Δηλαδή θέλουν να μας πουν πως όλοι οι Έλληνες έχουν Internet στο σπίτι και ξέρουν να κατεβάζουν ταινίες παράνομα και για αυτό δεν έχουν δουλειά τα video club ?
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αυτό ξέρω εγώ.
Έβλεπαν το πρόβλημα και δεν έκαναν τίποτα γιατί πολύ απλά σου λέει αφού ακόμα βγάζω χρήματα γιατί να μιλήσω???? Τώρα που ήρθε το πρόβλημα στην πόρτα τους τρέχουν όλοι.
Είναι το αντίστοιχο πρόβλημα με τα Internet Cafe. Εκεί όμως έχει περιορισμένη πελατεία την οποία αν την χάσεις, χάθηκες.
Τα βασικότερα προβλήματα είναι τα παρακάτω για τα video club.
1) Άνοιξαν πάρα πολλά καταστήματα video club μέσα σε λίγα χρόνια.
2) Τα δικαιώματα που πρέπει να πληρώσουν για να φέρουν αρκετά αντίτυπα μιας ταινίας ώστε να εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα πολλούς πελάτες είναι ακριβά με αποτέλεσμα να φέρνουν από λίγα αντίτυπα και ο κόσμος να βαριέται στις λίστες αναμονής που μερικές φορές χρειάζεται και "βύσμα" για να δεις μια ταινία εντός του μήνα αναμονής.
3) Δεν αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους, εκτός λίγων περιπτώσεων.
4) Οι τιμές έχουν φθάσει στα ύψη για να δεις μια ταινία.
5) Ο κόσμος δεν έχει χρόνο να βλέπει ταινίες συνέχεια, όπως παλιά που θυμάμαι πέρναμε στο σπίτι 14-20 ταινίες για σαββατοκύριακο !!!
6) Η τηλεόραση (βλέπε STAR) βάζει καθημερινά καλές ταινίες που σε άλλη περίπτωση για να τις δεις θα τις είχες ενοικιάσει.
7) Όσοι έχουν NOVA συνήθως δεν πάνε στο video club γιατί πληρώνουν ήδη το NOVA, αν είναι και το video club χαιρετίσματα ο οικογενειακός προϋπολογισμός.
8) Το Internet με το παράνομο κατέβασμα ταινιών.
Όλα τα παραπάνω τα έχω συμπεράνει βλέπωντας κόσμο διαφόρων ηλικιών και κάνοντας ερωτήσεις σε όλους για τα γούστα τους στο θέμα ταινιών.
Παράδειγμα ζωντανό οικογενειακό μου πρόσωπο που έχει δουλειά (ΙΔ. Υπάλληλος) βλέπωντας πέρυσι ότι υπάρχει επιδότηση στους νέους για νέες επιχειρήσεις μου λέει "Δεν ανοίγουμε ένα video club και εμείς ?)
Τώρα τι να πει κανείς ???????????????????????????????????????
Αυτά από εμένα.
Υ.Γ. Όπως και τα ψιλικατζίδικα, γέμισε ο τόπος όλος και τώρα κλαίνε όλοι μαζί γιατί δεν τους δίνουν οι εταιρείες τιμές όπως στα super-market και ο κόσμος δεν έχει λεφτά και ψωνίζει 90% από το super market και τα άλλα 10% που θέλουν από το ψιλικατζίδικο.