης?ευχαριστω

Αμα καταφέρεις να έχεις adsl εν κινήσει στο αυτοκίνητο!
Στο μέλλον βέβαια όλα θα γίνουν!
Για δορυφορικό ραδιόφωνο ήδη γίνεται στις ΗΠΑ και στα αυτοκίνητα...

My bad δορυφορικο ενοουσα.και βρηκα 2 το sirius kai xm αλλα λογικα ειναι μονο αμερικη.

Γίνεται μέσω 3G όσον αφορά το internetικό ... Η χρέωση μπορεί να είναι 3.5 ευρώ το μήνα ( wind rulez ) μπορεί και παραπάνω ... Για δορυφορικό , δεν νομίζω , διότι οι δορυφόροι εδώ θέλουν 1.1 πιάτο , ενώ το σύστημα για το αυτοκίνητο είναι αντίστοιχο ενός 0.6 ...

exo mia aporia.
ean agorasw dekti me thyra ethernet k ton syndesw me to dsl modem pou exw tha mporesw na akousw ellinikous radiofonikous stathmous meso diadikitiou?